Bestilt en pude i feb, de trak pengene, og her 2 mdr efter er puden stadig ikke leveret. Kundeservice fungerer ikke, de tager ikke telefonen og svarer flere uger efter på mail, hvor varen hver gang e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har med stor glæde handlet hos Miklagaard og super fine produkter. Men den sidste bestilling er kørt helt ad sporet Der kom 2 af 6 bestilte og betalte rullemadrasser Efter mange - rigtig man... Ver más
Sengetøjet er beskrevet: Renforcé er en lærredsvævning af bomuldsstoffer i høj kvalitet, og det anvendes ofte til at producere sengelinned. På grund af det høje bomuldsindhold har det en fremragend... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Denne Trustpilot konto er ikke retvisende da vi er blevet angrebet af en stor Facebook gruppe der har lavet en ekstremt mange falske anmeldelser.
Información de contacto
Dinamarca
- miklagaardhouseoftisvilde.se
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Pude betalt, men aldrig leveret
Kundeservice fungerer ikke, de tager ikke telefonen og svarer flere uger efter på mail, hvor varen hver gang er 3 uger forsinket, men bare rolig vi trækker først pengene når varen sendes! Det passer så ikke!
Endnu et arrogant fup firma!
Endnu et arrogant fup firma!! den 10.1.26 bestilte jeg 2 sæt sengetøj, hvor pengene blev hævet med det samme. 2 mdr. senere modtog jeg 2 sæt sengetøj, bare ikke dem jeg havde bestilt. Miklagaard House anede ikke hvad jeg havde modtaget, på trods af jeg havde navn på senge sættene. Firmaet har ingen varer på lager, de bliver bestilt i udlandet sikkert fra Kina og sendt derfra, derfor den lange leveringstid, hvis overhovedet nogen levering. Jeg returnerede de forkerte senge sæt straks og har stadig, snart 4 mdr. senere, hverken modtaget mine penge retur eller nyt senge tøj - blot standard svar fra robotten Louise😒
Elendig kundebehandling fra start til slut
Jeg bestilte den 8. januar en ulddyne, et sæt sengelinned og et sengesæt, som ifølge webshoppen skulle leveres inden for 1–3 hverdage. Det tog dem imidlertid 10 dage blot at behandle ordren og sende en besked om, at pakken var “på vej” — uden at den reelt blev afsendt. Pengene blev naturligvis trukket med det samme.
Jeg ringede adskillige gange uden svar og skrev flere mails. Først den 25. januar fik jeg en besked fra Louise:
“Jeg beklager sent svar.
Vi har desværre været lidt udfordret grundet noget teknik der har drillet og derfor har der været forsinkelse på afhentning af pakker. Men din pakke er pakket nu og bliver afhentet i morgen. Vi beklager mange gange, at du har skulle vente på din pakke. Jeg regner med, du vil kunne hente din pakke på tirsdag i den ønskede pakkeshop.”
Det krævede endnu flere ubesvarede opkald og mails, før pakken endelig blev sendt og leveret den 6. februar — 29 dage efter bestilling. Da jeg åbnede pakken, manglede den dyreste vare: merinoulddynen. Der fulgte ingen besked om, at de ikke kunne levere den.
Jeg skrev igen og spurgte, hvornår de ville sende dynen eller refundere beløbet. Intet svar. Efter endnu en mail fik jeg til sidst en besked — ni dage senere — om, at produktet var udsolgt pga. produktionsforsinkelse og forventedes på lager igen om tre uger. Efter hele dette forløb havde jeg nul tillid til deres forklaringer, især fordi deres hjemmeside samtidig viste, at dynen kunne bestilles med 1–2 dages levering. Derfor kontaktede jeg min bank og indsendte en indsigelse for at få pengene retur.
Lang historie kort: Hold jer langt væk fra dette firma, medmindre I har lyst til at få forhøjet blodtryk og blive grundigt frustrerede over en helt igennem elendig kundebehandling. Jeg har efterfølgende læst, at virksomheden er under konkursbehandling — hvilket måske forklarer, hvorfor de tilsyneladende bruger deres kunder som midlertidig kassekredit.
Levering kørt helt ad sporet
Vi har med stor glæde handlet hos Miklagaard og super fine produkter.
Men den sidste bestilling er kørt helt ad sporet
Der kom 2 af 6 bestilte og betalte rullemadrasser
Efter mange - rigtig mange opringninger, autosvar "vi er travlt optaget - ring venligst igen senere"
Pludselig kom en mail fra Louise, kan du sende ordrenummer. Hvilket er gjort den 6. februar 2026 - intet hørt siden da
Meget skuffende, da vi anser os selv, som gode kunder med løbende ordre
Korrupt firma
Obs på at indlæg her på trustpilot lader til at aktivere en automatisk mail fra Miklagaard, hvor de beklager mm og at de vil indlevere ens køb snarest. Og så sker der ikke mere...
Efter utallige forsøg på at få kontakt med Miklagård, for at rykke for min ordre, har jeg nu politianmeldt Miklagård, da de har trukket pengene uden at indlevere mit køb til forsendelse, hvilket er ulovligt!
