Kussen
Een fantastisch kussen.Had ik al veel eender moeten kopen.Eindelijk s’nachts kunnen doorslapen.Geen nekpijn meer!

Door anders te denken en elke dag grenzen te verleggen, tilt M line slapen naar het hoogste niveau. M line is hét merk voor premium slaapcomfort, met innovatieve matrassen, kussens, boxsprings en toppers die zorgen voor optimale ondersteuning, drukverdeling en herstel.
Meer informatie? Bezoek onze website:
Bezoek mline.beWeet je niet welk M line matras of kussen bij je past? Met onze online matrassenwijzer en kussenwijzer krijg je in een paar klikken persoonlijk slaapadvies op basis van jouw lichaam, slaaphouding en wensen:
Volg de matrassenwijzerM line is meervoudig bekroond met prestigieuze prijzen, waaronder meerdere Shopping Awards voor beste webwinkel in Slapen & Bedtextiel, ‘Beste Product van het Jaar’ en 'Gekozen product van het jaar' voor onze Cool Motion matrassen en 'Gekozen product van het jaar' voor onze Pillow You collectie – een bevestiging dat consumenten én experts ons slaapcomfort waarderen.
Op onze website lees je daarnaast 14.000+ reviews van andere M line klanten:
Bekijk M line reviews
Linie, 27, 5405AR, Uden, Holanda
Heel fijne matras en kussen. Al lang geleden dat ik zo goed sliep. Zeer tevreden. Top!
Heerlijk matras, alleen een beetje warm. Volgens de verkoper bij beter bed zou de cool motion niet koeler zijn om op te liggen dan de slow motion. Dat is wel een vraag die nu blijft hangen.