Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Meget hyggelig opplevelse å være i Mobelia butikken i Asker. Utrolig mye fine og kule møbler. Veldig bra service. Vi bestilte 2 sofaer før jul og egentlig litt for sent til å rekke å få møblene til ju... Ver más
Mobelia gir mye og fine møbler for pengene. Produktene møtte forventningene våre. Ventetiden var omtrent det man må forvente når møbler skal produseres i en fabrikk, og er sammenlignbar med konkurrent... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Mobelia – Moderne møbler med omtanke Mobelia er et norsk møbelmerke etablert i Oslo i 2021. Vi tilbyr nøye utvalgte sofaer, senger og møbler med fokus på moderne design, høy kvalitet og rettferdig pris. Vi er stolte av å være et ungt og dynamisk selskap i vekst, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre sortiment, leveranser og kundereisen. Bredt utvalg, personlig stil Vi tilbyr et voksende utvalg av møbelstoffer, størrelser og funksjoner – med mål om å møte ulike behov og preferanser. Mange av våre møbler produseres etter bestilling, og leveres direkte fra fabrikk til deg. Kundereisen betyr alt for oss Vi vet at det å handle møbler på nett krever tillit. Vi har dessverre hatt perioder med lavere kundeservicekapasitet – og vi er de første til å innrømme at det har gått utover responstid og oppfølging i enkelte tilfeller. Derfor styrker vi nå kundeserviceavdelingen vår, forbedrer interne rutiner og implementerer nye verktøy for bedre kommunikasjon med kundene våre. Målet vårt er enkelt: ✅ 100 % fornøyde kunder. Det er en vei å gå – men vi er på full fart dit, og hver tilbakemelding hjelper oss fremover.
Información de contacto
Røykenveien 70B,, 1386, Asker, Noruega
- post@mobelia.no
- mobelia.no
Ha contestado el 65% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Foreløpig anmeldelse - oppdateres etter fullført ordre
19.januar: Jeg bestilte Hjørnesofa Tollo XL med elektrisk skyvedel 400x217cm og Sjeselong Evo
18.mars: Bestillingen er markert som fullført
21.mars: Bestillingen er mottatt på lager i Stokke
1.april: Mottar telefon fra transportør som vil levere sofa 2.april (skjærtorsdag).
7.april: Møblene blir levert. Vi var på påskeferie da transportøren ringte oss, men overleveringen skjer i henhold til avtale og kommunikasjonen var veldig bra! Sjeselongen blir dog levert uten fot og bord, sendt inn beskjed via kontaktskjema samme kveld,
8.april: Er i kontakt med daglig leder via chat for å etterlyse deler.
10.april: Er i kontakt med daglig leder via chat og får dette til svar på tidsaspekt: "vi sjekker lageret ila helgen om det er noen liggende, hvis det er tilfellet at fabrikken glemte, så kommer ny ila 2 uker med neste leveranse til oss."
Sofaen er helt nydelig. Vi elsker denne og stuen har fått et skikkelig løft! Dialog med daglig eier tilsier at resten skal være i orden i løpet av et par uker.
Når dette er på plass vil jeg gå inn og oppdatere anmeldelsen (og da blir det 5 stjerner!) umiddelbart.
Sent mail dagen etter jeg mottatt varer…
Sent mail dagen etter jeg mottatt varer og skadet var oppdaget. Aldri fikk svar

