Información sobre la empresa

1. Patio de juegos cubierto

Escrito por la empresa

Miniland er et pedagogisk lekeland for barn opp til fylte 6 år, inspirert av den store verden rundt oss. Her får de minste utforske, leke, lære og oppleve mestring i trygge og spennende omgivelser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Fine sted

Fine sted.
Kan være fint sett opp skilt om at ta hensyn til de som rundt deg og rydder etter barnet ditt, istedenfor ansatte fortelle det til foreldrene muntlig.

13 de septiembre de 2026

Beste lekelandet i Oslo

Jeg har vært på mange lekeland siden jeg har to barn under seks år, men dette er desidert det beste jeg har besøkt.

Det er god plass, oversiktlig og veldig godt tilrettelagt for de minste. Jeg synes faktisk ikke det er noe problem å komme hit alene med to barn, noe som ikke alltid er en selvfølge på lekeland.

Datteren min elsker spesielt lekeområdet der barna kan leke barista eller butikk. Det er mye å velge mellom, mange spennende leker og en stor ballbinge. Jeg liker også veldig godt at det er et eget, avgrenset område for de aller minste.

Det er dessuten god plass til å sette seg ned og spise lunsj, og et stort pluss at man kan ta med egen mat.

Alt i alt et veldig gjennomført og familievennlig sted som passer for barn i ulike aldre. Anbefales på det sterkeste!

12 de septiembre de 2026

Veldig fint lekeland

Et rent, innbydende og fint lekeland. Veldig fint for de minste. Et lekeland som på mange måter oppleves mer intellektuelt og stimulerer til så mye mer enn typisk løpe-skrike-lek. Vi kommer tilbake :)

7 de septiembre de 2026

A really great place!

A really great place! I loved it and my 3-year-old had the time of his life! I was also there with my newborn and although there’s a really nice designated area for children 0-2, there’s not much you can do with a newborn so I don’t really see the point of having to pay for such a young baby. But the price per child is very reasonable and what you get for that price is worth it!

4 de septiembre de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint konsept, mangler litt på gjennomføringen

Veldig fint konsept og godt tilpasset aldersgruppen, men det skorter litt på gjennomføringen. De ulike sonene fungerer ikke helt fordi det er fri flyt av leker over alt. F.eks. var «Butikken» tom for leker, men vi fant masse butikkleker andre steder i lokalet. Da hjelper det lite å ha ulike verdensdeler og soner slik som er tenkt 😊 Satser på at sånne ting blir bedre etter hvert som dere har fått litt tid til innkjøring.

4 de septiembre de 2026

For et sted!

Anbefales virkelig!😀 Både hyggelige ansatte og eier. Genialt med flere fine etablerte soner hvor barn kan leke etter behov og interesse. God lydisolering så det ikke blir for mye støy når det er mange barn tilstede. Her kommer vi til å være ofte! Ta turen - og støtt et veldig fint lokalt tilbud😊👏🏻

3 de septiembre de 2026

Respuesta de Miniland.no

Tusen takk for en utrolig hyggelig anmeldelse, Ole! 😊 Så fint å høre at dere trivdes hos oss, og ekstra hyggelig at dere vil komme tilbake. Det betyr masse for oss at dere støtter Miniland og det lokale tilbudet vårt 💙 Vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Var der med datteren min på 4

Var der med datteren min på 4, etter ca 30-40 minutter kom hun å spurte om vi kunne dra, så vil si at det passer bedre for mindre barn, men det ble for lite og for rolig for min aktive 4 åring 😅🙈

23 de agosto de 2026

Respuesta de Miniland.no

Tusen takk for besøket og for tilbakemeldingen 😊 Barn er forskjellige, og vi forstår godt at Miniland ikke passer like godt for alle. Vi setter uansett stor pris på at dere tok turen til oss 💙

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig fint sted, litt for varmt

Veldig fint sted. Passe stort, fine leker, rent. Flott med skjermet ammerom.

Vi var det en søndag. Da ble det veldig varmt i lokalet, antagelig fordi aircondition på Lambertseter senter er slått av dag. Vi måtte gå litt tidlig pga det, håper det kan endres på.

26 de julio de 2026

Hei Helene!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Vi har tatt alt dette ventilasjon med Obos som eier Lambertseter senter, og i morgen 2. september kommer det et firma som skal utbedre ventilasjonen betraktelig. Vi har også vært fortvilet over dette med ventilasjon, men håper virkelig det vil bedre seg nå. Hyggelig å høre at dere likte stedet vårt, og håper dere vil komme tilbake.😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Miniland kan jeg av hele mitt hjerte…

Miniland kan jeg av hele mitt hjerte anbefale!!
Veldig pent og rent der, og veldig hyggelige de som jobbet der ❤️

29 de agosto de 2026

Respuesta de Miniland.no

Tusen takk for utrolig hyggelige ord, Amanda! ❤️ Det betyr veldig mye for oss å få en slik tilbakemelding. Så fint å høre at dere hadde en god opplevelse hos oss 🥰 Hjertelig velkommen tilbake til Miniland! 💙

Hilsen Karense
Eier av Miniland

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk tilbud med hyggelige ansatte…

Fantastisk tilbud med hyggelige ansatte og bra opplegg! Anbefales! Vi har barn som er 0,2 og 4 år, helt perfekt! Tusen takk!

31 de agosto de 2026

Respuesta de Miniland.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 🥰 Så hyggelig å høre at både små og store koste seg hos oss. Det betyr mye for oss at Miniland kan være et fint sted for barn i ulike aldre 💙 Hjertelig velkommen tilbake!

Hilsen Karense
Eier av Miniland

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.