Havde modtaget tilbud på rens af sofa og fik besøg af to medarbejdere fra Mikkelsen Møbel Rens. Mere arrogante medarbejdere skal man lede længe efter, lidt mere kundevenlighed ville klæde firmaet. Som... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg har flere gange brugt Mikkelsen Møbel Rens og er hver gang blevet positivt overrasket. De er effektive, venlige og professionelle og leverer resultater, der overgår forventningerne. Jeg kommer... Ver más
Vi har lige haft fornøjelsen af 2 morgen friske mænd ,så vi måtte jo meget tidlig ud af fis posen ,de var meget effektive og vi fik en meget ren sofa , men men Kenneth skulle jeg ikke for tæt på aldri... Ver más
Sofaen der i den grad trængte til en kærlig hånd efter Hund/ unge mennesker/ og dagligt brug, kom Mikkelsen møblerens forbi, og gav den en omgang, og ja vi fik en meget fin sofa igen og kæmpe tak... Ver más
Vi tilbyder professionel møbelrens til både private og erhverv og gør altid vores yderste for at levere det bedste resultat og den bedste service til dig som kunde. Selvom vi ikke kan love, at vi kan fjerne alle pletter, kan vi garantere, at vi altid arbejder grundigt for at give dine møbler et friskt og rent udtryk. Vores team består af specialister i både tekstil- og læderpleje. Møbelrens er et håndværk, der kræver erfaring og ekspertise, og derfor sikrer vi, at alle vores medarbejdere er veluddannede og dygtige.
Juelsgade , 7130, Juelsminde , Dinamarca
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stor anbefaling herfra 👍
Super kundeservice. Jeg bookede ved at ringe til Mikkelsen MøbelRens - indenfor 48 timer havde jeg en ren sofa.
De 2 medarbejder som besøgte mig var yderst behagelige og virkelig serviceminded, noget som jeg sætter stor pris på.
Må bare indrømme at det var en super oplevelser og ikke sidste gang, jeg booker Mikkelsen MøbelRens.
Stor anbefaling! Jeg har fået en "næsten som ny" sofa.
10/10 ⭐️ jeg troede ikke på det, men resultatet er overraskende og jeg kan nyde min store sofa i mange år endnu.

Respuesta de Mikkelsen Møbel Rens
Hvad skal jeg sige? Det var virkelig en god oplevelse med god rådgivning til andre møbler også 🥳 Jer bestiller jeg igen næste gang!

Respuesta de Mikkelsen Møbel Rens
Vi har haft en virkelig god og sjov oplevelse med Mikkelsen Møbelrens.
Vi er en børnefamilie med to piger på henholdsvis 4 og 2 år, og som hos de fleste børnefamilier bliver sofaen brugt flittigt – også til hyggeaften med mad efter en lang dag i institution. Det betyder selvfølgelig ispletter, kødsovs og alt det andet, der åbenbart hører med til livet med små børn 😄
Mikkelsen Møbelrens kom og tryllede, og vores sofa gik fra plettet børnefamilie-kaos til at skinne som ny igen. Undervejs fik vi masser af gode (og underholdende) tips og tricks – blandt andet om ispletter, kødsovs og hvorfor man absolut ikke skal bruge en alt for våd klud (ups…).
Vores 2-årige datter var hjemme pga. sygdom den dag, og de var simpelthen så søde ved hende. Der blev pjattet, snakket og taget hensyn – virkelig god service hele vejen rundt.
Som prikken over i’et gjorde de os også opmærksomme på, at rensningen kan trækkes fra i fradrag. Alt i alt en super god oplevelse, masser af god stemning og et flot resultat.
Vi kan kun anbefale Mikkelsen Møbelrens til alle – især børnefamilier! ⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de Mikkelsen Møbel Rens
Super service! Flot og professionelt arbejde - kan kun anbefale Mikkelsen Møbel Rens

Respuesta de Mikkelsen Møbel Rens
Super god service - to dygtige og professionelle mænd, der udførte arbejdet hurtigt og effektivt. Jeg fik både renset sofa med dertilhørende puf samt imprægneret efterfølgende. Jeg fik også rigtig mange gode råd med fremadrettet for at undgå pletter mv. Jeg kan klart anbefale andre at prøve denne service!

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk service og flot resultat!
Jeg kan varmt anbefale Mikkelsen Møbel Rens. Meget professionel og grundig rensning af møblerne, som nu fremstår næsten som nye igen. Super venlig service,
Rens af sengegavl, sovesofa og 4 spisestole. Alt blev pænt igen og dufter dejligt ! Super service 🤩
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk møbelrens og service fra start til slut!
Vi brugte Mikkelsen Møbel Rens til rensning af vores sofa (og et par lænestole), og vi er meget tilfredse med resultatet. Fra booking til færdigt arbejde oplevede vi:
Punktlig og professionel, Rydder pænt op efter sig – alt var i orden, da de gik.
Alt i alt en meget positiv oplevelse,
Tak for en rigtig god service! 🙌
Glem skriftligt tilbud. Det er 2,5 gange så dyrt.
Fik tilbud på.mail efter billeder og forklaring blev sendt. Da der dukker 2 mand op, er de overrasket over 2 sofaer og prøver at sige det er min skyld. Først i tekst, men der står sofasæt, dernæst at der kun er en sofa per billede...men der er 2 forskellige vægge bag. Så blev prisen pludselig 8800,- og ikke de 3400 som jeg havde fået på skrift. Så var det "bare" en menneskelig fejl.
De kunne ikke ringe til nogen og kunne ikke forklare hvorfor det skulle være mere end dobbelt så dyrt, for 2 kontra 1. Gik ned til 6500 og jeg takkede nej. På vej ud, siger de "bare rolig, det kommer ikke til at koste dig noget"
Prøver at skrive til kontoret i flere omgange vdr købeloven, som bare fejer af som fejl. I frustration siger jeg så, at jeg vil skrive klage, og bliver så endelig kontaktet af chefen, som siger jeg truer og de absolut ikke vil lave noget.....
Total utroværdigt firma.

