Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En gemt pærle på Jyllands østkyst. Fik den bedste schnitzel jeg haver spist siden 2005!!! Og jeg rejser meget og spiser ofte schnitzel - men ingen i nyere tid som matcher denne. Når du så lægge... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fiske buffet en lørdag middag. Stor skuffelse, alle varme retter, var meget tørre og ikke særlig velsmagende. For drikkevarer, 2x snack, bestående af pommesfrittes, buffet og dessert til 5 perso... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alt for meget frosne ting fra fryseren var helt ned I ønskebrønden. Babyhummere var tørre og kogt for meget og krabbeklørene var også tørre og der var langt mellem opfyldning af buffeten. Vi købte en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft fornøjelsen af at spise flere gange på Mimis og har også fået take away flere gange. Jeg vil klart anbefale stedet – altid hyggelig betjening, som tager sig godt af deres gæster, også s... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante de cocina europea
  2. Bistró
  3. Restaurante danés
  4. Restaurante familiar
  5. Servicio de takeaway

Escrito por la empresa

Vi tilbyder en smagfuld oplevelse for alle sanser. Vores menukort byder på et bredt udvalg af lækkerier, der vil tilfredsstille enhver sult - lige fra vores klassiske pariserbøf til de velsmagende fisk og skaldyr. Vi går op i kvalitet og benytter kun de bedste råvarer, hvilket betyder, at vores mad er i topklasse til fordelagtige priser. Vores passioneret køkken og vores tjenere vil tage sig godt af dig og dit selskab, og sørge for at I har en uforglemmelig aften.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kold mad.

Facebook blir bombarderet med reklamer fra mimis bistro, der var ingen grænser for hvor godt det sku være, så DET ville vi da bestemt prøve og vi glædede os.
Det første vi lagde mærke til, da vi havde sat os, var alle fluerne i vinduet (og der var mange) og spindelsvævet rundt om, generelt.
Vi bestilte en mimis burger og en strandby burger.
Alt var koldt....fiskene tørre, næsten som "tørre jyder", rejerne var de mindste jeg nogensinde havde set og så var der så lidt, at det ku være det samme. (Reklamebilleder er godtnok taknemmelige).
Servetrisen var nu ualmindelig flink, beklagede dybt og tog maden med igen.
Kort efter kom vores bestilling, vi var egentlig sikre på de havde lavet en ny, men Ak... det eneste der var varmt var pomfritterne, burgerne var de samme og stadig kolde.
Igen beklagede servitricen mange gange og tilbød nedslag i prisen. Fint nok.
Jeg må indrømme, at det var en skuffelse af de større, men nu har vi været der.
Derfor får mimis bistro kun en stjerne for maden, men 3 stjerner til servetrisen.

21 de junio de 2025

Kære Ulla,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – også selvom det desværre ikke blev, som nogen af os havde håbet på.

Vi er virkelig kede af, at vi ikke kunne levere den oplevelse, vi ellers elsker at give vores gæster. Under årets Fiskefestival havde vi mere end 300 gæster forbi – og selvom det selvfølgelig ikke skal være en undskyldning, må vi ærligt indrømme, at vi ikke kunne følge med i køkkenet den dag. Det var ikke godt nok, og det tager vi fuldt ansvar for.

Vi vil gerne sige tak, fordi du alligevel nævner vores søde tjener – det varmer midt i alt det andet, og vi sender straks dine rosende ord videre til hende.

Vi er ærgerlige over at høre, at både burgerne og stemningen fik et hak i skæftet – kolde fisk, små rejer og fluer i vindueskarmen er bestemt ikke det, vi ønsker at blive husket for. Når det er sagt, er vi glade for, at du sagde det til os på stedet – så vi trods alt havde muligheden for at reagere og tilbyde kompensation.

Og ja, vores reklamer lover meget – men det er faktisk fordi vi virkelig brænder for det, vi laver, og vi kan levere, når vi er i gear. Desværre faldt vi i svinget den dag – og vi håber inderligt, at du en anden gang har lyst til at opleve os, når vi er i vores rette element. Måske ikke til festival, men på en helt almindelig aften, hvor vi har ro til at give dig det, vi drømmer om at give alle vores gæster: varme retter, friske råvarer, og et smil med i prisen.

De kærligste hilsner
Marc & hele holdet på Mimis Bistro

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Vi havde bestilt bord, men ventede alligevel 1 time på at få serveret stjerneskud .. som var skamstegt i branket fedtstof og brød der smagte af surt rugbrød. Intet smagte frisk og lækkert, eller så ud som på billeder man kan se andre gæster har taget af stjerneskud de har fået serveret. Så med en pris på 199 kr pr. Stjerneskud, tager vi hellere til Skagen havn hvor kvaliteten og smagen er i top hver gang. Skiltet man mødes af i indgangen, hvor der står I bestræber jer på at yde bedst muligt, virker som en dårlig joke efter sådan en trist oplevelse,, for vores vedkommende blev det første og sidste besøg.

