Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Moestuinieren in bakken. Met de juiste spullen in het een makkie. In onze webshop vind je allerlei leuke en handige producten die je helpen om slim en makkelijk te moestuinieren. En het je moestuin ziet er dan ook mooi en stijlvol uit. Daarnaast vind je op onze website informatie over moestuinieren in bakken en komen er gedurende het seizoen vordert, steeds meer mooie foto's op de site ter inspiratie. Behalve de webshop hebben we ook een makkelijke moestuin showtuin en een kleine shop aan huis. Deze zijn te bezoeken op afspraak. Iedereen een moestuin, daar gaan wij voor!
Información de contacto
Diepmaat 14, 9431 MP, Westerbork, Holanda
- 0643229103
- info@missymoestuin.nl
- missymoestuin.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
persoonlijke kaartje bij bestelling
Het persoonlijke kaartje bij de bestelling vond ik echt geweldig. Daarmee geeft Missy Moestuin duidelijk persoonlijke aandacht aan elke bestelling!
Snelle verzending en goede service
Snelle verzending en goede service. Ik was zelf vergeten om mijn retourzending aan te melden, maar desondanks kreeg ik mijn geld terug voordat ik er zelf om gevraagd had.
Ik had een paar weken gelden wat…
Ik had een paar weken gelden wat spulletjes besteld. Keurig kreeg ik een mail waarin stond dat het iets langer kon duren ivm vanaf toe.
Heel fijn contact gehad toe pakket “zoek” was bij post nl. Alles is goed gekomen.
Fijne ontvangst
Fijne ontvangst, leuke uitwisseling van ervaringen, slim waterweb. Goed meegedacht over hoe het voor mij kan werken. Vlotte levering van materialen. Top!
Goede en snelle levering.
Super product en snel ontvangen!
Top!
Snelle levering! Heel blij met de moestuin spulletjes en het persoonlijke kaartje! Mooie aanvulling op MM.
Dank jullie wel!
Missy met de mooie moestuin
Bij Marjanne is het hele assortiment van de Makkelijke Moestuin te bestellen. Ze reageert snel en je kunt makkelijk een tijdstip afspreken om je bestelling te halen.
Ze heeft zelf een jaloersmakende grote moestuin. Heel erg leuk om te zien. Een aanrader.
Mooi winkeltje, prachtige tuin en fijn advies!
Missy Moestuin heeft zelf een gigantische moestuin en zo kan je goed zien hoe de Makkelijke Moestuin in het echt werkt. De tuin wordt nu, maart 2023, opnieuw ingericht maar ik verheug me erop om in het groeiseizoen weer langs te gaan. Je krijgt goed advies, en ze zijn erg gastvrij!
Goede service .