Det uppstod viss förvirring när vi kom för att hämta veden. Lagret hade inte fått någon info om vår beställning trots att jag både fått orderbekräftelse vid köpet och mailat med personal och fått oke... Ver más
Lite otydligt på hemsidan vad som gäller vid hämtning (framförhållning/orderläggning för hämtning eller för leverans?) men de var mycket hjälpsamma och ordnade hämtning med kort framförhållning. Mycke... Ver más
La empresa ha respondido
Bra service. Snabb kontakt via mail. Och föraren hörde av sig innan leverans. Bra kvalité på veden. Samt levererades precis där jag vill ha veden. Kort skickades oxå efter leverans.
La empresa ha respondido
Ni får 5 stjärnor Hade det funnits 10 stjärnor hade ni fått det. Leverans följande daf kl 05.30
Escrito por la empresa
Beställ din björkved med fri frakt Min Ved är ett bra alternativ till er som vill beställa torr och fin björkved med hemkörning! Ni är enbart ett par klick iväg från att elda! Vi paketerar veden i smidiga 40 liter säckar som väger ca 15 kg för lättare hantering. Alla våra priser är inklusive hemleverans Det går även bra att hämta själv på vårt lager på Värmdö. Upphämtningen sker på måndagar, onsdagar och fredagar mellan 08.00-14.00 Då kostar en säck endast 69kr (vid köp av minst 10 säckar)
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Toppennöjd med allt
Toppennöjd med allt! Från första kontakt till leveransen.
Fin och torr ved. Återkommer när veden är slut.
Stort tack!

Respuesta de MinVed.se
Inget meddelande dagen innan leverans
Inget meddelande dagen innan leverans.
Saknades 10 säckar.

Respuesta de MinVed.se
Smidig och snabb kommunukation från…
Smidig och snabb kommunukation från beställning. Helt enkelt precis lika eneklt som önskat. Veden är torr och brinner bra. Möjligen lite stora klabbar.

Respuesta de MinVed.se
Snabb leverans med bra dialog
Snabb leverans med bra dialog. Nöjd med veden som brinner bra.

Respuesta de MinVed.se
Enkel process med beställning och…
Enkel process med beställning och betalning och trevlig personal när jag hämtade.

Respuesta de MinVed.se
Toppen med bra kommunikation... Men.
Toppen med bra kommunikation, enkelt att hämta upp.
Men tramsigt att inte utlämningen kan ställa av komplett pall direkt på släpvagnen, nu ställdes den av 1m från släpet pga av försäkringsskäl. Så man fick i varje fall stå och lasta 30 säck manuellt. Löser man detta så är det 5 stjärnor direkt.

Respuesta de MinVed.se
Jag har inte fått någon ved ännu??

Respuesta de MinVed.se
Fin ved överlämnad och hjälp med…
Fin ved överlämnad och hjälp med packning av mycket trevlig personal.