21 de junio de 2025

Kære Peter
Først og fremmest tak, fordi du har taget dig tid til at dele jeres oplevelse – og tak for din ærlighed. Det gør ondt at læse, at vi ikke levede op til det, vi står for, hverken i service eller kvalitet. Det beklager vi oprigtigt.

Hos Mimis Bistro bestræber vi os hver dag på at levere en nærværende oplevelse med god mad, god stemning og ordentlighed i alt, vi gør – og det gør det kun endnu mere vigtigt for os at lytte, når vi ikke rammer plet.

At I måtte vente længe på jeres mad, og at retten ikke levede op til det, I med rette havde forventet, er noget, vi tager meget alvorligt. Vi kan ikke ændre jeres oplevelse – men vi kan lære af den. Din feedback er delt med både køkken og ledelse, og vi har allerede været i gang med at se på, hvad der præcis er gået galt den dag, og hvordan vi sikrer, at det ikke gentager sig.

Vi ved godt, hvor vigtigt det er, at både smag, præsentation og værtskab går hånd i hånd – og vi er kede af, at I i stedet fik en oplevelse, der føltes ligegyldig og uengageret. Det er det modsatte af det, vi ønsker at skabe her hos os.

Vi ville meget gerne have lov til at rette op og give jer en oplevelse, der afspejler det, vi faktisk kæmper for: glæden ved at være sammen over god mad og god stemning. Hvis I har lyst, er I meget velkomne til at kontakte os direkte – så vil vi gerne tage en personlig snak og se, om vi kan gøre noget godt for jer.

Uanset hvad ønsker vi jer alt det bedste – og tak igen for at give os muligheden for at blive bedre.

De varmeste hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg syntes simpelthen det var…

Jeg syntes simpelthen det var fantastisk mad, og en super service af jeres servertrice Mathilde. Hun gav en god indsats og satte vores behov højst.

Super sted Mimis er blevet til! :)

14 de junio de 2025

Kære Magnus
Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og ikke mindst for de flotte ord om både maden og vores Mathilde 🌟

Vi bliver så glade, når vores kollegaer bliver nævnt ved navn – det betyder, at nærværet er nået helt ud til jer ved bordet, og det er præcis dét, vi drømmer om hver dag. Din ros er allerede sendt videre til Mathilde, og hun blev rigtig rørt 🧡

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen hos Mimis – døren står altid åben!

De bedste hilsner
Marc og hele holdet hos Mimis Bistro

📍 Auktionskaj 1, 9970 Strandby
📞 +45 52 78 77 76
🌐 www.mimisbistro.dk

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi har lige været 12 personer til…

Vi har lige været 12 personer til spisning hos jer.
Venlig betjening, og mange gode retter at vælge imellem. Vi bestilte både burgere, stjerneskud og hel rødspætte. Det smagte godt det hele, men vigtigst for mig var, at al maden kom på bordet samtidig.
Anbefaler jer gerne.

25 de mayo de 2025

Kære Kaj,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at vælge at lægge vejen forbi os med hele selskabet 🌿

Det glæder os at høre, at både maden og betjeningen levede op til forventningerne – og særligt, at I oplevede at få serveret det hele samtidig, for dét er virkelig noget, vi vægter højt, når vi har større selskaber.

Tak for anbefalingen – det betyder meget for hele holdet! Vi håber, vi snart får lov at byde jer velkommen igen ❤️

Marc og hele Mimis-teamet

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse, god og venlig betjening og lækkert mad. Jeres tatarsovs drømmer jeg stadig om. Tak for en dejlig oplevelse

3 de mayo de 2025

Kære Anne,
Tusind tak for din skønne anmeldelse – og for at dele din begejstring 🥰

Vi er så glade for at høre, at både mad, betjening og stemning ramte plet. Og ja – vores tatarsovs har det med at sætte sig på drømmene, så det er helt forståeligt 😄

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Marc og hele holdet på Mimis Bistro

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Troede ikke at det fantes ringere end Fårup Skovhus Hvis man drømmer om en trist buffet med…

Hvis man drømmer om en trist buffet med slatne sild, tør fisk og leverpostej, der smager som noget fra sidste uge, så er Mimis Bistro stedet. Der var ikke meget “påskehygge” over det, vi blev budt – det eneste, der var gennemgående, var den lunkne temperatur på maden og den totale mangel på smag.

