Så fine bøger, som børnebørnene er vilde med! De elsker at læse disse spændende historier med sig selv i hovedrollen. Whats not to like?*****
La empresa ha respondido
Jeg oplever den aller bedste service 👍👍👍 Modtog en bog med et hjørne der var gået lidt af i filmen. Kontaktede dem og de ville straks sende mig en ny og beklagede situationen. Virkelig en flot o... Ver más
La empresa ha respondido
De fleste børn glæder sig til at skulle starte i skole men er måske også lidt beklemte. Denne fine lille bog afdramatiserer dette, samtidig med at den stille og roligt fortæller om forskellige as... Ver más
La empresa ha respondido
Super sød og god ide med at gøre historien personlig - skønne eventyr som også bidrager til at have gode egenskaber. Har købt til begge mine børnebørn og gør det gerne igen.
Escrito por la empresa
Skejby Nordlandsvej 311, 8200, Aarhus N, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Der er virkelig god service
Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller bøger hos dem..
Jeg kan virkelig anbefale og købe bøger hos dem.. hurtig levering og god servise..
De er så søde og hjælpsomme hvis der er noget og man skriver til dem..

Respuesta de Min Bedste Bog
Jeg havde bestilt en bog jeg blev kontaktet af jer på mail for at høre om det var en fejl at jeg kun havde bestilt en når man kunne få to til en pris, I annulleret ordren for mig og jeg fik en ny chance til at bestille to for en pris det kalder jeg service og aldeles ikke sidste gang jeg handler der kan varmt anbefales

Respuesta de Min Bedste Bog
Et sjovt concept, der pludselig gør bogen relevant og nærværende. Levering som lovet og jeg glæder mig til at se mit barnebarn får glæde af han eget første juleeventyr. Bogen skal gemmes gennem året og tages frem til jul.

Respuesta de Min Bedste Bog
Super nemt at bestille på deres hjemmeside.
Hurtig levering og ekstremt godt lavet.
Bøgerne kom i en rigtig god kvalitet.

Respuesta de Min Bedste Bog
De er så flotte jeres bøger, har købt mange af dem, og bliver lige begejstret hver gang. Og både forældre og børn, som jeg har købt bøger til, er mega glade for dem.

Respuesta de Min Bedste Bog
Fantastiske og meget flotte bøger.
Har købt en del bøger, og fortsætter 😉
100 🌟 herfra

Respuesta de Min Bedste Bog
Fantastisk Julebog til mit første oldebarn Lenora, den er blevet beundret af flere.
Bogen er rigt illustreret, og er enkel i form. Så det er nemt for barnet, at se alle enkelt delene.
Jeg bestilte bogen i A 4 størrelse, som jeg er glad for.

Respuesta de Min Bedste Bog
De skønneste bøger, børnebørnene elsker dem!!

Respuesta de Min Bedste Bog
Mega sjov og sød bog, i en god kvalitet 👌

Respuesta de Min Bedste Bog
Så flot et produkt, lever fuldt ud op til mine forventninger 🤩

Respuesta de Min Bedste Bog
Vores første oplevelse var desværre lidt trist. I transporten have bogen fået en grimt hak og det kunne ses på alle siderne men især omslaget var det tydeligt. Det var en dåbsgave og vi kontakte dem og de var super søde og sendte os en ny uden beregning. Super god kundeservice selvom det jo faktisk postens skyld.
Bogen var stor flot og farverig og en virkelig god idé til f.eks. en dåb.

Respuesta de Min Bedste Bog
Más información sobre otros tipos de reseñas.