Lage prijs, zeer goede beleving
Heb hier 5 tickets besteld en snel binnen gekregen voor een lage prijs. En we hadden 1 van de beste plekken in het stadion naast de harde kern met prachtige sfeer. Harstikke bedankt, aanrader!!!
Bij MijnVoetbalTickets.nl helpen wij Nederlandse voetbalfans om op een eenvoudige, betrouwbare en betaalbare manier live topwedstrijden in het buitenland te bezoeken. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van wedstrijdtickets voor voetbalclubs en competities die goed met de auto bereikbaar zijn vanuit Nederland. Denk hierbij aan wedstrijden uit de Duitse Bundesliga, de Belgische Jupiler Pro League en diverse professionele clubs uit Noord-Frankrijk. Ons doel is om het voor supporters mogelijk te maken om de unieke sfeer van internationale stadions van dichtbij te ervaren, zonder dat daar een verre vliegreis of ingewikkelde planning voor nodig is. Veel van onze bestemmingen liggen op slechts enkele uren rijden van Nederland, waardoor een bezoek aan een buitenlandse wedstrijd perfect te combineren is met een dagtrip of een weekend weg met vrienden, familie of teamgenoten. Of je nu een fanatieke groundhopper bent die graag nieuwe stadions wil ontdekken, of simpelweg op zoek bent naar een bijzondere voetbalervaring net over de grens: via MijnVoetbalTickets.nl bestel je eenvoudig tickets voor aansprekende wedstrijden. Wij selecteren wedstrijden die populair zijn onder Nederlandse fans en streven ernaar om deze tegen een schappelijke prijs aan te bieden. Dankzij onze focus op bereikbare bestemmingen maken wij internationaal topvoetbal toegankelijk voor een brede doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat jij zorgeloos plaatsneemt op de tribune en optimaal kunt genieten van de wedstrijd en de beleving eromheen.
Top kaarten gewonen bedankt voetbal tickets!
Ik ben naar de wedstrijd Köln Hoffenheim geweest, en ik ben zeer tevreden. Ik had veel moeite om een ticket te vinden voor een redelijke prijs, en eindelijk had ik hem gevonden. Top service, snel in de mail ontvangen, en tickets zijn gewoon geldig. Echt een aanrader om je tickets te kopen!
We zaten helaas wel bij het uitvak in de hoek en tweede ring waardoor het zicht af en toe een beetje matig was, en op het kaartje stond €35 en we hebben 70 betaald. Maar puur de service en de beleving maakt dat ik het het compleet waard vind!

Respuesta de Mijnvoetbaltickets
Más información sobre otros tipos de reseñas.