Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

De Juiste oplossing voor vogel overlast aan zonnepanelen, dakpannen en schoorstenen. Verwijderen van nesten professioneel en vakkundig.

4,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Kauwen nest onder zonnepanelen

Kauwen nest onder zonnepanelen. Snelle reactie na aanvraag voor een offerte. Werd snel opgelosd, groot nest verwijderd, stevige borstelwering geplaatst rondom de (21) panelen. Er werden foto's gemaakt van de werkzaamheden die ik naderhand ook toegestuurd kreeg. Tevreden klant :-)

7 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

vlugger dan kauwen kunne bouwen

na een telefoontje met team mijn vogelwering die toevallig in mn woonplaats bezig waren en wel tijd wilde inplannen voor n gratis chek van mijn klachten mbt vogelwering zonnepanelen per direct en waren er snel , na n korte chek en overleg over de slechte kwaliteit die reeds aan vogelwering was geplaats door ander bedrijf.na overleg en mijn opdracht alles oude vogelwering verwijderd en de geadviseerde borstels meteen geplaatst super snel geregeld, tevens n nest verwijderd dat er ondanks de oude vogelwering toch gebouwd was , en geheel kant en klaar opgeleverd in 35 minuten super gedaan en nog vlugger dan de kauwen bouwen en professioneel gedaan manen Top,

8 de abril de 2026

Hans Pruim: Attente buurman

We kwamen door een attente buurman er achter dat er roeken bij ons onder de zonnepanelen aan het nestelen waren.
Contact gehad met MijnVogelwering op vrijdag en zaterdag stond het team bij ons op de stoep.
Offerte aangeboden gekregen zonder het gevoel te krijgen dat het nu moest voor dat bedrag en dat het anders duurder zou worden.
Uitgebreid voorgelicht met foto's en video's door Abdus.(ik weet niet of ik zijn naam goed spel)
hebben we besloten om de 4 nesten te verwijderen en de vogelbescherming aan te brengen.
Erg snel en kwalitatief werk afgeleverd.
Inmiddels hebben vandaag nog 7 buren het werk laten uitvoeren en morgen krijgen nog 5 buren een offerte die zeer waarschijnlijk ook over gaan tot plaatsing.
Voor de buren en onszelf een geruststelling dat de roeken nu moeten gaan emigreren.

12 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personeel heel beleefd en correct.

Alles in 1 dag geregeld en snelle communicatie. Werd ‘s morgens gebeld en ‘s avonds was alles al geregeld. Zeer correct en beleefd personeel. 1 nest verwijderd en borstels aangebracht. Ben zeer content. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

16 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snel gereageerd op mijn aanvraag.

Zeer snel gereageerd op mijn aanvraag.
Respons met offerte was ook binnen de tijd.
Vakkundig nesten verwijderd en de vogelwering aangebracht. We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt en de opdracht gegeven hebben.
Uitvoering was veilig en is ook besproken wat ze gingen doen. Blij mee

15 de abril de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.