Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een mooie gietijzeren pak kado gegeven aan vrienden en deze is erg goed in de smaak gevallen! Mooie gebroken wit kleur, messingen greep. Top!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alles gaat via een ander bedrijf, terwijl je op de website van MOA zelf iets hebt besteld. Telefonisch geen klantenservice terwijl er wel een telefoonnummer op de site staat. Dit is dus niet het telef... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klein scheurtje in rubberen ringetje zorgde ervoor dat ik het apparaat niet meer kon gebruiken. Aangezien ik echt net buiten de garantie viel, kon ik geen nieuwe krijgen. Wel in overleg kon ik de rubb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In onze vakantie verwisselde dochterlief de vuilniszak van onze sensorprullenbak. Zonder er erg in te hebben gooide ze voor het gemak de binnenring die de zak mooi uit het oog laat verdwijnen ook weg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de aparatos electrodomésticos
  2. Tienda de electrodomésticos

Sobre MOA

Escrito por la empresa

Bij MOA streven we ernaar om jouw leven gemakkelijker en stijlvoller te maken met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten die perfect passen bij jouw interieur. Onze uitgebreide collectie bestaat uit stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontworpen. Of het nu gaat om het verrijken van je keuken of het verfraaien van je woonkamer, wij hebben de oplossing voor jou. Bij MOA geloven we in duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak, en we streven er voortdurend naar om producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl.

Vóór 16.00 besteld, morgen in huis! Bij MOA kan je ook binnen 30 dagen gratis retourneren!

Bezoek onze winkel

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 3 estrellas sobre 5

mooi mes!

Mooie producten, met name het mes dat ik gekocht heb. Ligt fijn in de hand, vlijmscherp en erg mooi. Het foedraal is top qua vormgeving. Het zou van kalfsleer zijn maar dat is een heel dun laagje dat er op is geplakt. Aan de binnenzijde is aan het ruitpatroon af te leiden/duidelijk zichtbaar dat het van textiel is. Dan wel een beetje aan de prijs to say the least.

9 de agosto de 2023

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden
Maar bij levering van bol com was er een mes met een fout terug gestuurd maar nu hebben we wel meer moeten betalen vindt ik niet correct .
Maar de messen zijn echt top

28 de junio de 2023

Messenset met tas

De complete set met messentas gekocht. Mooie set, zeer goed afgewerkt. Achteraf nog een korting bovenop een bestaande gekregen. Dit omdat prijzen vanuit het bedrijf nog waren aangepast. Zonder hier om gevraagd te hebben kwam het bedrijf er zelf mee.
Kortom zeer tevreden. De messen inmiddels ook in de praktijk gebruikt, scherp, fijn in de hand liggend, mooie details in het lemmet en handvat.

19 de noviembre de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levering product was vertraagd

Levering product was vertraagd. Geen bericht hierover. Meerdere malen contact gezocht met de klantenservice, maar nooit een reactie op ontvangen. Slechte service.

8 de septiembre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geen spijt van de aanschaf

Geen spijt van de aanschaf, messen snijden goed. Mooi afgewerkt ook. Goeie service en vaderdag is niet per se 1 dag in het jaar.... ;-)

15 de agosto de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed geholpen door de klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice. De snijplank die ik had besteld was beschadigd. Er was snel een antwoord terug en er werden opties voor afhandeling gekozen. Daarnaast vond ik het fijn dat verzendkosten ook terugbetaald werden. Super gedaan!

27 de junio de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.