Valorada con 4 estrellas sobre 5

Eftersom det bara finns negativa omdömen här så måste jag skriva att allting fungerade fint. Miljödekalen dök upp i postlådan ca 10-12 dagar efter beställningen. Blev orolig när jag läste omdömen efte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersmidigt att beställa från Miljodekal.se, man fick information löpande via mail tills märkena låg i hemma i brevlådan. Rekommenderas!

1. Inspección técnica de vehículos
  2. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Det har blivit enklare att köra i Europa. | Vi hjälper resenärer och företag att beställa rätt miljödekal för Tyskland, Frankrike och Österrike. | Vår tjänst gör det enklare att förbereda sig för miljözoner i Europa, med säker onlinebeställning, fri frakt och snabb hantering. | Osäker på vilken miljödekal du behöver för ditt fordon eller din destination? Chatta med oss på environmentalbadge.com så hjälper vi dig gärna. | Miljodekal.se är den svenska versionen av tjänsten EnvironmentalBadge.com.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,4

Todas las opiniones

26 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyrt!!!

Jag har inte beställt något, då jag insåg att man kan få samma sak för 5 Eurosar på certificat-air.gouv.fr

11 de junio de 2026
Logotipo de Miljodekal.se

Respuesta de Miljodekal.se

Bästa kund,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi uppskattar möjligheten att klargöra vilken typ av tjänst vi tillhandahåller på Miljodekal.se.

Vårt mål är att erbjuda en förstklassig och bekymmersfri upplevelse för internationella förare. Vi säljer inte bara ett märke; vi tillhandahåller en helhetslösning som säkerställer att dina resedokument hanteras korrekt och levereras i tid.

Vårt erbjudande inkluderar:

Centraliserad beställning: Du kan kombinera flera typer av miljömärken i en enda, snabb beställning, vilket sparar dig både tid och ansträngning.

Professionell support: Vårt team erbjuder expertassistans och snabb, pålitlig kommunikation på ditt modersmål, så att du alltid får den hjälp du behöver.

Leveransgaranti: Vi tar fullt ansvar för hela processen och säkerställer att dina dokument hanteras korrekt och levereras till dig, vilket förebygger eventuella problem med lokala myndigheter.

Vi är hängivna åt att göra reseplanering enklare och säkrare för alla våra kunder. Vi beklagar att vår tjänst inte motsvarade dina förväntningar vid detta tillfälle.

Med vänlig hälsning,
Marie
Teamet på Miljodekal.se

Fast delivery

Fast delivery, in a week I think it was. everything was as expected, felt safe to order from this company. Information about the order and delivery came regularely in e-mails.

3 de junio de 2026

Österrike Frankrike

Vi beställde miljö dekaler för Österrike och Frankrike. Efter några veckors väntan fick vi först dekalen för Österrike och redan dagen därpå anlände dekalen för Frankrike. De kom i kuvert från olika avsändare. Mycket smidigt och problemfritt!

28 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Easy to order, long delivery time

Easy to order, smooth delivery right home. However: Calculate a far longer delivery time than what's stated in the order form. I've ordered an environmental badge two times now, and both times the delivery time from order to me receiving the badge was exceeded four weeks and even more. So, order in time is my advice! Otherwise nothing to complain about.

30 de octubre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.