Respuesta de Mobelia AS
Bra kvalitet på sofaen og god…
Bra kvalitet på sofaen og god kundeservice. Vi fikk svar raskt på spørsmål om levering. Alt i alt fornøyde med kjøpet.
Hyggelig opplevelse både i showroom og…
Hyggelig opplevelse både i showroom og etter kjøpet. Vi fikk god hjelp till å velge riktig modell.
Sofaen føles solid og ser veldig bra ut i stuen.
Vi kjøpte en elektrisk sofa fra Mobelia…
Vi kjøpte en elektrisk sofa fra Mobelia og er veldig fornøyde. Funksjonene fungerer bra og kvaliteten virker god. Monteringen gikk raskt og levering var som avtalt. Kan anbefales.
Bestilte sofa i november
Bestilte sofa i november. Litt forsinkelse underveis, men vi fikk oppdatering når vi tok kontakt. Sofaen er veldig fin og komforten er bedre een forventet. God verdi for pengene.
Veldig fornøyd med sofaen kjøpte hos…
Veldig fornøyd med sofaen kjøpte hos Mobelia. Vi valgte Bull hjørnesofa og den er utrolig komfortabel. Leveringstiden var litt lengre enn vi håpet, men kundeservice svarte raskt når vi spurte om status. Alt i alt en veldig god opplevelse.
Svært dårlig opplevelse og uakseptabel…
Svært dårlig opplevelse og uakseptabel behandling av kunde.
Jeg bestilte møbler, og leveringen i oktober 2025 var skadet (revet/ødelagt). Jeg reklamerte umiddelbart, og fikk beskjed om at ny del var bestilt.
Siden den gang har jeg fått gjentatte svar om at delen er «på vei». Blant annet fikk jeg beskjed om at den skulle leveres etter 25. februar 2026.
Nå er det mars 2026, og fortsatt har jeg ikke mottatt noe.
Jeg har forsøkt å være tålmodig og løse saken på en ryddig måte gjennom dialog, men selskapet har vist at kundene ikke blir prioritert.
Jeg har fulgt opp saken mange ganger. Tidligere fikk jeg svar med nye lovnader, men nå svarer selskapet ikke i det hele tatt. Jeg satte også en frist til 19. mars, men den ble ignorert.
Dette har nå pågått i flere måneder uten løsning, noe som er helt uakseptabelt.
Anbefaler å styre unna dette selskapet. Saken vil bli sendt videre til Forbrukerrådet.
Jeg er veldig glad for å ha oppdaget…
Jeg er veldig glad for å ha oppdaget mobelia.no! Møblene deres har et unikt design, er stilige og virkelig iøynefallende. Utvalget er enormt, så det er lett å finne noe som passer perfekt til hjemmet og personlig stil. Kvaliteten skuffer heller ikke – alle møblene jeg har kjøpt er solide, komfortable og holdbare.
Nå har jeg allerede 4 senger, en sofa og stoler fra dem hjemme, og jeg kan trygt si at jeg er svært fornøyd med hvert eneste kjøp. I tillegg har servicen alltid vært profesjonell, hyggelig og rask.
Jeg anbefaler dem virkelig til alle som leter etter vakre, unike møbler av høy kvalitet. Jeg er veldig glad for at de finnes!
Vi er kjempefornøyde!
God service fra start, og hyggelige og effektive montører. Vi er kjempefornøyde med hjørnesofaen vi kjøpte av dere. Fortsett å gjør en fantastisk jobb!
Mvh Daniel & Maria
Reklamasjonsprosessen tok lengre tid…
Reklamasjonsprosessen tok lengre tid enn ønskelig, men jeg opplevde at saken ble tatt på alvor til slutt. Ny sofadel er nå levert og montert, og jeg er fornøyd med hvordan det ble løst.

Respuesta de Mobelia AS
Nekter å fikse feillaget vare
Min samboer bestilte en skjenk av helt elendig kvalitet. Hullene er borret feil og alt er skjevt. Har mailet med de flere ganger om å fikse dette eller heve kjøpet, men de har bare sluttet å svare og er ikke interessert i å hjelpe. IKKE KJØP AV DE. Dette er svindlere!
Oppdatering 07.04: de har lovet å hente skjenken men dukket først opp med for liten bil, deretter dukket de ikke opp de neste to gangene og svarer ikke på mail eller telefon… spent på om de dukker opp neste gang de har lovet…

Respuesta de Mobelia AS
The quality of the sofas is reliable
The quality of the sofas is reliable, but the delivery time is catastrophic — we have been waiting more than three months for them to be delivered.

Respuesta de Mobelia AS
Enda ikke fått sofa som er bestilt i November
Bestilte en sofa i november som hadde angitt leveringstid 6-8 uker. Etter litt masing på både mail og Instagram, fikk vi svar i januar om at den skulle komme 1-2 uken i februar. Nå er vi snart i midten av mars og enda ikke fått noe sofa. Meldinger er lest på Instagram, men ingen svar. Veldig dårlig.

Respuesta de Mobelia AS
Lørdag 14 februar var det 10 uker siden…
Lørdag 14 februar var det 10 uker siden jeg bestilte min sofa.
Leveringstid var 8-10 uker.
Ikke noe spesifisert om stengt 2 uker i desember som jeg fikk beskjed om når jeg selv ringte.
Nå skal november sendinger sendes ut 25 februar fikk jeg beskjed om og kan ikke forvente å få sofa før midten av mars😳
Får jeg den i midten av mars har det gått 14 uker.
Redd de går konkurs før jeg ser noe til den sofaen!

Respuesta de Mobelia AS
På onsdag er det 10 uker siden jeg…
På onsdag er det 10 uker siden jeg bestilte sofa, men fortsatt ikke fått noe bekreftelse på leverings dato - lite informasjon generelt om levering!

Respuesta de Mobelia AS
Dårlig og ingen informasjon om levering…
Dårlig og ingen informasjon om levering av bestilt sofa

Flott sofa
Noe lang levering, litt dårlig kommunikasjon til bud firma fra Mobelia vedr. levering.
Men sofaen!! 😍 over all forventning. Oppleves som god kvalitet, lun, god sitte komfort. Fikk god hjelp i valg av stoff og farger i butikken. Kjøpte bull sofa og dette er en skikkelig kose sofa.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.