Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TOP! Proffesionel forretning med sans for detaljer under hele handlen

Jeg er så overvældet af service niveauet på utrolig mange planer.
1. Alle har forstand på det der sælges i butikken.
2. Du føler dig velkommen og set skønt mit køb "kun" var en lænestol og et billede var jeg lige så vigtig som de andre der skulle købe mere.
3. Der var en god stemning, de var smilende og havde overskud til at grine lidt med på mine kommentarer
4. Leveringen af min stol og billede sker samme dag og så her er chaufføren imødekommende smilende og fuldender oplevelsen i møbelbørsen.

Det er ikke sidste gang jeg handler der og vil anbefale jer til ALLE!! jeg kender. Så skøn en oplevelse der kun gør jeg nyder stolen endnu mere.

15 de abril de 2026

Super flot møbelhus

Wauu...stort flot møbelhus,med et mega stort udvalg. Vi siger tusind tak for handlen til Jimmy, som var en meget kompetent sælger.

30 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en absolut god oplevelse…

Jeg har haft en absolut god oplevelse hos jer. Personalet har været meget venlige, imødekommende og hjælpsomme gennem hele processen. Jeg føler virkelig, at jeg har fået nogle gode handler, og servicen har været i top fra start til slut. Kan varmt anbefales.

4 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefale Møbelbørsen I Hillerød. De har et meget stort udvalg og du kan selv vælge, om det skal være stof, læder, farve og understel. Møblerne bliver bragt u/b og monteret. Positiv oplevels

Kan klart anbefale Møbelbørsen i Hillerød. Meget fin service hele vejen igennem. Møbler bliver u/b bragt og monteret. Meget positiv oplevelse. Kunne jeg give flere * skulle de have det

6 de junio de 2025
Logotipo de Mobelborsen

Respuesta de Mobelborsen

Hej Susan,
Tusind tak for den fine anmeldelse! Meget pænt af dig at bruge tid på det... Det er vi super glade for!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en god stor møbelbutik

Virkelig en god stor møbelbutik. Vi skulle have en sofa og to læne stole. Sofaen var ikke på lager, så han forslog vi fik en lånesofa i mellemtiden. Det blev leveret og sat ind som aftalt. Da så den rigtige sofa kom blev der ringet og vi lavede en aftale. Den aftale blev også overholdt. Der var dog en fejl på det ene ryglæn. Der blev bestilt et nyt ryglæn som så også blev leveret efter aftale. Det er sjældent at butikker yder så præcis og god service. Forøvrigt fik vi to flasker vin med efter handlen den første dag. Det var ganske udmærkede flasker med vin langt over forventning. Det er bare en lille detalje der overall har gjort oplevelsen med butikken til en fornøjelse!

Stor anbefaling herfra.

13 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.