Varer ankom hurtigt og skøn webshop med personlighed. Elsker mini me kategorien. Det skal jeg have bestilt noget af
La empresa ha respondido
Super hurtigt handel og levering. En meget fin seddel var vedlagt mine sko og en lille pose slik. Helt sikkert jeg vil handle der en anden god gang.
La empresa ha respondido
5 stjerner siger næsten det hele. Fantastisk service, min bestilte skjorte er lige så lækker som jeg havde forventet. Flot, fin og gemskueligt hjemmeside. Dejligt udvalg og til priser jeg bare elske... Ver más
La empresa ha respondido
MiniJacobi.dk er en webshop med kvalitets baby- og børnetøj til dig der venter dig, eller som allerede har børn i alderen 0-12 år, som du bare elsker at forkæle. MiniJacobi.dk er familieejet siden 2014. Vi har siden 2021/2022 sat fokus på danske mærker til både børn og kvinder. Alle vores styles er håndplukkede fra danske mærker som Angulus, byLindgren, Mini A Ture, Petit by Sofie Schnoor, Creamie, GoBabyGo, THE NEW, Woden & Woden Kids, Liberté og mange flere.
Enggårdsgade 27, 9000, Aalborg, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Helt sikkert jeg vil handle der en anden god gang.
God oplevelse. Udvalget er godt, og varen kommer hurtigt frem. Jeg handler gerne her igen.
Varer ankom hurtigt og skøn webshop med personlighed.
Elsker mini me kategorien. Det skal jeg have bestilt noget af

Respuesta de MiniJacobi.dk
Pakken kom hurtigt. Perfekte varer til gode priser. Personligt kort og opmærksomhed i pakken. Jeg blev helt rørt. Tusind tak!

Respuesta de MiniJacobi.dk
Det startede godt. Jeg bestilte et par støvler til min datter, læste gode trustpilot reviews -og i betingelserne at man kunne skrive samme dag som man havde bestilt hvis nu man fortrød køb og så ville det ikke blive sendt.
Min datter fortrød og jeg skrev et par timer efter bestillingen var lagt. Herefter gik det ned ad bakke - jeg har stadig ikke fået svar på min annullering. Jeg har sendt sms’er til angivede nummer, svare på bekræftelser, ringet uden held og også forsøgt e-mail. Det eneste jeg har mødt retur er stilhed, autostrada og nu en pakke der er landet i en pakkeshop længere væk… jeg regner med at den selvfølgelig kommer retur hvis ikke jeg henter den og at nogen måske i mellemtiden er nået gennem voicemails, sms’er, e-mails eller andet og møder den besked jeg har forsøgt på en af kanalerne.
Virkelig frustrerende oplevelse og ikke et sted jeg vil anbefale nogen at handle…: måske hvis man er sikker på at man ikke fortryder -og heller ikke har noget mod at det kan ende i en anden pakkeboks.

Respuesta de MiniJacobi.dk
Super hurtig levering, meget meget fin bluse.
Fint pakket ind med den sødeste personlige hilsen.
Jeg er meget glad❤️

Respuesta de MiniJacobi.dk
jeg viste hvad jeg kiggede efter og det var nemt at finde og bestille. Virkelig hurtig levering. Så det blev en dejlig oplevelse at handle hos dem. Vil helt sikkert vende tilbage og handle igen

Respuesta de MiniJacobi.dk
Fin hjemmeside, god service, hurtig levering, hyggelig bolche stribet pakke at modtag ❤️ dejligt med en personlig hilsen og lækkert chokolade fra Aalborg chokolade fabrik. Man føler sig forkælet, kan varmt anbefales. Tak 🤩

Respuesta de MiniJacobi.dk
Første men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos minijacobi.dk.
Overskuelig website , gode priser og hurtig levering.

Respuesta de MiniJacobi.dk
Fin og hurtig ekspedition,støvlerne er i god kvalitet, stor tilfredshed hos mit barnebarn.😊

Respuesta de MiniJacobi.dk
God service. Kunne afhente pakken efter få timer. Alt var perfekt.

Respuesta de MiniJacobi.dk
Kan kun anbefale minijacobi hurtig levering af det dejligste tøj 😃👏👏fornuftige priser.

Respuesta de MiniJacobi.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.