Minblyant Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bror er skolelærer, så han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sætning "Oskar er min yndlingslærer", som han kunne låne ud til eleverne når de glemte deres :-) Sætningen var for l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitetsprodukter som man kun kan være glad for. Vi oplevede meget svind i skolen før vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fulds... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første oplevelse julegave: fejl i navn og jeg kontaktede Susan - de var så hurtige med anden levering så den var ude dagen efter nemlig den 24/12 ♥️ Har lige bestilt igen 3 pakker alle med forskel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet hos dem og har fået købt 32 blyanter. Super hurtigt service, hurtigt fragt samt sindsygt godt tryk på blyanterne. Trykket matcher det på billedet. Blyanter er faktisk de bedste jeg h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Flot arbejde

Så fine blyanter og alle de valgmuligheder gør det til en hyggelig ting, når der bestilles.
Jeg har bestilt 2 gange og gør det sikkert igen.

7 de septiembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse…

Tusind tak til dig for rigtig god oplevelse - blyanter og farveblyanterne med navn så fine - nu er penalhuset klar til skolestart - og L kan fine sine ting med navn på, da der er en navnesøster i klassen
2. køb er ikke MinnBlyants skyld at det ikke kan bruges som gaver - da Posten havde krøllet det sammen - samtlige otte malebøger er bukket i hjørnet - de kan sagtens bruges - men ikke lige som gaver som de var tiltænkt - men superfin kundeservice - svar med det samme om, at den ene slags var udsolgt - men om jeg ville vælge andre selv - ikke noget med bare at sende nogle som var på lager - super flot gestus

18 de septiembre de 2023

Rigtig godt arbejde

Rigtig godt arbejde, hurtig levering, og en rigtig god kunde service. Og den lille blev glad, tænk sig, at sidde der med sine blyanter + farve med sit eget navn på 😊
Godt arbejde Susan.

27 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og pålidelig handel.

Jeg har handlet med Minblyant 2 gange og været meget tilfreds hver gang. Meget flot tryk på blyanter og farveblyanter af høj kvalitet, hurtig levering og personlig og venlig kommunikation.

12 de julio de 2023

Minblyant

Jeg har flere gange købt farveblyanter hos minblyant, HVER gang er det en succes. Let og overskuelig hjemmeside - minblyant får mine bedste anbefalinger med på vejen ☺️

17 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan virkelig anbefale denne virksomhed

Kan virkelig anbefale denne virksomhed. Susan er super dedikeret for at levere et godt produkt. Har købt både almindelige blyanter og farveblyanter med navne og et tegn. Hurtig og problemfri levering.

12 de junio de 2023

Uovertruffen kundeservice

Uovertruffen kundeservice, aldrig oplevet bedre, og flotte produkter. Det er første gang at jeg aktivt gør noget for at skrive en anmeldelse, og det er fordi det er så meget fortjent!!! Jeg var som altid sent ude med at bestille, og derfor hastede min ordre. Det skrev jeg så da jeg fik ordrebekræftelsen, og hun svarede at den pakke blandede farveblyanter vi bl.a. havde bestilt, desværre var i rest, og derfor kunne hun ikke nå det, men i stedet ville hun pakke nogle andre. Det sagde jeg ok til, og ti dage senere kunne jeg hente min pakke. Så nu glæder jeg mig til at give min datter den personlige gave👏

14 de abril de 2023

Fantastiske blyanter

Fantastiske blyanter, har for første gang bestilt på min blyanter, og det bliver ikke den sidste. Super service og hurtigt levering, samt mit navn i guld, så flot.
Tak til Minblyant.

8 de abril de 2023

Super god service

Jeg bestilte 2 x førskolesæt til levering i uge 7, fik mail om at de ikke havde fået ny leverance om fredagen i uge 7, om det var ok, jeg skulle bruge dem senest onsdag i uge 8 og de tilbød at sende dem direkte til modtager, hvis ikke det kunne nåes, jeg modtag sættene i går tirsdag - super hurtig og fantastisk god service, kan varmt anbefales

20 de febrero de 2023

Beste butikk

Så mange fine farger og velge mellom, og veldig fint med navn på -jeg er veldig fornøyd😊 Rask og god kundeservice også!

20 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.