Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fine bøger, som børnebørnene er vilde med! De elsker at læse disse spændende historier med sig selv i hovedrollen. Whats not to like?*****

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplever den aller bedste service 👍👍👍 Modtog en bog med et hjørne der var gået lidt af i filmen. Kontaktede dem og de ville straks sende mig en ny og beklagede situationen. Virkelig en flot o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De fleste børn glæder sig til at skulle starte i skole men er måske også lidt beklemte. Denne fine lille bog afdramatiserer dette, samtidig med at den stille og roligt fortæller om forskellige as... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sød og god ide med at gøre historien personlig - skønne eventyr som også bidrager til at have gode egenskaber. Har købt til begge mine børnebørn og gør det gerne igen.

Información sobre la empresa

1. Librería
  2. Tienda para bebés

Sobre Min Bedste Bog

Escrito por la empresa

Bestil online og få leveret din helt personlige børnebog

Sammen med dygtige forfattere og illustratorer, skaber vi hver dag personlige bøger til børn, hvor barnet selv spiller hovedrollen. De personlige informationer som hårfarve og hudtone på barnet, samt en lang række personlige informationer fra barnets hverdag, gør bøgerne til noget helt særligt og unikt.

En unik gaveide til et barn du holder af

Med udgangspunkt i barnet fortælles de fantastiske og helt unikke historier. Her finder du alt fra betydningfulde begivenheder, som skolestart og dåb til eventyr med havets dyr, i dinosaurernes verden eller fortællinger om det der kan være svært i hverdagen, som putning og suttestop, og mange flere hyggelige fortællinger.

Vi sidder klar i kundeservice alle hverdage, og vil altid meget gerne hjælpe med at finde den rette bog til netop dit barn.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Indhold og levering

Indhold og levering

22 de diciembre de 2025

Hej Mikael

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin bog hvor 3 børnebørn var med i…

Fin bog hvor 3 børnebørn var med i historien, sammen med en masse dyr, mor og far samt morfar og mormor - så kunne det ikke være bedre....
Desuden en bog med et barnebarn, der får en masse oplevelser i skoven.

21 de diciembre de 2025

Hej Lis

Tusind tak for den søde anmeldelse ✨

Vi ønsker jer mange gode læsestunder 📚

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sjov ide

Det er såmænd en meget sjov ide, og vildt at man kan få fremstillet en bog på bestilling på få dage, men egentlig er det jo ikke meget anderledes at læse denne bog op, end alle andre hvor man selv omdøber barnets navn. Det er derfor mest en sjov gave til forældrene. Som børnebog er den lidt dyr.

24 de diciembre de 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du har været tilfreds med leveringstiden.

Vi håber bogen vil give mange hyggelige læsestunder.

Fin og sjov bog

20 de diciembre de 2025

Hej Jørn

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt, at høre du kan lide bogen 😊🌸

Rigtig god dag til dig og dine!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter bestilling blev bøgerne leveret…

Efter bestilling blev bøgerne leveret så hurtigt. Bøgerne er udført i en rigtig god kvalitet.. Smukke tegninger og lækkert design..

26 de diciembre de 2025

Tusind tak for den søde anmeldelse ✨

Vi ønsker jer mange gode læsestunder 📚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super info om valg af bog

Super fin info hvordan bogen vil blive med navnet man vælger til historien.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte 8 bøger og fik kun 4 inden juleaften…. Vi afventer stadig de sidste.

Vi bestilte 8 bøger, 2 dage inden “udløb” for at nå det til juleaften. 2 dage efter fik vi de første 4 bøger… dejligt! Så ku ungerne på Sjælland nok nå at få deres inden juleaften.
Vi modtog mail om forsinkelse, men med garanti inden jul. Vi tilbyder selv at hente de færdige bøger, for at undgå distributionstiden. Det ku ikke lade sig gøre. Men vi ku gå kode til en ny bog.
Stadig ingen bøger og Min bedste bog ønsker os en glædelig jul, for nu går de på juleferie.
Jeg skriver og gør opmærksom på at vi stadig ikke har modtaget de sidste 4 bøger. Vi får tilbudt -20% på næste ordre.
Vi er ikke interesserede i procenter og rabatter, vi vil gerne have at børnebørnene kan få deres julegaver juleaften.
Vi har stadig ikke modtaget bøgerne, men vi har modtaget mail om muligheden for at vurdere på trustpilot.

Bøgerne fejler ingenting, men servicen halter gevaldigt.

26 de diciembre de 2025

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse 🌸

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi beklager meget at de sidste 4 bøger blev forsinket. Det var bestemt ikke med vores gode vilje. Desværre opdagede vi en printfejl, der desværre forsinkede dine bøger med to hverdage. Jeg beklager meget at det gik udover dine bøger. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker det.

Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at få dem sendt hurtigst muligt afsted, men da de vi desværre ikke kunne garantere at de nåede frem inden jul, tilbød vi dig en kompensation. Vi kan sagtens forstå dette er ekstra træls når de skal bruges til julegaver. Vi har sendt dig en mail angående kompensationen. Tilbuddet er selvfølgelig stadig åbent 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og en smuk bog ☺️ Jeg…

Hurtig levering og en smuk bog ☺️ Jeg har arbejdet hos min bedste bog par år siden og det er så dejligt at se hvordan kvaliteten er stadig så god 🤩 Godt gået!

