Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice som Erhvervskunde. Har nu af 4 omgange prøvet at kontakte support (det er svært at komme forbi AI robotten) og hver gang har jeg skrevet med en medarbejder, der mest af alt virked... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nej nej nej gud fader..nu skal der opdateres hver 7. Dag fordi idiotiske komplet cirkus agtige platte og værdiløse lalle glade elementer er blevet en del af en seriøs Ting som at behandle pengesager.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er dybt skuffet over MobilePay's håndtering af min faktura. Jeg modtog aldrig den oprindelige faktura, og uden nogen form for kommunikation fra jer er sagen pludselig sendt til inkasso. Nu står je... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Efter at Danske Bank solgte en stor ejerandel af MobilePay har app'en udviklet sig i en meget uheldig retning. App'en, der før fremstod enkel og nem at betjene har nu udviklet sig til et rent kaos, de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Institución financiera

Información proporcionada por diversas fuentes externas

MobilePay er en app, der gør det nemt at betale i forretninger, på webshops og i apps. Og ikke mindst gør det nemt at overføre penge til venner og familie. Vi kalder MobilePay en digital pung med plads til flere kort. Hvert betalingskort sin betaling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De støtter svindlere - så pas på!

Jeg fik pludselig lukket min mobilepay, da en person forsøgte at svindle mig. Og de vil ikke genåbne min mobilepay, trods jeg intet har gjort.

Jeg har endda skrevet til dem at hvis de mener jeg har gjort noget, så vil jeg gerne de politi anmeldte mig og så måtte vi tage den i retten. Det vil de heller ikke…

De vil kun åbne hvis jeg betaler svindleren et eller andet beløb, og det nægter jeg sltså!

25 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uoplyst gebyr burde være ulovligt.

Uoplyst gebyr burde være ulovligt.
Det er total uacceptabelt at man ved en betaling IKKE bliver oplyst og IKKE skal godkende såvel beløb som gebyr??? Man godkender et beløb for derefter på bagkant at kunne se at der også er trukket et ekstra beløb til et gebyr som man ikke blev orienteret om ved betaling og som man ikke har godkendt.
Hvordan kan det være lovligt ???
2. Hvordan kan MobilePay betragte sig som et seriøs firma med en god smag i munden- samtidig med at de ikke ønsker at oplyse deres kunder om den samlede udgift ved brugen af deres produkt ???

Og ja ja, man kan læse en masse med småt, et eller andet sted, men det friholder ikke MobilePay til at oplyse den samlede udgift før at man godkender en overførsel. Man kan jo ikke gennemlæse flere sider om diverse gebyrer hvergang man anvender mobilepay.
Det er åbenlys at MobilePay ikke ønsker at oplyse det “skjulte” gebyr ved anvendelsen, fordi det kan få folk på andre tanker.
Usmageligt og MobilePay burde skamme sig.

21 de diciembre de 2025

Meget skidt kvittering.

Meget skidt kvittering.
Der kom Ingen kvittering at vise til sælger. Så måtte køre igennem en gang til. Heller ingen kvittering .
Nu konstateres der at jeg har betalt 2 gange .
Jeg kan desværre ikke anbefale MobilePay .

21 de diciembre de 2025

Deres kundeservice er ikkeeksisterende

Deres kundeservice er ikkeeksisterende, og de er fuldstændig ligeglade. I øvrigt grotesk, at der ikke findes en kontoudtog-funktion inde i appen. Det er jo helt absurd, at man manuelt skal taste 100-200 poster ind i sit budget, blot fordi man ikke kan trække en automatisk excel-liste i appen.

16 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik en anmodning om nogle penge

Fik en anmodning om nogle penge, så kan man vælge send med gavepapir, til 7 kr.
Som jo så må være virtuel gavepapir.

Hvordan kan et såkaldt seriøst foretagende opføre sig som et scammer foretagende og sælge "skins".
Bliv dog voksne i tjener irgeligt i forvejen.

9 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skuffende med ikke elendig

Deres support er fuldstændig til grin. En elendig chatbot sender dig rundt i ring og kan ikke “overføre dig til en kollega” (= et menneske) selvom den påstår at det er hvad den gør.
… og Max på længde?! Prøv lige at følge med udviklingen.
Et andet problem er at det er svært at opdage at du godkender et “abonnement” når du godkender, så måske troede du at du blot lavede en betaling.? Så let behøver man alligevel heller ikke at gøre det for snydere.

Men kan godt lide konceptet med at jeg kan få besked HVER GANG nogle hæver penge; det er bedre end de fleste.

2 de diciembre de 2025

ADVARSEL

ADVARSEL
Mobilepay box til indsamling/lovlig donation

Indsamling til donation er IKKE en mulighed via mobilepay box da det kun er til virksomheder og foreninger. Man kan ikke flytte pengene direkte ind på den kontor der er oprettet sammen med boxen og som er oplyst til Indsamlingsnævnet som giver tilladelse til indsamlingen

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Umuligt at komme i kontakt med jer omkring vilde prisstigninger

Jeg er ervervs-kunde og har lige opdaget jeres prisstigninger. Vi ved ikke hvor lang tid siden det er, men det er meget mere end jeg vidste.
Så prøver jeg at skrive med jeres chat. Det er direkte pinligt, så lidt den kan. Særligt fordi man slet ikke kan komme skriftligt i kontakt med jer.
Jeg ville helst holde det internt, så I fik mulighed for at svare. Men I efterlader os kunder i en situation, hvor vi må pørve via trustpilot og andre sociale medier.
I tigger nærmest om det.

