Bra produkter, fin service. Beställde tisdag em och paketet levererades till min postlåda dagen efter. Kan varmt rekommendera både produkter och företag. Det är mitt tredje köp jag gör och varje gå... Ver más
Vilken frakt, beställde och fick de dagen efter. Fantastisk snabb transport. Snygga lyxiga skal. Köpte tre st passar elegant, och vill man passa in sitt klädesplagg byter man färg på skalet. Snygga m... Ver más
Mobilskalet är väldigt fint och har en snygg färg. Kvaliteten känns mycket bra och materialet är stadigt. Förpackningen var också genomtänkt och såg bra ut. Dessutom gick leveransen väldigt snabbt, vi... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Escrito por la empresa
MOBBI är ett varumärke för dig som söker en exklusiv upplevelse som får dig att känna dig speciell utan att det känns överdrivet. Våra svenskdesignade mobilskal kombinerar ren minimalism med en tidlös känsla av lyx. Varje produkt skapas med material av hög kvalitet, och vi arbetar alltid med att hitta den perfekta balansen mellan estetik, funktion och hållbarhet. MOBBI handlar om känsla, lugn och autenticitet. Det är ett varumärke som följer dig i vardagen och förstärker din personliga stil utan att ta över. Vi skapar bara produkter vi själva använder, och det är just därför vårt sortiment är så noggrant utvalt.
Flöjelbergsgatan 3A, 431 37, Mölndal, Suecia
- info@mobbi.se
- mobbi.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Köpupplevelsen var riktigt bra
Köpupplevelsen var riktigt bra. Enkel och smidig. Skalet levererades i en snygg och lyxig förpackning

Sämst
Skickade fel vara. Gick inte att kommunicera med kundtjänst. Hade tagit det via Klarna och även dem fick problem med Mobbi som sa att jag inte skickat varan i retur fast jag hade bevis från PostNord. Sämsta service jag varit med om.

Respuesta de MOBBI SWEDEN AB
Elegant with top high quality!
So elegant with a top high quality!
Very comfortable to hold in the hand. The best ever you can buy!

Respuesta de MOBBI SWEDEN AB
I have had the case since 2 months ago…
I have had the case since 2 months ago and Im very satisfied. Great product and service!

Respuesta de MOBBI SWEDEN AB
Den passade inte runt kameran så för…
Den passade inte runt kameran så för att vara ett ganska dyrt skal som skulle vara lyxigt var inte de den upplevelsen som jag fick.

Jag är Såå nöjd
Jag är Såå nöjd med mina mobilskal från MOBBI.SE.
De är så fina, eleganta och stilrena med super bra kvalité 👌🏻

Respuesta de MOBBI SWEDEN AB
Jättefint och lyxigt skal med snabb…
Jättefint och lyxigt skal med snabb leverans

Ett företag lita på
Ett företag lita på, det jag köpte passade inte min mobil. Och deg var noll problem med retur.

Respuesta de MOBBI SWEDEN AB
Snyggt och skönt att hålla i
Har precis fått mitt nya skal, almond Brown, och det gick superfort och levererades i en väldigt snygg förpackning. Känns riktigt bra och ser lyxigt ut så det ska bli spännande att se hur det håller framöver. Mycket möjligt att jag beställer fler färger.

Respuesta de MOBBI SWEDEN AB
Allt gick bra och smidigt och att…
Allt gick bra och smidigt och att kundservice svarar även väldigt snabbt vilket är bra om det är så att man behöver hjälp. Nöjd med produkten!

Respuesta de MOBBI SWEDEN AB
Más información sobre otros tipos de reseñas.