Jättesnabb leverans av vår pool robotdammsugare ( Bestway AquaTronix Pro G300 Automatisk Poolrobotdammugare) fungerar jättebra för våra behov. Har redan rekommenderat den till flera personer. 👍🥰 Mv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Beskrivningen av bilarna är bra och lätta att relatera till, det är lätt att välja efter kategori och det finns flera alternativ. Kort leveranstid Det enda jag saknar är bild på ett barn i och bre... Ver más
Købte et fremragende bordtennisbord, som ankom hurtigt. De 3 medfølgende bolde var alle blevet klemt. Dagen efter kom der en pakke med 6 nye bolde. Det er kundeservice.
Som ett företag ska vara! En handkontroll vidare sig vara trasig. Jag skickade ett mail med bild på den trasiga handkontrollen, fick snabbt svar (fast det var i mellandagarna) om att de skickar mig e... Ver más
Información sobre la empresa
- Juguetería
- Tienda de ropa de cama
- Tienda de mobiliario infantil
- Tienda de insumos para piscinas
- Tienda de insumos para tenis de mesa
Escrito por la empresa
MM Action A/S er et 100% dansk ejet selskab. Vores målsætning er at tilbyde gode produkter til en god pris i Danmark, ofte er vores produkter unikke og ikke set tidligere i Danmark. Vores primære fokus er altid at yde den bedste mulige service til kunder, også efter afsluttet køb - vi lever af glade kunder, og vi kan ikke takke vores kunder for meget for vores succes. Find vores buitk i Osted, 4320 Lejre eller på www.mmaction.dk og www.mmaction.se
90 dages bytteservice og fuld garanti
Køb gaver i god tid med den nye bytteservice
- 90 dages bytteservice
- Fuld garanti & returret
- Vi afsender varen samme hverdag ved bestilling inden deadline
- Eget stort lager med mulighed for afhentning
- 100% dansk firma
- Dansk Telefon Hotline
Información de contacto
Alfarvejen 57, Osted, 4320, Lejre, Dinamarca
- salg@mmaction.dk
- mmaction.dk
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nem bestilling og hurtig levering
Jättesnabb leverans av vår pool…
👍🥰 Mvh Micke J
Godt tilbud og hurtig levering
Snabb leverans och produkt enligt…
Snabb leverans och produkt enligt beskrivning. Min 3-åring är supernöjd!
Fin hjemmeside der er nem at navigere…
Fin hjemmeside der er nem at navigere i, varer i god kvalitet til en god pris. Hurtig og problemfri handel og levering, som altid !
Anbefaler dette firma :-)
Fik varen meget hurtig alt passede 100 % og spabadet var 100% som de sagde. god og hurtig service
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Mycket klent material i grävmaskinen så…
Mycket klent material i grävmaskinen så den blir ranglig.

Respuesta de MM Action A/S
Købte et fremragende bordtennisbord
Superhurtig levering
Superhurtig levering, som lovet indenfor to hverdage. Produktet (en trampolin) lever fuldstændigt op til det beskrevne.
Stort utbud av elbilar till barn
Kort leveranstid
Det enda jag saknar är bild på ett barn i och brevid bilarna för referens i storlek.
Handlen ikke på denne hjemmeside!
Jeg har købt en air Roll/luft rulle til gymnastik, men det holder ikke tæt ved ventilen efter 2 dage. Da jeg kontakter dem vil de sende en retur label også kan jeg sende den retur til en test og hvis de ikke syntes ventilen er utæt så skal jeg selv betale for at få mit produkt tilbage. Så være ekstra opmærksom når I handler hos dem for de yder ikke service på nye produkter og er ikke til at tale med. Så hvis jeg er dig alm sidder og overvejer at handler hos dem, så tjek lige om produktet kan købet et andet sted. For skulle der være en mindste fejl tager de det ikke retur uden beregning. Pas på med at handle hos dem.
Snabb service hos MM,däremot lämnar…
Snabb service hos MM,däremot lämnar fraktföretaget en hel del att önska
Snabb leverans och mycket glatt barnbarn
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.