Mik Marker 100% MC-Køreskole Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sprødeste kørelærer! Jeg har haft en utrolig god oplevelse hos Mik’s køreskole Han er super god til at sørge for der er styr på tingene, han er altid hjælpsom og man føler sig ikke på noget tids... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig kompetent, dygtig og engageret undervisning både teoretisk og praktisk. Her forstår kørelæreren virkelig at tilpasse sin undervisning til den enkelte og få alle med. Utrolig hjælpsom, opmærks... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mik´s super casual tilgang til undervisning og passion for motorcykel miljøet gør ham til den ULTIMATIVE kørelærer! Det er efterhånden 10 år siden jeg tog kortet hos ham - hvor jeg bestod alt uden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mik Marker er manden født på en MC! Mik er umiddelbart en af de mest engagerede kørelærere til motorcykel i Danmark! Han formår at gøre kedelig teori underholdende og sjovt! Udover at han er me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Escuela de conducción de motocicletas
  2. también en la categoría
  3. Agencia de alquiler de motocicletas
  4. Autoescuela
  5. Tienda de equipamiento y accesorios para motos
  6. Tienda de repuestos de motocicletas

Escrito por la empresa

Vi er Københavns eneste 100% MC-køreskole – her bliver motorcykel-entusiasme lagt direkte i rygraden. Hos os får du live teoriundervisning og fleksible køretimer, tilpasset din hverdag – på lynhold uden skjulte gebyrer eller hokus pokus. Send en SMS med teksten “MC” til 50 55 88 55 og få mere info. MC-Køreskolen er en del af Marker’s Garage – en fysisk butik med både nyt og brugt MC-grej samt reservedele. Det er også et sted, hvor folk kigger forbi til en god kop kaffe, en kold vand – og for at nyde synet af (sin) motorcykle og fællesskabet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet mindre end fantastisk!

Mik er intet mindre end fantastisk til at lære fra sig! Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle starte på kørekortet, men efter første gang på køreskolen var jeg overbevist - her kommer jeg til at lære noget. Og det gjorde jeg. Mik lærer dig alt hvad du skal vide om hvordan man kører motorcykel bedst; både til teoriprøven, den praktiske køreprøve og ude i den virkelige verden. Du får lov til at prøve en masse forskellige motorcykler, så du finder lige den motorcykel som du bedst kan lide at køre på. Det går stærkt, så du er på vejene på rekordtid. Jeg takker mange gange for et dejligt forløb!

8 de mayo de 2017

Intensivt forløb på kun 4 uger

Intensivt forløb på 4 uger, fra kravlegård til teoriprøve, kræver stor koordinering, når der er 30 elever...og det lykkedes. Meget levende teori undervisning og med mulighed for at teste sit standpunkt løbende. Fantastisk god køre undervisning med løbende feedback, mens man kører. Klart anbefalelsesværdigt til enhver tid. Tak for et godt forløb til jer begge.

27 de abril de 2017

Lær fra den bedste

Mik er DEN kørelærer der ikke bare giver dig et kørekort men lærer dig at køre på motorcykel.
Miks passion for de tohjulede maskiner lyser ud af ham og han er ikke tilbageholdende med fif, tips og tricks.
Med humor og profesionalisme kommer Mik rigtig langt ud til alle hans elever.

12 de abril de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% verdens bedste kørelære!

Der er ingen tvivl! Skal du tage MC kort skal du vælge Mik Marker! Top proffesionel, pædagogisk, underholdende og rolig. Det bliver med garanti den bedste beslutning du har taget i lang tid!

28 de marzo de 2017

100% betyder 100%!

Jeg tog mit MC kørekort hos Mik sidste vinter, og hver eneste lektion - både dem på skolen og på asfalten - var en fornøjelse. Mik formår at få både det ansvarlige og passionerede frem i eleverne - og får de to ting til at gå hånd i hånd på en særdeles overbevisende og underholdende måde. Mik Marker 100% MC-Køreskole kan VARMT anbefales!!!

10 de marzo de 2017

100% i orden!

Mik er åben, engageret og en yderst behagelig kørelærer. Hvem havde troet at det rent faktisk kunne være sjovt at lære teori? Mik gør det muligt. Udstyret er i orden og alt er i top.

Kan KUN anbefale Mik til alt og alle.

9 de marzo de 2017

Braaaaaaaaap braaaaaaap!

Jeg kender 4, der har taget motorcykelkørekort hos Mik og alle har været super glade for forløbet.
Havde jeg ikke selv motorcykelkørekort, havde jeg klart taget det hos Mik, som jeg varmt kan anbefale! :)
Mvh Helle

100% fed kørelære

Alt er 100% Mik marker, super fed person undervisningen er helt i top, der både underholdning, samt en yderst god til at lære fra sig og det hele ik blir for kedeligt. Bestod første gang. Kan 100% anbefales.
Tak for hjælpen med mit kørekort Mik.

Ingen bedre køreskole!

Mik er ekstremt god til at lære fra sig og man går altid fra teoritimerne eller køretimerne med et smil på læben og en rigtig god oplevelse. Mik er virkelig passioneret omkring sit arbejde og den gode energi kan ikke undgå at smitte af på resten af flokken. Han er forstående og lytter til folk forskellige behov!
Jeg vil anbefale alle at tage sit MC kørekort her

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Teori og praksis i topklasse. Super underviser

100% MC er det bedste indenfor kortekort undervisning jeg har oplevet (jeg har lastbil, bil og MC kort) Mik Marker er en god og imødekommende underviser og er meget forstående hvis man har et hvilket som helst problem indenfor undervisningen. Dette kørekort "kursus" er de bedste jeg har fået af alle mine kørekort, kan ikke sætte en finger på MR. Markers undervisning og kørelærer metoder.

Så hvis du vil have en god oplevelse så tag mckørekort hos 100% MC

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.