STYR UNNA!!! Verste kunde service jeg har vært borti noen gang, meldte inn en feil med sofa i november 2023 og snart er vi februar 2024 + ringt 13 ganger for å få svar men ingen saksbehandler å få ta... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Aldri har jeg opplevd en mer crazy og frustrende handel i mitt liv. Kjøpte en dobbel veggmontert seng i november 2017. Den kom uten montasjeveiledning, med feil deler - og med deler som ikke h... Ver más
La empresa ha respondido
NB! De oppgir at de har prismatch, men det gjelder UTEN frakt - i tillegg tar de 799,- for frakt, mens flere andre har fri frakt på akkurat samme møbel! Jeg betalte inn til de etter skriftlig avtale o... Ver más
Kjøpte en sofa og under 1 år så ble sitteputter nedsittet Amøbler bestilte nye trekk og samme skjedde kort tid etter. Ræva kvalitet selv om sofaen var på halv pris .Gå heller en annen sted og hand... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Din møbelfabrikk på nett! Vi selger nyproduserte møbler, tilpasset dine behov. Du kan også få tilpasninger som skreddersøm på både madrasser og sengerammer. Ikke mange kan tilby tilpassning av seng, så benytt sjangsen. Møblene.no leverer rett fra produsent, til din dør, så du sparer tid på spesialbestillinger. Våre rådgivere og kundebehandlere vil gjøre sitt beste for å gi deg en god opplevelse. Jeg håper vi kan hjelpe deg. :)
Información de contacto
Molland 50, 4885, Grimstad, Noruega
- post@moblene.no
- moblene.no
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flotte hagemøbler til god pris og…
Flotte hagemøbler til god pris og supert med gratis frakt!
Jeg er veldig fornøyd med servis og med…
Jeg er veldig fornøyd med servis og med sengen. Takk.

Rimelige hagemøbler
Rimelige hagemøbler med fri frakt hjem til døra👍
En fin opplevelse på alle mulige måter.
De kom til avtalt tid, de monterte det som var avtalt - noe var det meningen at vi skulle diskutere oss frem til der og da, og det fungerte også bra - så alt i alt en god opplevelse. Jeg oppfattet dem heller ikke som dyre, jeg er godt fornøyd med varer, montering og pris.

Respuesta de Møblene.no
Alt gikk fint og vi er stort sett…
Alt gikk fint og vi er stort sett fornøyet med produktet. Eneste anmerkning er at sengehesten kunne vært noe høyere

Flotte stoler
Rask levering og førsteklasses kvalitet på stolene.

Rask levering
Rask levering - Hyggelig på telefon - greie forklaringer på montering -fine møbler!

Kom ikke som avtalt!
Varene kom ikke som avtalt, opptil flere ganger. Dårlig service, og null kompensasjon!

Hyggelige og ordentlige
Hyggelige og ordentlige. Gode varer og bra kvalitet. Forsøkte å være litt kjipe ved skade på en seng men det rettet seg nok til at jeg ikke tok bryet med å klage.

Det meste var bra
Det meste var bra, men leveringstiden av smartsengen som vi kjøpte var altfor lang. Monteringen gikk greit og sengen fungerer utmerket. Vanner og bekjente som har sett er imponert med alt, bortsett fra prisen for engen.

Respuesta de Møblene.no
Har ikke mottatt varene enda, men servicen jeg har fått via telefon har bare vært helt fantastisk! Tommel opp👍

Respuesta de Møblene.no
Fantastisk service og oppfølging!
Fantastisk service og oppfølging!
Vi kjøpte senger til en fjellhytte fra dette firmaet og fikk kjempe veiledning slik at vi fikk akkurat de løsningene på sengene og madrassene som vi trengte! Fikk gode tegninger underveis og fikk gjort endringer vi ønsket! Sengene var godt pakket og enkle å sette i sammen! God kvalitet og fantastisk resultat!!
Charlotte

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.