Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

STYR UNNA!!! Verste kunde service jeg har vært borti noen gang, meldte inn en feil med sofa i november 2023 og snart er vi februar 2024 + ringt 13 ganger for å få svar men ingen saksbehandler å få ta... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldri har jeg opplevd en mer crazy og frustrende handel i mitt liv. Kjøpte en dobbel veggmontert seng i november 2017. Den kom uten montasjeveiledning, med feil deler - og med deler som ikke h... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

NB! De oppgir at de har prismatch, men det gjelder UTEN frakt - i tillegg tar de 799,- for frakt, mens flere andre har fri frakt på akkurat samme møbel! Jeg betalte inn til de etter skriftlig avtale o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en sofa og under 1 år så ble sitteputter nedsittet Amøbler bestilte nye trekk og samme skjedde kort tid etter. Ræva kvalitet selv om sofaen var på halv pris .Gå heller en annen sted og hand... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Din møbelfabrikk på nett! Vi selger nyproduserte møbler, tilpasset dine behov. Du kan også få tilpasninger som skreddersøm på både madrasser og sengerammer. Ikke mange kan tilby tilpassning av seng, så benytt sjangsen. Møblene.no leverer rett fra produsent, til din dør, så du sparer tid på spesialbestillinger. Våre rådgivere og kundebehandlere vil gjøre sitt beste for å gi deg en god opplevelse. Jeg håper vi kan hjelpe deg. :)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fin opplevelse på alle mulige måter.

De kom til avtalt tid, de monterte det som var avtalt - noe var det meningen at vi skulle diskutere oss frem til der og da, og det fungerte også bra - så alt i alt en god opplevelse. Jeg oppfattet dem heller ikke som dyre, jeg er godt fornøyd med varer, montering og pris.

Respuesta de Møblene.no

Takk for tilbakemeldingen Morten.

Det var veldig interesant å jobbe med deg, og jeg er glad for at monteringen løste seg så bra. :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt gikk fint og vi er stort sett…

Alt gikk fint og vi er stort sett fornøyet med produktet. Eneste anmerkning er at sengehesten kunne vært noe høyere

Respuesta de Møblene.no

Takk for tilbakemelding Torild.

Om vi avtalte en sengehest høyde og ikke leverte til mål, kan du ta kontakt med oss på post@moblene.no :)

Flotte stoler

Rask levering og førsteklasses kvalitet på stolene.

Respuesta de Møblene.no

Jeg håper dere får nyte godt av dem i flere år fremover.

God sommer

Rask levering

Rask levering - Hyggelig på telefon - greie forklaringer på montering -fine møbler!

Respuesta de Møblene.no

Jeg er glad vi kunne hjelpe deg Rugstad. :)

Vi er fornøyd

Vi er fornøyd, selv om sengene var forsinket.

16 de febrero de 2018

Respuesta de Møblene.no

Hei Berit, tusen takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager virkelig forsinkelsen dere opplevde, vi burde vært bedre på timingen her.
Senger ut til hyttefelt på vinterstid blir nå produsert og sendt ut tidligere.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kom ikke som avtalt!

Varene kom ikke som avtalt, opptil flere ganger. Dårlig service, og null kompensasjon!

15 de febrero de 2018

Hei Linda takk for tilbakemeldingen,
jeg må bare beklage at rutinene våre feilet her.

Desverre hadde vi forsinkelser hos oss og med lokal utkjøring. :(
Vi prøvde å overholde fristen med en lokal budbil, men leveringen ble fortsatt for sent.

Du kan kontakte oss igjen på post@moblene.no

Hyggelige og ordentlige

Hyggelige og ordentlige. Gode varer og bra kvalitet. Forsøkte å være litt kjipe ved skade på en seng men det rettet seg nok til at jeg ikke tok bryet med å klage.

5 de febrero de 2018

Respuesta de Møblene.no

Tusen takk for tilbakemeldingen Jakob.

Vi fikk desverre noen skader under transport ja, men jeg er glad vi fikk rettet opp i det. :)

Det meste var bra

Det meste var bra, men leveringstiden av smartsengen som vi kjøpte var altfor lang. Monteringen gikk greit og sengen fungerer utmerket. Vanner og bekjente som har sett er imponert med alt, bortsett fra prisen for engen.

4 de febrero de 2018

God dag Jo-Siggurd

Jeg er veldig glad for at smartseng løsningen ble mulig, trass i den stive prisen. :)

Leveringstiden ble desverre litt lengre, da vi enda ikke hadde funnet en optimal løsning for import og frakt.

Super service

Har ikke mottatt varene enda, men servicen jeg har fått via telefon har bare vært helt fantastisk! Tommel opp👍

2 de febrero de 2018

Hei Maria.

Jeg er glad at vi har kunnet hjelpe :)
Håper du er fornøyd med familiekøya og montering gikk smertefritt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og oppfølging!

Fantastisk service og oppfølging!
Vi kjøpte senger til en fjellhytte fra dette firmaet og fikk kjempe veiledning slik at vi fikk akkurat de løsningene på sengene og madrassene som vi trengte! Fikk gode tegninger underveis og fikk gjort endringer vi ønsket! Sengene var godt pakket og enkle å sette i sammen! God kvalitet og fantastisk resultat!!

Charlotte

2 de febrero de 2018

Respuesta de Møblene.no

Hei, vi husker dere ganske godt, og det var en veldig god erfaring for oss også.

Om det skulle oppstå noe med sengene, er det bare å ta kontakt ^^

Flott opplevelse!

Suveren kundebehandling!

20 de diciembre de 2017

Takker Annik.

Reagerer vi kjapt, så sparer vi alle tid ^^

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.