⭐⭐⭐⭐⭐ Kæmpe anbefaling herfra! 🏆 Jeg bestilte i dag en pokal, som jeg skulle bruge allerede inden fredag, så jeg var lidt nervøs for, om det kunne nås. Men jeg blev mødt af den mest... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Bestilte husnummer skilte om søndagen, og modtog tirsdag. Hurtig levering og varen iorden. Bare en idé. ..jeg ville undersænke huller i husnumre, og undersænkede skruer med, så dækknap, ligger... Ver más
5 stjerner er slet ikke nok! Den bedste kundeservice jeg længe har oplevet. Jeg havde et special ønske til en gravering på en medalje som de tog sig tiden og besværet med at imødekomme og dette endda... Ver más
Jeg kan ikke holde min entusiasme tilbage overfor den kunde oplevelse jeg fik af A-Gravering. Jeg stod i tidspres med en 25 års jubilæums gave. Bestilte fredag - De skrev at der var 3-5 arb... Ver más
Escrito por la empresa
Framlev Korsvej 3A, 8462, Harlev J, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
⭐⭐⭐⭐⭐
Kæmpe anbefaling herfra! 🏆
Jeg bestilte i dag en pokal, som jeg skulle bruge allerede inden fredag, så jeg var lidt nervøs for, om det kunne nås. Men jeg blev mødt af den mest fantastiske service og en utrolig hjælpsom mand, som virkelig gjorde alt for at hjælpe mig.
Og han heder Poul Erik😊
Jeg havde slet ikke forventet, at det kunne gå så hurtigt, men allerede senere samme dag kunne jeg hente min pokal! 🤩
Pokalens resultat var simpelthen helt i top. Den var endnu flottere, end jeg havde håbet på, og man kan virkelig mærke, at der bliver lagt tid og omhu i arbejdet.
Jeg er virkelig imponeret over både servicen, hjælpsomheden og det færdige resultat. Det er ikke hver dag, man oplever så god kundeservice! 🙏
Tusind tak for hjælpen og for at få det hele til at lykkes så hurtigt. Jeg kommer helt sikkert igen og kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre! ⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de A-Gravering
Jeg stod i tidspres med en 25 års jubilæums gave.
Bestilte fredag - De skrev at der var 3-5 arbejdsdage på levering.
Jeg sendte mandag morgen en mail, om beskrev min udfordring på tid og fik svar med det samme og modtog ordren dagen efter.
Poul Erik er manden.
Jeg kan ikke anbefale A-gravering nok til alle!
PS. Produktet er der ikke en finger at sætte på. Lige så høj kvalitet som Poul Erik!
Bestilte en fodbold sparegris med gravering.
Da jeg blev nervøs for om den nåede frem i tide til en fødselsdag skrev jeg til A-Gravering. Fik svar med det samme og de tog sig hurtigt af min bestilling.
Den nåede frem og så flot ud.
Super flot service.

Respuesta de A-Gravering
Hurtigt levering, hunde navneskilt, alu, god kvalitet som forventet, fair pris. De får min anbefaling 👍
Bruger fast A-Gravering til denne type opgave og jeg er endnu ikke blevet skuffet! Hurtig levering og korrekte produkter. Jeg er ovenud tilfreds! :)

Respuesta de A-Gravering
Nem bestilling, hurtig levering.
God oplevelse og fint produkt
Jeg har købt en pokal og jeg må indrømme at den er flottere end jeg havde forventet til den pris.
Den virker ret solid, semi tung og har en ru overflade der gør den ud lidt dyr ud selvom den slet ikke var det.
5/5
Elegant husnummer.
Bestilte en weekend. Jeg bestilte lille bogstav efter nummer. Fik mail samme dag jeg bestilte med bekræftelse på at det lille a var notere. SUPER service. Fik leveret onsdag. Nummer + lille a er så elegant.
Min klare anbefaling.

Respuesta de A-Gravering
Flot og billigt navneskilt og husnummer. Og fin, gratis kuglepen med i pakken. :)
Jeg har åbnet pakken med navneskiltet . Og er MEGET begejstret for resultatet.
Mit navn er printet med gotiske bogstaver og fremtræder særdeles flot.
STØRRELSEN på bogstaverne og PLACERINGEN på skiltet ( der også indeholder husnummer ) gør,- at navneskiltet som helhed fremstår i en rigtig god balance.

Respuesta de A-Gravering
Suveræn service hele vejen igennem og super flot produkt
Jeg har efterhånden brugt A-gravering / Mitnavneskilt.dk en del gange. De fleste gange har jeg bestilt en pokal eller medaljer til familiearrangementer eller konkurrencer med vennerne. Der er hurtig levering og god kvalitet.
Jeg var ikke helt sikker på, hvad jeg kunne forvente da jeg fandt siden på nettet. Hjemmesiden så lidt "upoleret" ud og jeg vidste ikke helt hvordan slutresultatet ville blive ift. den medalje jeg havde bestilt. Men jeg må bare erkende at jeg blev super positivt overrasket! Medaljen er så fin og jeg er meget meget tilfreds! Kan klart anbefales!
Super hurtig levering og varer i topkvalitet.
Kan klart anbefales :-)
Har handlet her flere gange og bliver altid lige overrasket over hvor flot de kan gravere på selv de mindste ting, har udelukkende haft gode oplevelser og har altid fået super god service! Kan kun anbefales.
Hurtig og god service med fine produkter og sortiment. Jeg er meget tilfreds og kan anbefale at købe hos dem.
Supergod service, flot håndværk og hurtig ekspedering
God kundeservice, hurtig levering og topkvalitet!
Jeg købte i vinteren 2021 husnumre fra 1-21 samt en oskarstatuette. Jeg hentede pakken på posthuset, den indholdt kun statuetten. Efter nogen tid kontaktede jeg A-gravering med mødte ingen forståelse. De kunne ALDRIG lave en fejl og jeg havde smidt dem ud ( overset dem ) vi taler om numre fra 1-21. For kort tid siden skulle vi ryde pap op og jeg finder kassen uden numre.
Jeg forsøger endnu engang at tage positiv kontakt med firmaet men uden held. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle med mitnavneskilt.dk