Miranda heeft de UGC-opdracht super…
Miranda heeft de UGC-opdracht super snel afgerond! De video was geweldig gemaakt en hoefde geen aanpassingen.
Ik help bedrijven met het groeien in social media marketing. Dit doe ik doormiddel van User Generated Content, Social Media Management en videografie en fotografie op locatie. Daarnaast geef ik bedrijven advies om te groeien op social media.
We haddien het idee om een auto uit te
lichten en hebben Miranda Digitals hiervoor benaderd.
Zelf hadden we geen concreet idee hoe het eruit zou moeten zien en we hebben Miranda de vrije hand gegeven. Na enkele dagen kregen we een filmpje die onze verwachtingen overtrof. Wat wij niet konden
bedenken heeft Miranda, door de juiste
vragen te stellen, gerealiseerd en eigenlijk was het een 'one-taker'.
Miranda is serieus, professioneel, communiceert vlot en correct. Wij raden Miranda Digitals dan ook zeker aan! 5 sterren!
Miranda heeft voor ons merk content opgenomen en we zijn erg tevreden. De video's waren van hoog niveau en professioneel aangeleverd. We gaan zeker nog eens samenwerken met Miranda.
Onwijs blij met de UGC video die Miranda voor ons heeft gemaakt! Ze heeft onze ideeën en wensen perfect terug laten komen in de video, die ze ook nog eens heel snel heeft geleverd. De communicatie ging erg soepel en ze is prettig om mee samen te werken. Wij raden Miranda aan iedereen aan! Thanks voor het geweldige resultaat!