Levererades inte det som angavs i appen, handlar aldrig mer hos mister auto. Efter svar från mister auto: Jaha, kanske hjälper. Ringde även er kundtjänst (var faktiskt mycket trevliga), som skulle... Ver más
La empresa ha respondido
Detta gäller en leverans som ej kunde godtas,på grund av allt överskölt med olja och det på grund av dälig paketeringSista anhalt Söderhamn Postnord som anser icke deras fel. Påpekat till Klarna men... Ver más
La empresa ha respondido
Handla inte från dem . Köpt motor olja från dem när jag fick vara märkte läckage kontaktade dem och fått ingen ny eller pengarna tillbaka ! Jag misstänker deras varor är inte Originala. Det är inte... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle beställa ett lock till ett expansionskärl på min bil och hittade artikeln genom att söka på registreringsnumret. Betalade 261 kr för att få varan "skickad samma dag" "leverans samma dag" som st... Ver más
La empresa ha respondido
Mister-Auto är ett franskt företag som säljer bildelar till 23 länder. På mister-auto.se kan du köpa delar till bromsar, motorrum, avgasrör, filtrering, fjädring, motorkylning...
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Jag beställde två ljuddämpare till min mercedes 200 c compressor. Den ena lådan var helt sönder då den kom fram. Den var packad alldeles för dåligt så jag kan inte bara skylla på postnord. Sedan fanns inga skruvar och inte heller tillräckligt med packningar till ljuddämpare, det kan bero på att jag antog att sådant följde med satsen men så var det tydligen inte. Annars kan jag inte klaga på bemötande eller annat
Med hälsningar från Jann Krook

Respuesta de Mister-Auto.se
Bra och snabb service och väldigt bra pris
Jag vill understryka att jag har hittills enbart köpt delar för att bygga upp ett reservdelsförråd för mina gamla bilar (Ford Taunus) och kan därför inte uttala mig helt om passform etc då jag ej provmonterat något, men allt jag köpt ger ett solitt intryck med utmärkt detaljfinish och överensstämmer enligt vad jag kan se helt med originaldelarna. Varje gång har varorna anlänt inom utsatt tid och väl förpackade, så utifrån detta blir det toppbetyg. Min enda invändning rör inte Mister-Auto utan databasen TecDoc som tillämpas för lagerhanteringen, då den har en del brister i hur sökfunktionen inte alltid finner delar som finns tillgängliga, visar bristfällig information på en del varor och ibland t o m hänvisar till felaktiga delar för applikationen. Detta uppvägs dock till stor del av Mister-Auto´s mycket professionella kundtjänst som alltid svarat snabbt på e-mail och varit redo att raskt bistå med att reda ut de frågor som uppstår. En stor extra stjärna för det stora utbudet delar till äldre bilar som de hör till fåtalet e-handlare att hålla i lager och till mycket lägre priser än veteranbilsspecialisterna.
Bought a catalytic converter to a Citroen Xsara Picasso at a very good price. The parts arrived and my mechanic fitted the item without any problems whatsoever. Will certainly come back to this site if needed in the future.
+Tycker att det mesta fungerar bra, företaget tar ansvar för felaktiga ordrar och det högaktar jag Mister Auto jag för.
- Tycker att MR Auto måste underlätta sitt system för transport av returer och reklamationer. Passar inte delen som jag fått, så måste jag på ett enkelt sätt kunna returnera varan.
Det är inte alla som har fungerande skrivare och kan skriva ut returblanketter själva.
Tommy Berg Husum
Det Kom fel bromsklossar trots att jag skrev in mitt regnummer

Respuesta de Mister-Auto.se
Bra grejer 👍 synd bara att leveransen tar lite tid.
Kvalitets delar till bra priser. Dessutom snabb leverans. Jätte nöjd
Alltid snabb och korrekt service till mycket bra priser.
Liten order. Snabbt expidierad. Bra pris. Postnord visserligen inte snabb men allt fungerade!
Ingenting att klaga på denna beställning,bra jobbat Mister Auto.Jag kommer även i fortsättningen att handla bildelar av er.👍