22 de diciembre de 2025

Hej Georgina

Mange tak for din anmeldelse 🌸

Hvor hyggeligt med din anmeldelse. Vi håber du har det godt.

Dejligt du kunne lide bogen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god personlig bog.

Dejlig overskuelig hjemmeside.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Bogen jeg købte er så fin.
Personlig gjort med de oplysninger man giver om barnet og personerne der medvirker.

25 de diciembre de 2025

Hej Jeanne

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🌸📚

Så dejligt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi håber bogen vil give mange hyggelige læsestunder for den lille hovedperson 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk nemt at gøre bøgerne…

Helt fantastisk nemt at gøre bøgerne personlige og det vakte STOR glæde for børnene, at de kunne genkende sig selv i bøgerne. En fantastisk gave.

Hej Susanne

Tusind tak for den flotte anmeldelse! ⭐️

Det glæder mig virkelig, at bøgerne skaber glæde ❤️

Jeg håber, at kunne byde dig velkommen forbi siden igen

Smukke bøger

Smukke bøger.
Hurtig levering, nem hjemmeside at finde rundt på.

16 de diciembre de 2025

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lover for meget

Dårlig stil at skrive man kan få leveret bogen inden jul, hvis man bestiller d.17 december.
Kan se pakken har ligget hos jer siden i torsdags og nu kommer den først d. 27.
Øv

17 de diciembre de 2025

Hej Sara

Mange tak for din anmeldelse 🌸

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos os.

Det var muligt at bestille hos os til og med d. 17 december for at få leveret pakken inden jul. Jeg er ked af at høre, at din pakke ikke nåede frem. Det er bestemt ikke sådan vi ønsker det og meget beklageligt.

Jeg kan desværre ikke se din ordre ud fra disse oplysninger, men jeg vil meget gerne undersøge nærmere, hvad der er sket og hjælpe med at finde en fin løsning. Jeg håber du vil sende os en mail på info@minbedstebog.dk, så vi kan finde en fin løsning 🌸

Jeg håber at høre fra dig.

Rigtig god service og hurtig levering 🫶🏼

Rigtig god service og hurtig levering 🫶🏼

16 de diciembre de 2025

Hej Simone

Så fin en bog

Så fin en bog, som jeg glæder mig til at give til jul.

5 de diciembre de 2025

Hej Ditte

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejligt, at høre du kan lide bogen 😊🌸

Rigtig god dag til dig og dine!

Bogen er lige som forventet

Bogen er lige som forventet
God service og hurtig levering

Hej Steen

En stor succes hos barn på 3 år

Meget hurtig levering. Jeg har købt 3 til mit barnebarn som skulle blive her hos os, men han insisted på at få dem med hjem, og sov med dem om natten.

4 de diciembre de 2025

Hej Jette

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊🌹

Hvor er jeg glad for at høre bøgerne har skabt glæde for dit barnebarn.
Jeg håber i får mange hyggelige læsestunder sammen. 😊

Fantastisk opfindelse

Det at vælge hud farve hår farve skrive navne vi har tvillinger piger på 5år og de blev så glad og Mormor og bedstefar blev dagens helde og det er vi jo ikke kedeaf 😉 og extra bogen gik til lille søster som er for lille enu med tvillinger syntes også at det var sjovt at der også var en noget til hende. Stor susses. Også vores datter og svigersøn syntes det er sjovt. Pigerne har fået læst historie siden de var helt små og elsker bøger. Vi er glade hele vejen rundt

13 de diciembre de 2025

Hej Marlene

Tusind tak for den flotte anmeldelse! ⭐️

Det glæder mig virkelig, at bøgerne skaber glæde ❤️

Jeg håber, at kunne byde dig velkommen forbi siden igen

Bogen er så fin

Bogen er så fin, forsendelse var hurtig. Mit barnebarn elsker sin bog ❤️

3 de diciembre de 2025

Hej Heidi

Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊🌹

Hvor er jeg glad for at høre bogen har skabt glæde for hos dit barnebarn.
Jeg håber i får mange hyggelige læsestunder sammen. 😊

Flotte bøger

Flotte bøger, vi har købt bøger til alle vores børnebørn da de vær små og de har gjort lykke, fordi deres navne er med skrevet i historien. Så herfra en stor anbefaling

17 de diciembre de 2025

Hej Lene

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸📚

Dejligt at høre fra en glad kunde som dig.

Rigtig god dag 🌼

2 rigtig søde bøger

2 rigtig søde bøger, fantastisk at de kan laves så flotte så hurtigt. Vi glæder os til at give dem til barnebarn.

12 de diciembre de 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🧡🌸

Hvor skønt at høre du er tilfreds med bøgerne. Jeg håber dit barnebarn bliver rigtig glad for dem, og I får mange hyggelige læsestunder😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.