Meget dårlig oplevelse. Jeg modtog to skoskabe fra firmaet, og allerede da jeg åbnede den første pakke, kunne jeg se, at emballagen var lavet af meget tyndt og skrøbeligt pap. Jeg åbnede de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super hurtig levering der stod 2-3 uger på hjemmeside og den blevet leveret 11 dage efter bestilling. Fik afvide af leverings firmaet 2 dage inden de kom med den. Og dagen før hvad tidsrum ( 2 t... Ver más
Fantastisk sted at handle. Gitte fra Møbellageret ved om nogen, hvad kundeservice handler om. Hun har i forbindelse med mit køb af et skrivebord givet en hel fantastisk kundeservice. Anbefaler gerne a... Ver más
La empresa ha respondido
God information på websitet i både tekst og billeder og levering til aftalt tid. Fragtmanden var endda så venlig at tilbyde at hjælpe med at bære møblet ind, så også fem stjerner til ham :). Rigtig go... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.
Información de contacto
Vågøvej 16, 8700, Horsens, Dinamarca
- shop@mobellageret.dk
- mobellageret.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ekspeditionstiden er for lang
Ekspeditionstiden er for lang, der er absolut plads til forbedringer!!!.
Henrik
Svendborg
Meget god sofaer kan godt anbefale for…
Meget god sofaer kan godt anbefale for jer 🥰
Let og billigt
Dårlig oplevelse / 3.sted hvor jeg har…
Dårlig oplevelse / 3.sted hvor jeg har forsøgt at bestille 12 stole til mit nye Spisebord - alle har kludder i lagerstatus på den stol😡
Super service. Jeg havde en stol, der var gået i stykker efter 10 måneder. Den blev ombyttet uden problemer.
Skadet sofa som kundeservice løste til UG
Sofa ankom med skader og forkerte ben. Vi skrev til kundeservice og her har vi korrespondance med den sødeste kvinde, Joan. Selvom vi er super frustrerede over, at der er skader osv., så vil vi alligevel give en god anmeldelse, fordi kundeservice tog virkelig hånd om sagen, gør alt hvad hun kan for at sende nye ben og har også lavet en dekort, så vi ikke skal betale fuld pris for en skadet sofa. Vi er fuldt tilfredse med løsningen og er rigtig glad for sofaen, trods fejlene. Men da vi ikke har givet så meget for den, så kan vi sagtens leve med det. Tak for god service!
Fantastisk service
Rigtig god betjening ved telefonisk…
Rigtig god betjening ved telefonisk henvendelse.
Perfekt.
Jeg kan skrive en meget lang fristil om…
Jeg kan skrive en meget lang fristil om mine dårlige oplevelser med køb, levering og returforsendelse af skadet bord. Samt stadig manglende tilbagebetaling af penge for skadet bord.
Absolut intet er foregået tilfredsstilenden og det på trods af, at pengene bliver trukket med det samme.
Fragtfirmaet udsatte leveringen og afhentning mange gange og pakken ankom beskadiget.
Møbellaget har på trods af beskadiget bord, der blev sendt retur for 14 dage siden, endnu ikke indsat mine penge på min konto.
Og i dag 6.6. 2023 tager de heller ikke længere telefonen eller svarer på mails.
Denne tragikomiske saga har nu stået på i over en måned... har ellers indtil nu valgt ikke at indberette på Trustpilot, men nu ved I, hvad kan ske hvis I handler med dette firma...

Respuesta de Møbellageret
Fint skab til en god pris
Fint skab til en god pris. En ting var beskadiget og en anden ting manglede og begge ting blev sendt med det samme.
Rask effektiv levering👍🏻🙂
God service og hurtig ekspedering.
Skøn sofa til god pris er meget…
Skøn sofa til god pris er meget tilfreds, og vil klart anbefale Møbellageret til andre.0
Vi venter stadig på varen
Vi venter stadig på varen. Og har ikke fået bekræftet hvornår levering kan forventes efter 8 dage. Det er ikke så optimalt.

Respuesta de Møbellageret
Fik rigtig god service/hjælp omkring…
Fik rigtig god service/hjælp omkring handlen, men da jeg modtog mine sønners sovesofaer, var hjulene på den ene seng sat forkert.
Svaret var at jeg bare kunne flytte hjulene….😯
To gange har jeg efterfølgende sendt dem en mail, som de ignorere.
Jeg forventer at få en form for kompensation, har jeg skrevet til Møbellageret.
Evt. fri fragt på næste levering.
Men har valgt at købe min reol et andet sted, da jeg ikke får respons.
Jeg har bestilt 3træ ænder i sorte og…
Jeg har bestilt 3træ ænder i sorte og modtager dem i grønne, det er ikke ok uden at gøre opmærksom på det.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.