Minblyant Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min bror er skolelærer, så han skulle have nogle pink blyanter med den pinlige sætning "Oskar er min yndlingslærer", som han kunne låne ud til eleverne når de glemte deres :-) Sætningen var for l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitetsprodukter som man kun kan være glad for. Vi oplevede meget svind i skolen før vi skiftede til blyanter med navn, kan helt klart anbefales. Derudover hurtig ekspedition og produkterne er fulds... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første oplevelse julegave: fejl i navn og jeg kontaktede Susan - de var så hurtige med anden levering så den var ude dagen efter nemlig den 24/12 ♥️ Har lige bestilt igen 3 pakker alle med forskel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet hos dem og har fået købt 32 blyanter. Super hurtigt service, hurtigt fragt samt sindsygt godt tryk på blyanterne. Trykket matcher det på billedet. Blyanter er faktisk de bedste jeg h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Hos MinBlyant får du lov til at designe dine egne navneblyanter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De flotteste og fine blyanter og…

De flotteste og fine blyanter og farveblyanter.
Har købt dem til gaver flere gange og de bliver modtaget med glæde hver gang.
Super hurtig levering.

10 de mayo de 2022

Respuesta de Minblyant

Tusind tak for den fine anmeldelse Birgit :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fine og personlige blyanter

Så fine og personlige blyanter.

Smukke farver at vælge imellem.

Jeg købte til flere af mine venners børn, og de synes, det er sejt med blyanter med deres navn på - og i deres yndlings farver.

Hurtig levering.

1 de abril de 2022

Respuesta de Minblyant

Tak for anmeldelsen. Det er altid dejlig med glade børn :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har modtaget de flotteste og i…

Jeg har modtaget de flotteste og i bedste kvalitetsblyanter til vores tre børnebørn. Det vakte glæde da de så deres navne på blyanterne.

Hvilken service og hurtig ekspedition. TAK

30 de marzo de 2022

Respuesta de Minblyant

Tak for den fine anmeldelse Bente :) Og dejligt med glade børn :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig lækre blyanter og genialt med…

Virkelig lækre blyanter og genialt med personligt logo. Vi har slet ikke mistet blyanter siden da. Køber kun her fremover 👏👏

6 de marzo de 2022

Respuesta de Minblyant

Tusind tak for din fine anmeldelse Signe. Så bliver blyanterne også brugt helt op, når de nu ikke forsvinder mere :))

Stor ros herfra!

Stor ros herfra!
Super hurtig levering og super flotte blyanter.
Jeg bestilte for 2 dage siden og allerede i dag er de afhentet i pakkeshoppen.
Junior var meget tilfreds og stolt over at hans navn stod på det hele!

25 de febrero de 2022

Respuesta de Minblyant

Dejligt, at de nåede hurtigt frem Marianne, og at de bragte glæde :))

Tilfreds

Skøn pakke med blyanter. Sirligt pakket ind.
Leveringstiden var ikke hurtig, men det stod der fra start af. Men det var absolut ventetiden værd.

24 de febrero de 2022

Respuesta de Minblyant

Hej Katja. Tak din fine anmeldelse. I perioder er der "tryk" på maskinen og så er leveringtiden noget længere. Jeg arbejder på, at gøre den kortere i de perioder, hvor der er ekstra travlt.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.