Respuesta de Mikkelsen Møbel Rens
Vi havde besøg af to ansatte fra Mikkelsen Møbel Rens, og fik i den forbindelse renset en sofa der har prøvet lidt af hvert med småbørn involveret.
De kom hurtigt efter vi fik kontakt med dem og de fiksede hurtigt sofaen alt imens husstanden var på arbejde og i daginstitution. Vi kom hjem til et super resultat, og hvad der nu ligner en helt ny sofa.
Vi er meget glade for det endelige resultat, og kan varmt anbefale at tage fat i firmaet!
Kæmpe fan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bestilte tid i onsdags og i dag mandag kom jeg hjem til min knap 8 år gamle sofa, der efterhånden var godt plettet efter småbørn og hund, nu står den og skinner som ny.
Efter anbefalinger har den efterfølgende fået imprægnering, for at være knap så modtagelig, hvilket jeg ser som en fantastisk serviceoplysning når man som jeg er total uvidende omkring møbelpleje og vedligehold.
Inden de forlod matriklen fik jeg et billede på sms af resultatet, det er sku da lidt en fed detalje jeg ikke har oplevet før 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale Mikkelsen møbel rens det er ikke sidste gang de har besøgt os.
De bedste anbefalinger herfra 👌👌
Fremragende service og fantastisk resultat. Vi har brugt Mikkelsen Møbelrens til rensning af samtlige stofoverflader i vores kiropraktorklinik. Super effektivt arbejde og dejlig stemning mens de knoklede.
De var super servicemindede og mødte op lørdag morgen, så vi var sikre på at alle overflader var tørre og klar til patienter mandag morgen.
Bedste anbefalinger fra Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus
Altid dejligt når man har at gøre med håndværkere at gøre, der ved hvad de laver og resultatet spiller👌
Mvh Lars
I februar fik jeg renset vores sofa efter et uheld med børnene. Arbejdet blev gjort grundigt, og sofaen kom til at se ud og lugte helt normal igen. Hurtig og professionel service. Kan anbefales.
Jeg fik i sommers renset to sofaer, og resultatet overgik alle forventninger! Sofaerne blev som helt nye – pletter og misfarvninger, som jeg troede var permanente, forsvandt fuldstændigt. Professionelt arbejde, god service og flotte resultater. Kan varmt anbefales!
Vi hyrede dette firma til at rense to tæpper, en sofa og en anden vandtæt sofa. De rengjorde ved en fejl begge sofaer (den de ikke skulle rengøre, blev leveret helt ny to dage før), men de refunderede os rengøringsgebyret for den sofa, de ikke skulle have gjort.
Der må have været et tisseuheld på den gamle sofa, for da de rengjorde den, var der en stærk urinlugt bagefter. De fortalte mig, at de havde produkter, der kunne hjælpe, men at de ikke havde taget dem med. Da de gik, sagde en af arbejderne, at tæppet i stueetagen var ulækkert og skulle rengøres. Vi var meget overraskede over dette, fordi det ser helt nyt ud. Vi købte huset for en uge siden, så vi spurgte sælgerne, og de sagde, at tæppet kun var 6 måneder gammelt og var blevet rengjort, før vi flyttede ind. Jeg ved ikke, om det bare var et uhøfligt salgspres for at få udført mere arbejde.
Efter de var gået, bemærkede vi, at en plet på sofaen ikke var blevet renset. Vi fandt dette overraskende, da vi får alle vores møbler og tæpper professionelt rengjort hver 6.-8. måned, før vi flyttede hertil. Da jeg skrev til firmaet, sagde de, at pletten ikke kunne fjernes. Jeg ringede til et andet firma for at få det ordnet, hvad dette ikke kunne, men de kiggede på billedet og bad mig om at bruge en børste, noget rengøringsmiddel og spraysprit, og det fjernede pletten med det samme. Vi er ret skuffede over kvaliteten af arbejdet.

Respuesta de Mikkelsen Møbel Rens
Jeg bor i 8620 Kjellerup og fik både meget hurtig og professionel hjælp til rens af 2 sofaer og 2 lænestole.
Resultatet var tilfredstillende.
God kommunikation ved booking, hvor tydelighed og hurtig svar var en god oplevelse som kunde.

Respuesta de Mikkelsen Møbel Rens
Super flot resultat, god vejledning og hurtig service
Super god service professionel og flik mand der var forbi og rengøre sofa. Super god kundeservice og hurtige svar. Kan klart anbefales.
Más información sobre otros tipos de reseñas.