Mjuk Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkkosivuilla tuotteet on selkeästi kuvattu mittoineen päivineen. Ensikertalaisena olisin kaivannut tilauksen tekemisen yhteydessä vähän enemmän tietoa siitä miten kotiintoimitus käytännössä toimii... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ostin neljä keittiötuolia ja olivat uudenveroiset niinkuin tuotekuvauksessa luki. Varastolta oli näppärä hakea aukiolojen puitteissa ja palvelu oli hyvää. Olen tyytyväinen ostokseeni ja varmasti ost... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tuotteen kuvaus oli puutteellinen, tekstissä mainittiin sängyn rungon murtuma, mutta tästä ei ollut kuvaa. Olisi hyvä jos puutteista olisi valokuvat. Sängyn patja on kivikova ja vaatii paksun sijau... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kaikki meni sovitusti todella hyvin. Sohva on ihana ja sain sen kotiini olohuoneeseen kannettuna. Vahva Suositus - ja aion jatkossakin käyttää tämän yrityksen palveluja.

1. Mercado online
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Servicio de entrega
  4. Tienda de objetos de segunda mano

Escrito por la empresa

The marketplace that removes the hassle of buying and reselling pre-loved furniture. Extending the life of great design since 2019.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 34% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

485 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tuotteen kunto ei kuvauksen mukainen/ reklamaatioon ei vastata

Tuotteen kunto ei vastannut kuvauksessa luvattua. Reklamaatiosähköpostiin ei ole tähän mennessä vastattu, vaikka sen lähettämisestä on yli viikko, ja vaikka olen myös lähettänyt tiedustelun aiheesta sen jälkeen.
EDIT: Koska en voi vastata kommenttiin, muokkaan tähän. Olen tämän palautteeni jälkeen saanut teiltä sähköpostia osoitteesta hello @mjuk.com. Tuohon viestiin olen 18.5. vastannut ja välittänyt samalla aiemmat palautteeni, mutta en tästäkään osoitteesta ole edelleenkään saanut vastausta.

5 de mayo de 2026

Moikka Taina!

Olemme pahoillamme siitä, että tilauksessa on ollut meidän puolestamme jokin kämmi, pyydän anteeksi tästä aiheutunutta vaivaa. Todella harmi kuulla, että kokemus on ollut huono!

Kävimme asiakaspalvelustamme käsin läpi kaikki saapuneet viestit ja vaikuttaisi siltä, että lähettämäsi reklamaatio on hukkunut matkallaan, sillä viesti ei ole tullut perille asti. Yritimme myös tavoitella sinua asiakaspalvelustamme käsin tämän jättämäsi arvion jälkeen. Ehtisitkö palata meille vielä asiaan, niin päästään korjaamaan tilanne?

Kiitos palautteestasi!

- Henna / Mjuk

Bristande återkoppling gällande…

Bristande återkoppling gällande leverans. Vad värre är att leveransen, ett soffbord levererats utan ben, bara överdel.

Hela köpupplevelsen förefaller ovanligt oprofesionell. Mycket besviken. Förväntar mig komplett återbetallning och att den felaktiga leversnsen antingen plockas upp hos oss eller att jag får ersättning för att slänga det oanvänbara overdelen till ett bord.

4 de mayo de 2026

Hej Martin!

Tack för din feedback! Jag ber verkligen om uräkt för detta och att benen fattades i leveransen! Jag har svarat på ditt mejl i kundtjänsten och vi väntar på svar från lagret med lösning på detta! Jag återkommer på mejlen omedelbart när jag fått svar.

Ha en trevlig helg!

Fick en trasig vara

Fick en trasig vara, sånt kan hända och det känns som det var transportföretagets fel. Men att få tag i någon hos er att prata med går inte. Eran urusla chattbot som inte alls kan svara på något, utan hänvisar bara till kundtjänst öppettider. Till slut fick jag tag på en i eran chat som jag kunde prata med, men efter två meningar så hänvisade personen till att det var överbelastad kundtjänst, och sedan inget mer svar. Har skickat flera mail till er utan svar också. Nu är det 6 dagar sen jag fick min trasiga vara och jag får inte tag i nån hos er, riktigt uselt.

Respuesta de Mjuk

Tack för din feedback! Jag ber verkligen om ursäkt för förlängda svarstider hos oss på det senaste samt att lampan skadats i transport. Jag har skickat vidare feedback om detta för att undvika liknande problem i framtiden!

Jag ser att vi fått detta löst med dig per mejl och du fått ersättning för denna tråkiga upplevelse! Ifall något känns oklart eller olöst får ni gärna kontakta oss på mejlen kundservice@mjukhome.com så hjälper vi gärna till!

Jag önskar dig en trevlig helg!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sohva

Sohva tuli perille sovitusti. Kangas rikki yhdestä kohtaa, ei mielestäni lukenut esittely tekstissä. Menee kyllä kulmakohtaan piiloon.

8 de mayo de 2026

Hei Pira!

Kiitos paljon palautteestasi! Palautteet ovat meille tärkeitä, jotta voimme jatkuvasti kehittää palvelua paremmaksi! Pahoittelen tästä tilanteesta ja välitän palautteen eteenpäin. Toivomme tilauksen olevan sinulle muutoin mieleinen!