Miklagård lader til at være under konkurs, men fortsætter med at "sælge" deres sortiment på deres hjemmeside, hvilket er direkte korrupt
Totalt dødt firma nul stjerner
Har købt nogle lagner der skulle leveres med GLS der kunne jeg hente i nærområdet de vælger at bruge Bring i stedet, hvor jeg skal ud at køre 20 km for at hente, prøver at kontakte dem telefonisk og på mail for at få ændret Fragtfirmaet eller annulleret ordren der er simpelthen ingen kontakt, har nu prøvet i fire dage at ringe 12 til 15 gange og skrevet syv mails det virker simpelthen som om de er faldet døde om oppe i Tisvilde, ved ikke om jeg overhovedet får leveret noget
TOTAL USERIØS virksomhed
TOTAL USERIØS VIRKSOMHED!!! Svindel og humbug, hvor ALT trækkes i langdrag! I sær deres varelevering som ALDRIG dukker op??? og ringer du for at klage, venter man en melodis tid og får besked om, at de jo har så travlt at de IKKE kan tale nu, så skriv venligst i stedet for -og når man så skriver til dem, svare de så heller ikke??? men pengene har de taget!!! FØJ for et foretagende.
Ikke eksisterende firma!
Firma under tvangsopløsning!
Havde bestilt 28/8. Retter henvendelse da vare ikke kommer, men intet svar. Nu modtager jeg mail at ordre vil blive afsendt. Useriøs og nu har jeg ikke behov for varen. Håber ikke der trækkes penge!!!
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse - ingen varer
Efter at have bestilt har jeg modtaget ordre bekræftigelse - siden da ingen kontakt eller respons på opkald og gentagne e-mails. Det er nu en måned siden.
Køb aldrig noget her.
De skriver 1-2 dages levering men får…
De skriver 1-2 dages levering men får intet og hører intet og de svarer ikke på mail. Vil ikke anbefale nogen at handle der
Bilden på lakanset stämde inte överens med själva lakanet & svårt få pengarna tillbakat
Beställde ett lakanset, där bilden på hemsidan och t o m på själva förpackningen, inte alls stämde överens med färgen på lakanet. Efter många mail fick jag slutligen pengarna tillbaka, men var tvungen att betala 210 SEK för returfrakten.
Forfærdeligt! Er politiet anmeldt
Really, really bad service. Ordered sheets a month ago. Supposedly 1-2 day delivery. Never arrived. Impossible to get in touch with them. I have reported them to the police today. Thank-you to the other reviewers for making me aware of their experiences.
SKOD Firma!!!!!
Den ringeste kundeservice nogensinde!!!!
Jeg bestilte en vare midt maj 2025 og har ikke modtaget den endnu - og nu skriver vi slut juli 2025. Over 2 måneder har jeg ventet på at få min ordre leveret.
Man kan ikke kontakte Miklagaard Kundeswrvice telefonisk, man får bare en telefonsvarer, der siger “Prøv igen senere”. Kundeservice vender heller ikke tilbage på e-mails.
Det er virkelig et SKOD firma!!!!
Og NEJ! Jeg er ikke en del af det Facebook stunt, de skriver.
Jeg er bare en meget utilfreds kunde, som IKKE kan anbefale Miklagaard House of Tisvilde til nogen!!!!!
Ingen levering, ingen svar, bare tavshed!!
Mest useriøse virksomhed. Det eneste, der fungerer er webshoppen, når man bestiller! Jeg bestilte to puder d. 22/6 med leveringstid på 1-2 hverdage. Jeg har hverken set mine puder eller hørt fra webshoppen trods tre beskeder sendt.
Helt ok, hvis man får leveringsproblemer, men så informer i det mindste om det. Kan på ingen måder anbefale at handle der!!!
Hold jer langt væk!!
Hold jer langt væk!!!
Jeg købte noget sengetøj, men fik ikke sendt det, som jeg havde bestilt.
Efter nogle beskeder frem og tilbage, hvor de ville give mig penge retur - hørte jeg ikke mere og de svarer nu ikke på nogle af mine mails!
Kæmpe snyde firma og dårlig kundeservice - FØJ!!!
Bytter ikke defekte varer
Bytter ikke defekte varer. Har nu i siden sidst i april forsøgt, at få byttet defekt varer. De lovede at de sender ny varer, efter at have rykket sender ny varer, men ikke det jeg tidligere har modtaget. De lover at bytte til korrekt varer, men har endnu ikke modtaget denne og eller returlabel, som de lovede at sende. Jeg har nu sendt en del mail og rykket, de vælger ikke at svarer mine mails. Telefonen bliver heller ikke taget.
Så det er et spil i lotteriet, at handle ved dem - så har du penge at miste - så kan du handle hos dem.
Fusk - hold jer langt væk
Fusk, svarer ikke på tlf. messenger, mail og via hjemmeside. Har bestilt to topmadrasser. Pengene er trukket i dag d. 19/5-25, indsigelse lavet med det samme.
På anden Trustpilot side står der de er under tvangsopløsning
Svindelfirma
Har den 17. april 2025 købt OG betalt 1 pude med ekstra betræk. Jeg har ikke modtaget noget som helst og de har trukket beløbet på min konto, hvorefter de hverken svarer på tlf. eller mail.
Køb IKKE noget derinde. Det er simpelthen det mest useriøse firma jeg nogensinde har handlet med, overvejer politianmeldelse.
Svindel og humbug
Har den 23. februar 2025 købt OG betalt 4 sæt sengetøj. Får de 2 sæt allerede ugen efter. De er dog ikke en luksus kvalitet som beskrevet. Har efterfølgende kæmpet for at få de sidste 2 sæt sengetøj leveret. Har ringet og skrevet mails i en lind strøm. Får hul igennem pr. mail og de lover at NU sker det. Gentagne gange. Men der sker intet. Beder så om at få mine 398 kr retur for de sidste 2 manglende sengesæt. Intet problem, lyder det. Men intet sker. De lyver mig direkte op i ansigtet flere gange. Køb IKKE noget derinde. Det lever ikke op til det lovede !!!
Super dårlig service mangler vare
Super dårlig service , tager tlf og svare ikke på mail fup fup
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.