Wat een fantastisch merk! Ik heb al zoveel merken geprobeerd voor mijn allergische rosacea huid maar was nooit tevreden. Tot ik Mintenz ontdekte. Eindelijk ben ik niet meer onzeker omdat mijn wangen z... Ver más
Sinds januari 2024 ben ik gestart met de minerale make up van mintenz en sindsdien wil ik nooit meer anders. Ik had destijds op mijn 46e nog altijd een vette huid, snel glimmen, grove poriën en... Ver más
Heb testers ontvangen die supergoed waren. En super lieve dames die op al je vragen even vriendelijk op antwoorden. En je blijft gewoon naar hun kijken door hun vriendelijkheid en en hun fijne gespre... Ver más
La empresa ha respondido
De nieuwe glow foundation poeder aangeschaft. En wat een prachtige nieuwe verpakking! Alle producten die ik tot nu toe gekocht heb, zijn supermooi. En belangrijk....heel zuiver. Voor mij geen ander me... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor iedereen die er graag mooi en verzorgd uit wil zien. En die daarvoor make-up en huidverzorgingsproducten wil gebruiken die goed zijn voor de huid.
Holanda
- info@mintenz.nl
- mintenz.nl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Wat een prachtig en fijn merk
Wat een prachtig en fijn merk.
Alles mineralen. Na een lange zoektocht eindelijk een merk gevonden die geen huid reacties geeft.
Mooi gepigmenteerd.
Ook de klantenservice is perfect! Reageren snel en stuk voor stuk lieve mensen.

Aanrader!
Zo blij met Mintenz!
Geweldige minerale en natuurlijke producten, zowel de make up als de geweldige verzorgingslijn...
Altijd een snelle en vriendelijke service, zowel de advieslijn alsook de verzending.
Nooit meer iets anders voor mijn huid 🥰🥰🥰
Dames, ervaar het zelf en bestel lekker wat testers

Respuesta de Mintenz
Superfijne produkten, een échte aanrader.
Sinds één jaar make up gebruiker, van het minerale merk Mintenz.
Huidverzorgingslijn, make up alles op natuurlijke basis.
Zó blij mee, prachtige produkten, fijne creme, geperste óf in poedervorm.
Én van alles in testervorm te verkrijgen, zó voorkom je miskopen.

Heel fyne make up
Heel fyne make up!
Voor elk wat wils !
Heel fijn team super leuke lieve behulpzame meiden !
Top advies !
Zo blij mee 🩷

Jaren op zoek geweest
Jaren op zoek geweest en veel geld de prullenbak ingegooid voor allerlei soorten make-Up. Nu zo blij met Mintenz eindelijk de donkere kringen onder mijn ogen mooi weg gewerkt en prachtige foundation 🩷

Respuesta de Mintenz
Vandaag de Velvet Cream Foundation…
Vandaag de Velvet Cream Foundation thuis gekregen, wauw wat een geweldige foundation. Super mooie dekking, glow en voelt zijde zacht aan. Top producten, medewerkers en service 😍🍀

Respuesta de Mintenz
Gebruik al jaren deze fijne producten…
Gebruik al jaren deze fijne producten van dit Nederlandse makeup merk. Een superfijn bedrijf die haar klanten echt waarderen en dat stralen ze uit. Ze hebben minerale makeup waar je huid echt blij van wordt. Je kan altijd bij ze terecht voor advies en hulp.

Fantastische producten
Fantastische producten, stuk voor stuk. iedere dag stralend de dag door!
De service is dan ook nog eens top!

Respuesta de Mintenz
Verademing in minerale en natuurlijke make up
Mintenz is een fantastisch merk voor minerale en natuurlijke make-up en huidverzorging. Hun ruime assortiment biedt echt voor ieder wat wils, of je nu kiest voor losse poeders, geperste producten of crème-achtige formules (mijn persoonlijke favorieten!).
Wat Mintenz echt uniek maakt, is niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de aandacht voor hun klanten. Dit is een bedrijf dat écht luistert naar de wensen van de klant. Of je nu vragen hebt, suggesties doet of ergens tegenaan loopt, Mintenz staat open voor feedback en zorgt dat je je gehoord voelt.
Een ander groot pluspunt is de klantenservice. Mocht er onverhoopt een probleem zijn, dan wordt dit razendsnel en naar volle tevredenheid opgelost. Het team van Mintenz is vriendelijk, open en betrokken – eigenschappen die niet overal vanzelfsprekend zijn. Na een nare ervaring met een ander merk dat beweerde minerale make-up te leveren, is Mintenz echt een verademing gebleken.
Kortom, Mintenz biedt niet alleen geweldige producten, maar ook een fijne ervaring en community. Ik kan het van harte aanbevelen!

Respuesta de Mintenz
Más información sobre otros tipos de reseñas.