Mijn ervaring met dit centrum was uitstekend. Het personeel was zeer professioneel en vriendelijk, en ik werd met respect en aandacht behandeld. De arts legde alles duidelijk uit en beantwoordde al mi... Ver más
La empresa ha respondido
Voor het eerst van mijn leven gekeurd bij het CBR. Het verliep prettig , de procedure werd uitgelegd en binnen de interactie en contact straalde het vriendelijkheid en rust uit.
La empresa ha respondido
Mijn afspraak was goed geregeld en verliep rustig en professioneel. De communicatie vooraf was duidelijk en ook de bloeduitslagen waren snel beschikbaar, wat ik als prettig heb ervaren. Als verbeterp... Ver más
La empresa ha respondido
Ik kon er snel terecht. Makkelijk te vinden en makkelijk parkeren. De arts leefde zich in, in mijn situatie. Hij stelde me gerust omdat hij zag dat ik zenuwachtig was. Aan het eind maakte hij nog... Ver más
La empresa ha respondido
Met het Medisch KeuringsInstituut Nederland (MKiN) zijn wij dagelijks bezig om mensen zo goed mogelijk te ontzorgen in het proces van het bepalen van de rijgeschiktheid. Wij zorgen ervoor dat men deskundig en zonder hinder een oordeel ontvangt over hun gezondheidssituatie in het kader van de beoordeling van de rijgeschiktheid bij het CBR.
Postbus 17188, 1001 JD, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
De arts begreep snel mijn situatie en reageerde supersnel en adequaat op aanvullende info die het CBR wenste te verkrijgen.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Alles verliep soepel en zonder stress. Aangename sfeer en respectvolle benadering.

Adequaat en zorgvuldig handelen

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
correcte manier van werken.
Goede begeleiding gedurende het aanvraagproces
vriendelijk contact met medewerkers

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
De arts was rustig en duidelijk. De communicatie verliep helder

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Tijdens de keuring direct je op de hoogte houden van zijn bevindingen. Je bent toch gespannen en dit werkte wel mee om je te ontspannen. Verder bericht aan het CBR was dezelfde avond er nog en de volgende dag kon ik al mijn rijbewijs vernieuwen.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Prima communicatie en er word duidelijk snel en correct gehandeld

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Betrokken keuringsarts, kundig, prettig en professioneel! MKIN is een fijne betrouwbare organisatie die mensen echt verder helpt. Klasse!

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Het is verplicht om een medische keuring te doen. Maar de arts laat het een zinvol bezoek zijn.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Correct proffesionele en menselijke benadering.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Goede locatie, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Correct en precies op tijd gekeurd.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Netjes op tijd aan de beurt. De arts was duidelijk en vriendelijk.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Erg meedenkend en begripvol voor de situatie.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Ik ben netjes te woord gestaan en geholpen bij al me vragen. De afspraak kon op zeer korte termijn en het onthaal voelde heel erg aangenaam waardoor ik mezelf makkelijker transparant open kon stellen

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Makkelijk en snel afspraak kunnen maken. Via de site kun je precies zien wanneer en waar er een arts/specialist beschikbaar is. Door vantevoren documenten te uploaden is de keuringsarts al helemaal op de hoogte en verloopt de keuring snel, relaxt en deskundig.
Op zelfde dag heeft de arts zijn rapport aan het CBR gestuurd.

Respuesta de Medisch Keuringsinstituut Nederland
Más información sobre otros tipos de reseñas.