Valorada con 5 estrellas sobre 5

Första gången jag beställer online på detta ställe och blev så glad o överraskad! Hade valt ett skal med svart färg då skalet jag egentligen ville ha verkade vara slut, men chansade och skrev i ordern... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mobello/Reparatören (Mahiru?) i Täby är helt underbar och totalt professionell! De felsökte och reparerade min iPhone 11 pro som var utdömd av Apple store Täby med ett ”enkelt” batteribyte och fe... Ver más

3,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,7

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Simon

Simon, han gjorde min dag. Så trevligt bemötande och toppservice! På Åhléns city Sthlm:)

2 de septiembre de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktigt dålig kvalité på sakerna

Riktigt dålig kvalité på sakerna. Köpte ett skal som gick sönder efter 2 veckor. Där var dem dock bra och gav mig pengarna tillbaka.
Köpte ett apple watch armband där knäppet gick upp och klockan föll i backen. Ringde till butiken och dem bad mig komma in då butikschefen jobbade. Men på plats kunde dem ej göra något och bad mig maila istället?
Så rekommenderar ej produkterna då kvalitén suger.

19 de agosto de 2026

otrevliga

Riktigt dålig upplevelse på mall of Scandinavia. Jag lämnade tillbaka ett helt nytt armband som uppfyllde alla deras krav för retur precis efter jag köpt de, men ändå vägrade de ta emot det och började hitta på andra regler kring öppet köp. Riktigt dålig kundservice och känns som att de bara vägrar ta ansvar. Rekommenderar absolut inte.

12 de agosto de 2026

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal! Tjejen med brun och blont hår var jätte snäll och smidig med min service i T centralen! 🥰

27 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag var inne med min mobil i Nacka…

Jag var inne med min mobil i Nacka forum idag (30 maj) på em o fick jättefin hjälp av en supertrevlig tjej!⭐️😊 ljudet var dåligt i mobilen och hon fixade det snabbt och smidigt och tog inte ens betalt, så service minded och trevlig och kunnig⭐️rekommenderar verkligen butiken!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/Elvira Berggren

30 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har köpt mobilskal hos Mobello och…

Jag har köpt mobilskal hos Mobello och samma dag ramlade min IPhone och fick omfattande skador på backstycke. Förut hade jag original IPhone mobilskal och vid liknande fall (som hade uppkommit ganska ofta) ingenting hände med min IPhone !
Jag kom till butiken i Mall of Scandinavien nästa dag och klagade på kvalité av Mobello skall. Svaret var att deras skall inte garanterar uppkomst av skador på telephone på grund av fall och de har inget öppet köp på skall.
Slutsatsen: Köp inte deras skall, det skyddar inte telephone!!

2 de diciembre de 2025

Sämsta kvaliteten på skärmbyte

Jag bytte skärm på min iphone hos dem och den fick en spricka samma dag! Jag hade ett erbjudande om halva priset om jag bytte skärm hos dem igen inom en viss tid. Så jag bytte skärm ännu en gång och samma sak hände, sprack dagen efter! Så himla dålig kvalitet, det värsta jag varit med om! Byt inte skärm hos dem!!

23 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag köpte ett pansarglas till min mobil…

Jag köpte ett pansarglas till min mobil hos dem. Glaset sprack och gick sönder efter bara en vecka. Jag gick tillbaka till butiken, men de sa att de inte kunde göra något och att jag var tvungen att köpa ett nytt.

Dålig butik och väldigt dålig kvalitet. Jag kommer aldrig att handla där igen.

7 de julio de 2025

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service. Köpte linsskydd som de applicerade i butiken, efter inte ens 1 månad ramlade en utav skydden av när jag lade telefonen i soffan. Ingen tog ansvar och det var enligt butiken mitt fel då den måste ha slagit i något. (Vilket är mycket märkligt i en mjuk soffa, dessutom bör alla 3 skydd vara skadade om jag tappat/slagit i något hårt). De erbjöd mig 10kr rabatt på köpet och inget utbyte av varan trots att de påstår sig ha 1 års garanti! Riktigt missnöjd med butik och personal i Skärholmen.

10 de julio de 2025

skärmbyte

Jag fick telefonen i sämre skick efter reparationen än innan. Företaget vägrar ta ansvar och hänvisar mig till att fixa problemen de orsakat hos en annan reparatör. Byt inte era skärmar här!!

4 de junio de 2025

Inställningar

Hade ringt till min mobiloperatör då något hindrade mig att sända SMS till och från utlandet. De kunde ej hjälpa mig. Frågade på två olika mobilbutiker i Gränby som inte heller kunde lösa problemet.
Gick då till Mobello och där fick jag hjälp!
De två trevliga tjejerna fann omgående att jag stängt av en inställning som ledde till mitt problem. Tack för toppenbra service!

24 de abril de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.