30 de noviembre de 2025

Fejlkode AF300 lukker Mobilepay ned

Min kone har nu fået fejlkode AF300 tre gange, som betyder at man ikke kan betale med Mobilepay mere.
Support siger at det er en sikkerhedssag, men min kone prøver bare helt uskyldige ting som fx at betale til Matas og Ikea.
Man kan kun få Mobilepay til at virke igen ved at ringe til support, og det tager jo mindst et kvarter i telefonkøen.
Support vil eller kan ikke sige hvad grunden til lukningen er, så vi er meget frustrerede.
Jeg har også selv fået AF300 en enkelt gang, så idag har jeg fået den een gang og min kone to gange.
Det gør jo Mobilepay ubrugelig.

28 de noviembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Manglende overblik over hvem, der skylder en penge

Jeg synes, at det er supertræls, at man ikke har en oversigt over, hvem, der skylder en penge. Man kan kun se oversigt over, hvem man selv skylder. Har oplevet at mine anmodninger til folk er udløbet uden, at jeg vidste det, fordi jeg ikke kan følge med i det på nogen måde udover selv at skulle huske at gå ind og tjekke på hver enkelt. Tænker ikke det er særligt svært at designe et overblik for, hvem, der skylder en penge, og at man får en påmindelse om, når anmodningen til en person er ved at udløbe. Jeg har kontaktet MobilePay omkring det og fik svar om, at det er i deres overvejelser - synes det er ret vigtigt at prioritere, når det handler om folk, der skylder en penge.

21 de noviembre de 2025

HÅBLØST

Fejlreservationer på min bankkonto ( 2 x 605.- ) til mit mobilfirma, er efter 28 dage ikke annulleret.
Jeg har ringet utallige gange og de lover at ordne det........
De ansatte siger at de vil rykke for annulleringerne og der sker INGENTING !!!!!!!!!!
Jeg føler mig totalt til grin og magtesløs.

27 de octubre de 2025

Desværre kan man ikke give 0 stjerner

Desværre kan man ikke give 0 stjerner, jeg har kontaktet dem flere gange og fået forskellige beskeder hver gang.
De har ikke styr på noget, og de unge mennesker der besvarer opkald er intet mindre end uvidende. Jeg har ALDRIG været ude for en mere elendig betjening. Så fremover benytter jeg aldrig mere mobilepay!!!!

28 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter opdateringen er appen l o r t

Efter opdateringen er MobilePay blevet MARKANT værre. Nok det modsatte af brugervenligt design, hvilket er virkelig øv i forhold til hvor ofte man bruger appen her i dk. Desuden burde dem der har besluttet at der nu er gebyr på overførsler skamme sig.

27 de octubre de 2025

Funktionsfejl.

Appen fungerer ikke korrekt, og nogle virksomheder optræder ikke i uopmærksomme fakturaer. De tager aldrig ansvar for fejlen, og da de ikke ved, hvordan de skal rette den, skyder de skylden over på den anden virksomhed.

15 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der er ingen kundeservice…

Der er ingen kundeservice hos mobilepay. Min gamle far kom til at sende penge til min arbejdstelefon som ikke er tilknyttet MobilePay. De blev hævet hos ham men kom aldrig. Ingen hjælp at hente, kun en robotstemme. Og ingen mulighed for at addressere dette problem, som ellers må forekomme ret regelmæssigt.

13 de octubre de 2025

MobilePay

MobilePay, med kærlighed fra Norden! Det tilbyder ingen beskyttelse mod svindel. Det giver sælgere mulighed for at fortsætte med at sælge på websider uden nogen ansvarlighed over for den nuværende kunde, og det retter heller ikke mangler i beskyttelsen af ​​deres kunder, så den næste kunde kan beskyttes. Dette er en forfærdelig virksomhed, der ikke burde eksistere, når man tænker på, hvor nemt det er at oprette et betalingsbeskyttelsessystem, som PayPal og så mange andre allerede har.

9 de octubre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det her er dårlig service!

Når folk overfører penge til mig, får jeg SMS om, at min MobilePay skal opdateres, ellers får jeg ikke pengene. MEN der ligger ingen opdatering til mig.
Det går fint med at betale via MobilePay.
Når jeg kontakter MobilePay, får jeg AI-generede svar, den forstår ikke halvdelen af mine spørgsmål. Nu har jeg ventet i over 3 timer på at blive kontaktet af en medarbejder. Jeg har spurgt, om det bliver via telefon eller i chatten, det forstår AI ikke men svarer, at jeg kan klikke på et link og se mit kønummer. MEN jeg får via det link kun at vide, at jeg automatisk får besked på, hvad nummer jeg er i køen. Jeg får aldrig et konkret kønummer oplyst.
Det er utilfredsstillende og udelukkende med udgangspunkt i virksomhedens egenomsorg, selvom denne vare bør regnes for en service.

18 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.