Prodotti che arrivano dalla Cina, trovati su Temu con un prezzo nettamente inferiore. Una vera e propria truffa!
Richtig schlecht!! Aufpassen es ist auch irgendwo Betrug. Alle Baby Klamotten sind reduziert, somit beruft sich die Seite darauf, dass Man kein Widerrufsrecht hat! Also kann man die Sachen nicht ret... Ver más
Δεν θα ξαναπαραγγειλω ΠΟΤΕ από αυτή την εταιρεία! Λυπάμαι! Έχω παραγγείλει απο της 21 Νοεμβρίου και ΔΕΝ έχω παραλάβει μέχρι σήμερα! Αν δεν μπορείτε να εξυπηρετήσετε τουλάχιστον να φτάνετε μέχρι εκεί π... Ver más
I don't have a positive word to say about this. The baby clothes were delivered incomplete. The sizes are not correct and the quality of the fabrics is really substandard while there is also a strong... Ver más
- Versand dauert ewig
- Versand dauert ewig!
- Qualität der Produkte mangelhaft
- Retoure nicht möglich!
Product besteld maar niet tevreden met…
Product besteld maar niet tevreden met de kwaliteit van het stof en de kleur. Million glam weigert mijn retourzending in behandeling te nemen omdat hun vinden dat er niets mis mee is. Ik wil het terug sturen en dan moet ook kunnen volgens de Nederlandse recht voor consumenten. Contact krijgen is lastig en duurt soms dagen lang. Mijn vermoeden is dat ze het rekken tot de 14 dagen om zijn en het daarna onmogelijk is.