Minelaervesker Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Tienda de productos de cuero

Escrito por la empresa

Velkommen til butikken min! Jeg heter Astrid og er den stolte eieren av en unik lærveskeforretning i hjertet av Oslo. Etter mange år med planer og drømmer har jeg endelig realisert visjonen min – ikke bare gjennom nettbutikken min, men også gjennom en fysisk butikk hvor jeg kan komme i direkte kontakt med kundene våre. Målet mitt har alltid vært å tilby en nøye sammensatt kolleksjon av tidløse, høykvalitets og stilige lærvesker som feirer individualitet. Enten du handler online eller besøker oss personlig, står vi klare til å hjelpe deg med å finne noe som passer akkurat deg. Takk for at du er en del av reisen min!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Svindel

Svindel. Må ikke bestille noe fra dette nettstedet. De svarer ikke på mail. Vesken kommer nok ikke.

19 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Styr unna denne falske "norske"…

Styr unna denne falske "norske" nettbutikken! I følge annonsen finnes det en butikk i Oslo, men angitt adresse eksisterer ikke, og telefonnummeret går ikke å ringe til. Fikk en grusom billig veske som lukter vondt og ser ut som plastikk, og den tilsvarer ikke i det hele tatt det foto som vises i annonsen. Fant tilsvarende veske på Temu for 68 kr.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Overrasket over kvaliteten og servicen...

Min lær-laptopveske kom nettopp, og jeg er helt overveldet! Læret er førsteklasses, håndverket feilfritt, og jeg elsker den. Jeg glemte først å legge til at jeg ønsket initialene mine på vesken, men da jeg sendte e-post på en søndag, svarte de på bare noen minutter! De sendte til og med et forhåndsvisningsbilde før de leverte den. Vesken kom akkurat som lovet. jeg er mer enn fornøyd!

20 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er en falsk nettbutikk

Dette er en falsk nettbutikk. Varene kom aldri frem. Jeg har prøvd å kontakte dem, men fikk aldri svar. Lenke til sporingsnummer var falsk også. Org.nummer finnes ikke i brønnøysundregisteret og telefon nmr oppgitt på deres nettside eksisterer ikke. IKKE kjøp noe der!

28 de noviembre de 2025

Svindel!

Svindel!
Facebook add saying Aatrid closing the shop and selling everything in low price. Leather bags. Totally FALSE AND FAKE.
If you follow the reviews these are either 1 or 5. That means 5 is given only by the paid reviewers.

23 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette firmaet er 100 % ekte

Dette firmaet er 100 % ekte. Jeg tok feil tidligere, og det å være ærlig betyr også å innrømme det. Kundeservicen har vært profesjonell og tålmodig med alle mine spørsmål. Nettstedet er ikke en svindel. det er topp kvalitet på både produkter og service. 5 stjerner for kundeservice og 5 stjerner for læret!

18 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flere nesten identiske firma reklamerte…

Flere nesten identiske firma reklamerte for lærvesker til sterkt reduserte priser. På mail ble det opplyst å ikke være skinn men en " vegansk" variant istedet. Konto pengene går til Rotterdam og varene blir sendt fra Kina!! Annonsen lurer folk å tro firmaet holder til i Oslo og de bruker en dames navn "Astrid Pedersen" .

15 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg trodde jeg bestilte en lærveske

Jeg trodde jeg bestilte en lærveske av en norsk butikk basert på beskrivelsen på nettsiden.
Den var fake og vesken også, den var i plastikk og foret var et grått stivt lerret stoff som ikke var delikat.
Jeg ville returnere varen og da skulle den plutselig til Kina.

Styr unna denne butikken!

17 de noviembre de 2025

Svindel

Svindlere som oppgir seg for å være Astrid som skulle legge ned butikken, Hadde god rabatt på skinn vesker,som ikke er ekte.Veskene kommer fra Kina
De skifter navn hele tiden
Svarer ikke på mail

15 de noviembre de 2025

Svindel og falsk markedsføring

SJARMERENDE VINTAGE SKINNSKULDERVESKE | TAMAR'S VINTAGE CHARM verdi
2.035 kr Rabatt 384 kr»

Jeg har bestilte en skulderveske, som i følge annonsen skal være i skinn, men den jeg fikk tilsendt er i skai - et syntetisk materiale. Fôret i vesken er udelikat grått og i en papirlignende kvalitet. Ingenting tilsier at vesken skal være verd 2035 kr.

Dette er svindel og uriktig markedsføring jeg sendte klage til firmaet og til Klarna men får beskjed fra Minelaervesker om at jeg må betale returen selv. Retur er til Kina. Klarna stoppet betalingen midlertidig men så er betalingen likevel aktivert.

Hvem er Astrid Pedersen i Oslo som i annonsen må stenge butikken og derfor selger unna veskene?

10 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dette er ren svindel og bedrag

Dette er ren svindel, og vesken jeg mottok er laget av billig kunstlær som lukter plastikk. Vesken er ikke i samsvar med reklamebilder. Butikken eksisterer ikke, oppsatt mobilnr på nettsiden er ikke i bruk, og nettsiden inneholder ingen organisasjonsnummer.
Mye reklame på sosiale medier, på FB og instagram som er falsk, det har verken vært eller er en butikk i Oslo, og oppgitt adresse er en leilighet i Oslo. Nettsiden er ny og trustpilot ble opprettet okt-2025 Og de positive 3-4 anmeldelsene er nok bare bakmennene som selv står bak.

11 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.