Buffeten virkede tilfældigt sammensat, og det, der var der, så ud som om det havde stået fremme siden formiddagen. Æggene var hårdkogte længe før de kom i gryden, og de lune retter… ja, lad os bare sige, de var hverken lune eller ret meget andet.

Personalet? De havde åbenbart rigeligt med tid til at stå udenfor og ryge, mens gæsterne inde ventede på at få bordene ryddet eller buffeten fyldt op. Smil og service var totalt fraværende – måske var det også taget med ud på rygepausen.

Til den pris havde jeg forventet noget langt bedre. Mimis Bistro formåede at tage påskefrokosten og koge al glæde og kvalitet ud af den. Ét besøg var rigeligt.

19 de abril de 2025

Kære Lars,

Tak for din ærlige anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser med os, selvom det gør ondt at læse, hvor skuffet du har været.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at din oplevelse med vores påskebuffet ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at stå for – hverken hvad angår madkvalitet, temperatur, præsentation eller nærvær i vores service. Vi tager det, du skriver, meget seriøst, og det vil blive brugt konstruktivt i vores interne evalueringer og forbedringer.

Når det er sagt, håber vi, at du måske en dag vil give os en ny chance for at vise dig, hvad Mimis Bistro egentlig kan – når vi er bedst. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at drøfte oplevelsen yderligere.

De venligste hilsner,
Marc og hele holdet hos Mimis Bistro

Fødselsdag

Holdte fødselsdag hos jer idag lørdag den 12/4 🥰

Virkelig lækkert mad og en service i top , det var hele turen og pengene værd. Ikke sidste gang jeg vender vejen forbi jer 🙏🏼🎉❤️

Tak for mad 🐟🍤🦐

Mvh Beinta

12 de abril de 2025

Kære Beinta,

Tusind tak for den varme og farverige anmeldelse – og for at fejre din fødselsdag hos os! Det betyder virkelig meget for os, at du havde en oplevelse, der var hele turen og pengene værd. Vi lægger hjerte og sjæl i både mad og service, og det er så skønt at mærke, at det bliver værdsat.

Vi håber, du kigger forbi igen – der står altid et bord og venter på dig hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har spist fish & chips hos mimis idag.

Har spist fish & chips hos mimis idag.
Smagte fantastisk.
Kommer snart igen.
Venligst Lone Ulrik

28 de marzo de 2025

Kære Lone,

Hvor er det skønt at høre, at du har nydt vores fish & chips – og tusind tak for de fem stjerner og de fine ord! Vi glæder os allerede til at byde dig hjerteligt velkommen igen næste gang.

Vis gerne din anmeldelse ved dit næste besøg – så giver vi en kop kaffe og en lille gave med på vejen som tak.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har måtte aflyse min reservation…

Jeg har måtte aflyse min reservation ved Mimis Bistro 4 dage før mit arrangement med 26 gæster. Mimis Bistro vælger at ændre reservations tidspunktet uden først at kontakte mig, hvilket jeg ikke kan accepterer da invitationerne er send ud.
Heldigvis er det lykkes mig, at finde en anden lokal restaurant, hvor jeg kan holde arrangementet uden ændringer (for uden lokationen). Det er tydeligt for mig, at Mimis Bistro ikke har snakket ordentlig sammen internt.

Opdatering 2025-03-31: Det hjælper ikke rigtig på situationen, når det var en brunch til 26 gæster, som jeg havde bestilt.
Men jeg kan os godt se det fra jeres side. I har helt sikkert kunne tjene mere på ikke at holde jeres aftale og dermed tage flere gæster ind.

4 de marzo de 2025

Kære Bo,

Først og fremmest vil jeg sige, at vi er oprigtigt kede af din oplevelse. Det er langt fra den standard og det værtskab, vi ønsker at stå for hos Mimis Bistro – især når det gælder større arrangementer, hvor forventninger og planlægning er helt essentielle.

Det er helt forståeligt, at du blev frustreret over ændringen i tidspunktet – og særligt at du ikke blev kontaktet direkte, før beslutningen blev truffet. Det er en fejl, og det tager vi fuldt ansvar for. Vi har allerede drøftet forløbet internt og justeret vores procedurer, så noget lignende ikke sker igen.

Vi vil meget gerne invitere dig og en ledsager på en middag på huset, hvis du har lyst til at give os en ny chance. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@mimisbistro.dk, så finder vi en løsning, der passer dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre.

Hele holdet hos Mimis Bistro

Lækkert og frisk fisk

Super lækkert og frisk fisk Serveret med et smil.