Kiitos vielä palautteesta ja oikein mukavaa kevään jatkoa sekä tulevaa kesää!

Ystävällisin terveisin Mjuk, asiakaspalvelu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Found an unique bar stool with very…

Found an unique bar stool with very reasonable price. All process was smooth and delivery fast.

Hi!

Thank you very much for your feedback! Feedback is extremely important to us, and we truly appreciate that you took the time to write to us. It’s wonderful to hear that everything went smoothly with your order.

We wish you a lovely spring and an enjoyable upcoming summer!

Best regards Roosa, Mjuk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

För lång leverans och returtid

Leveranstiden som stod när köpet gjordes blev dubbelt så långt och när vi samma dag som vi fick soffan och inte var nöjda meddelade vi att vi ville göra en retur. Självklart tar detta nästan en hel månad till... Att använda Klarna för att betala när man vet att man gillar varan och slippa ligga ute med pengar om man skickar tillbaka den blev alltså inte smidigt när det tog betydligt längre tid än 30 dagar totalt. Trevliga personer som levererar iallafall!

Respuesta de Mjuk

Tack för din feedback! Jag är ledsen för de långa transporttiderna! Jag har skickat vidare feedbacken till vår transportavdelning. Ni får gärna vara i kontakt med vår kundtjänst på mejlen kundservice@mjukhome.com ifall det finns något vi kan hjälpa med fortfarande!

Ha det så fint!

Toppenleverans

Alltid lika hjälpsamma på mjuk och fina grejer till bra pris.

29 de abril de 2026

Respuesta de Mjuk

Tack för din feedback! Detta glädjer oss verkligen att höra!

Ha en så fin helg!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Toimitusajat liian pitkät

Toimitusajat liian pitkät. Ajat vaihtuu. Informaatiota tulee huonosti verrattuna muihin verkkokauppoihin

Hei Esa!

Kiitos paljon palautteestasi! Palautteet ovat meille ehdottoman tärkeitä, jotta voimme kehittää palveluamme paremmaksi ja toimivammaksi asiakkaillemme. Palautteesi on välitetty puolellamme eteenpäin ja otamme tämän puolellamme käsittelyyn. Toimitusaikoja pyritään nopeuttamaan jatkossa ja kehitämme viestintäämme toimituksien osalta puolellamme!

Kiitos vielä palautteestasi, toivomme tilauksen olevan sinulle mieleinen!

Oikein mukavaa kevättä ja kesän odotusta sinulle!
-Ystävällisin terveisin Mjukin asiakaspalvelu.

Homma toimii

Homma toimii. Tilaaminen on helppoa. Toimitus oli nopea.
Olen myös itse noutanut ja aika nopeasti olen selvinnyt. (asun Kotkassa..)

28 de abril de 2026

Långsam leveranstid och returhantering

Väldigt missnöjd med hela köpupplevelsen. Leveransen tog lång tid och när produkten väl kom valde vi att returnera den. Det tog sedan nästan 3 veckor innan produkten hämtades upp efter att returen registrerats. Nu har det gått över 40 dagar sedan returärendet startades och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Kundservicen och återbetalningsprocessen har varit extremt långsam och frustrerande. Kan tyvärr inte rekommendera.

Opinión espontánea

Respuesta de Mjuk

Tack för din feedback. Jag är så ledsen att höra att ni haft en tråkig upplevelse och att det varit dröjsmål i transporterna! Detta är självklart inte i enlighet med den standards service vi vill erbjuda!

Jag kan inte se din mejl eller ditt ordernummer i detta omdöme så ni får gärna ta kontakt med oss per mejl ifall ni fortfarande behöver hjälp med returen så skall jag se till att lösa det! Ni når oss på mejlen kundservice@mjukhome.com.

Ha en så fin helg!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en vara för snart en månad…

Beställde en vara för snart en månad sedan. Blir ombedd att lämna omdöme utan att min vara levererats.

Dålig återkoppling och kass kommunikationsflöde.

Mvh
Björn

17 de abril de 2026

Hej Björn!

Tack för din feedback! Jag är så ledsen för strulet med leverans! Jag svarade dig nyss på mejlen och återkommer snarast med mer information från logistikpartnern.

Jag önskar dig en fin helg!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Palautuksen nouto kotoa ei toimi

Toimitus sujui hyvin kotiinkuljetuksineen, mutta palautuksen kanssa ongelmaa. Tilasin kotiinkuljetuksena maton, jonka haluan palauttaa, koska siinä on voimakas, pistävä haju. Sain vain sähköpostitse "palautuslapun",jossa oli vain palautuskoodi. Sen avulla minua pyydettiin tilaamaan nouto kotoa. Ihnettelin ja kysyin asiaa Mjukilta sähköpostitse kahteen kertaan, mutta sain vastauksen, että lappu riittää. Postista sanottiin kuitenkin, että Mjukin pitäisi hoitaa noudon tilaus itse, kuten alunperin arvelinkin. Iso mattorullapakkaus odottaa edelleenkin kotona. Toivoisin Mjukilta aktiivisempaa otetta, koska reklamoin asiasta heti.

23 de abril de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.