Ik ben al lang op zoek naar satijnen beddengoed. De meeste polyester overtrekken zijn ronduit teleurstellend. Daarom een aantal echte zijden gekocht; heel fijn en mooi, maar erg duur! Nu deze van Mi... Ver más
La empresa ha respondido
Beste Fleur, Bedankt voor het satijnen bovenlaken . Mijn ervaring met misteria.nl : vlotte,correcte klantenservice,een luisterend oor en een grote bereidwilligheid om de verwachting van de... Ver más
La empresa ha respondido
Wel de kwaliteit is echt uitstekend. k heb in het verleden andere producten ergens besteld,maar het verschil is merkbaar. Ik had een probleempje en verstuurde een mail met mijn vraag en daags nadi... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Misteria.nl draait alles om luxe, comfort en stijl. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment woon- en lifestyleproducten die niet alleen mooi ogen, maar ook bijdragen aan jouw dagelijks comfort. Van zijdezacht beddengoed tot slimme oplossingen voor in huis, elk product wordt gekozen met oog voor kwaliteit en design. We geloven in service met een persoonlijke touch. Daarom staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en eventuele problemen snel op te lossen. Klanttevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en we doen er alles aan om jouw winkelervaring soepel en prettig te laten verlopen.
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Super goede klantenservice, producten waren exact zoals verwacht!
Ik bestel hier zeker vaker!
In eerste instantie was het een foute zending maar door contact te hebben gehad was alles zo weer gepiept en keurig opgelost. Reageren heel snel op de vraag die je stelt via de app en je word keurig geholpen. Dus 🔝

Respuesta de Misteria
Dit is het beste dekbed want ik kon eerst niet heel goed slapen maar dit is heerlijk voor in de zomer want ik merk dat ik minder zweet en in de winter houd het me lekker warm

Respuesta de Misteria
Bedankt voor de bestelling en het gratis cadeau super blij ermee!

Respuesta de Misteria
Echt heerlijk om in te slapen. Wel heel erg glad dus merk vaak dat ik mijn deken en kussens kwijt ben, maar ziet er mooi uit en mijn vriendin en ik houden ervan!

Respuesta de Misteria
Écht luxe en romantisch ; Heerlijk om onder te slapen of anderzijds .. door deze luxe en romantische uitstraling . .zowel winter als zomer .. Het glijdt zo lekker en is niet zwaar.. Ook prijs/kwaliteit - voor overtrek, hoeslaken en 2 kussenslopen. Hoelaken en dekbed in dezelfde kleur geeft ook mooie uitstraling ; Ik heb inmiddels 2 sets

Respuesta de Misteria
Na even een probleem met de maat van de dekbedhoes (echt heel coulant opgelost) heb ik nu een fantastische en heerlijke satijnen dekbedset.
Helemaal compleet:
hoeslaken, slopen èn dekbedhoes.
Ik heb er voor het eerst in geslapen vannacht, niet te warm, niet te koud, kortom geweldig en ik kan (voor ik in slaap viel) heel makkelijk in omdraaien.
Ik ben er ècht héél blij mee.

Respuesta de Misteria
Snel geleverd en een heerlijke lakens om in te slapen

Respuesta de Misteria
Beddengoed besteld, maar het bleek niet helemaal bij ons te passen. Gelukkig snel retour kunnen sturen. Service is helemaal prima.

Respuesta de Misteria
Wat een lieve mensen werken daar snelle reactie en een geweldig aanbod gehad ,zeker aan te bevelen dit bedrijf , top

Respuesta de Misteria
Wel de kwaliteit is echt uitstekend.
Ik had een probleempje en verstuurde een mail met mijn vraag en daags nadien had ik al antwoord.
Zij stuurde mij door naar de juiste contactpersoon en alles was binnen de korste keren opgelost.
Zulke service heb ik online nog niet vaak meegemaakt.

Respuesta de Misteria
De tijd tussen bestellen en levering was langer dan verwacht. Daardoor werd het pakket afgeleverd tijdens onze vakantie en hadden wij geen mogelijkheid deze af te halen bij het servicepunt. Helaas kreeg de verzender het ook niet voor elkaar het pakket een paar dagen langer op het servicepunt te laten liggen.
Het pakket zou teruggaan naar de afzender maar daar kwam het niet aan. Uiteindelijk hebben zij een nieuw pakket toegestuurd en konden wij zelfs nog wat wijzigen aan onze bestelling.
De tussentijdse communicatie verliep soepel en zeer service gericht.

Respuesta de Misteria
Door een misverstand van mezelf dacht ik dat een onderdeel van de bestelling niet bijgeleverd was. Echter had ik niet goed gelezen wat in het basispakket inbegrepen was en niet. Na over en weer te mailen met de klantendienst (altijd zeer vriendelijk), hebben zij zelf voorgesteld het deel dat ik dacht extra te krijgen, alsnog op te sturen, hoewel de 'fout' niet bij hen lag. Zeer vriendelijk!
Ook echt kwalitatieve producten!

Respuesta de Misteria
Nu deze van Misteria gevonden en deze zijn precies wat ik zocht! Voelen aan als echte zijde qua glans, zachtheid en ademend. Maar een heel ander prijskaartje! Alleen vooralsnog jammer dat de maten hoeslakens beperkt zijn. Hopelijk komt daar snel verandering in!

Nog steeds super
Mooie kwalitieit het is spekglad wij zijn de dekens vaak kwijt 🤣🤣🤣🤣maar veder een goed bedrijf netjes en correct
👍👍👍👍

Respuesta de Misteria
I ordered 2 sets of satin bed sheets and 2 knitted polo shirts. Thrilled with everything I bought. It was easy to order, arrived on time and any questions I had were answered quickly.

Respuesta de Misteria
Snelle levering. Goede service en zeer goed product, gisterenavond er voor het eerst op geslapen en het was erg fijn..!

Respuesta de Misteria
Más información sobre otros tipos de reseñas.