27 de febrero de 2025

Respuesta de Mimis Bistro

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at både fisken og smilet var frisk! Det var en fornøjelse at have dig forbi, og vi håber, vi snart får lov til at byde dig velkommen igen.

Marc og hele teamet hos Mimis Bistro

En positiv smagsfuld oplevelse

En positiv smagsfuld oplevelse, som i øvrigt leveres hver gang. Kan på alle punkter anbefales.

1 de marzo de 2025

Kære Lars,

Tusind tak for dine flotte ord – og for at lægge vejen forbi os gang på gang! Det glæder os inderligt, at du oplever samme kvalitet og smag hver gang. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

På gensyn hos Mimis Bistro – vi glæder os allerede!

Marc og hele holdet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rejesalat will never be the same

Rejesalat will never be the same. Mange friske og smagfulde fiskeretter. God og hyggelig service. Intet at sætte en finger på

12 de julio de 2024

Kære Jeppe,
Tusind tak for de varme ord – og for at give vores rejesalat en legendarisk status! Vi elsker at høre, når vores friske fisk og hyggelige stemning rammer helt rigtigt.
Som tak for dine fem stjerner, må du meget gerne vise din anmeldelse ved dit næste besøg – så har vi en lille gave og en god kop kaffe klar til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er helt blæst bagover

Vi er helt blæst bagover, virkelig et chamerende sted og lækker mad og perfekt service. Kan klart anbefales.

14 de julio de 2024

Kære Anette,
Sikke en fantastisk anmeldelse – tusind tak for de smukke ord! Vi er så glade for at høre, at både maden, servicen og stemningen ramte plet hos jer.
Vis endelig din anmeldelse ved næste besøg – så har vi en lille gave og en god kop kaffe klar som tak for din støtte.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Godt men dyrt stjerneskud som take-away

Bestilte deres “signatur-ret” stjerneskud som take-away. Smagte dejligt og fin størrelse pr. portion - men prisen er ret hamper: 179 kr pr stk.! Det er altså en bistro i lille Strandby, ikke Skagen!

30 de junio de 2024

Kære Peter,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for de pæne ord om smag og portion.
Vi forstår godt, at prisen kan føles høj – især når det er som take-away. Vi laver vores stjerneskud fra bunden med friske, lokale råvarer og hjemmelavede elementer, hvilket naturligt påvirker prisen. Men vi tager din feedback til os med åbent sind – det betyder meget for os.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne høre, hvad der skulle til, for at vi kunne have fået 4 eller 5 stjerner.

Maden er helt fantastisk

Maden er helt fantastisk, og personalet samt omgivelser gør oplevelsen super😊

9 de mayo de 2024

Kære Kirsten,
Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse – hvor gør det os glade at høre, at både maden, omgivelserne og vores personale har bidraget til en super oplevelse!

Når du kommer forbi næste gang, må du endelig vise din anmeldelse – så giver vi dig en kop kaffe og en lille gave som tak.
Vi glæder os til at forkæle dig igen snart!

Ekstraordinær spisested

Virkelig et spisested udover det sædvanlige. Hyggelige omgivelser med en dejlig stemning. Der var fuld hus med både konfirmation og fødselsdage, men det mærkede man ikke på den imødekommende og venlige betjening. Maden var en udsøgt smagsoplevelse. Den var så lækker, at man kun venter på at komme igen.

27 de abril de 2024

Kære Gitte,

Tusind, tusind tak for dine smukke ord – hvor er det en fornøjelse at læse, at du har haft en oplevelse ud over det sædvanlige, selv på en af vores travleste dage! Det betyder alverden for os, at I mærkede nærværet og den gode stemning trods fyldt hus.

Vi bliver så glade, når vores gæster går herfra med lysten til at vende tilbage – og når du gør det, så vis endelig din anmeldelse i baren. Så giver vi en kop kaffe og en lille gave som tak!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte en påskeplatte og en omgang…

Vi bestilte en påskeplatte og en omgang moule frites. Begge kan varmt anbefales.
Med en god betjening oveni kan vi varmt anbefale Mimis Bistro.
Vi kommer helt sikkert igen.

28 de marzo de 2024

Kære Finn,

Tusind tak for din varme anmeldelse – hvor er vi glade for, at både påskeplatten og vores moule frites faldt i god smag hos jer! Det gør os ekstra stolte, at du også fremhæver betjeningen, da vi altid stræber efter at skabe en afslappet og hjertelig oplevelse fra start til slut.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen – og husk endelig at vise anmeldelsen i baren næste gang, så giver vi en kop kaffe og en lille gave som tak!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.