Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ble oppringt av Ali Hamza i Mileni etter selv å ha søkt etter refinansiering. Jeg må si at jeg har aldri opplevd så ærlighet og fått så god hjelp og informasjon som gan ga. Og oppfølgingen er helt p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ble kontaktet av en person fra ya bank som lurte på hva renten på et lån jeg hadde var. Og om h*n i den forbindelse kunne se litt på om de kunne klare å ordne med litt lavere renter, noe h*n klarte, o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oppringt av hyggelige Ario,, veldig hyggelig å prate med og litt spøkefullt er han og. Alt gikk utrolig fort og jeg kjempe fornøyd med å ha fått samlet gjeld og gått ned i utgift pr mnd. Ario ringer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fikk enorm service fra start til slutt fra Ali. Hadde litt rusk i økonomien, men dem fikset opp i det sammen med meg. Har du alt av papirer som dem trenger før du starter prosessen, så går ting kjapt.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor financiero
  2. Agencia de préstamos
  3. Corredor hipotecario
  4. Servicio financiero no bancario

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Har du i dag dyre smålån og kredittkort som betales hver måned, kan du spare mye på å refinansiere dette med forbrukslån gjennom Mileni.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har hatt en meget god opplevelse av å…

Har hatt en meget god opplevelse av å benyttet Milini, hvor saksbehandler Paliz har hjulpet til og stått på for meg og fruen helt til siste slutt.
Knall service og vil varmt annbefale dem til andre👍😀

Mvh Ronny P

16 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

På tide å bli seriøse

På tide å bli seriøse? Påstår jeg hadde vært i kontakt i fjor, noe som ikke stemmer. Dere bruker tydligvis samme søppelgenerator som flere andre, fått flere henvendelser på den ene og andre måten- slett meg vil ha meg frabedt dette her

17 de enero de 2023
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette har vært en fantastisk hjelp for…

Dette har vært en fantastisk hjelp for meg. Jeg fikk ,takket være mileni innvilga refinsiering som redder meg de neste årene så er super takknemlig for all god hjelp, fantastiske hjelpsomme ansatte. Mileni er fantastiske. Tusen takk. 😊

1 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har hatt en stor opplevelse

Jeg har hatt en stor opplevelse, har fått hjelp av et fantastisk menneske som en fikk følelsen fra første øyeblikk var villig til å hjelpe en. Høflig å bli, imøtekommende hele veien til alt var i mål. Jeg vil anbefale Mileni på det sterkeste.

19 de octubre de 2022

Mileni /Kevin 🌺🙂👍🏼

Mileni /Kevin 🌺🙂👍🏼 . Jeg er på rett vei nå . Jeg hadde ikke mye på feil vei . Men de var feil . Tusenvis av takk for god hjelp å en varm imøtekomelse 🙂. De gav meg håp . Nå er dagen go

25 de octubre de 2022

Profesjonell og kompetent

Veldig hyggelige og kompetente ansatte, og absolutt konkurransedyktig på tilbud. Opplevde å få de beste vilkårene som er å få på det kommersielle markedet.

4 de octubre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.