Consulta las opiniones de los clientes
Ikke verdt en eneste stjerne! Anbefaler å styre unna dette firmaet!! Avbestilte en kommode da de ikke holdt leveringstid, men sjåfør kom på døren med kommoden. Etter en sur samtale med en kvinnelig... Ver más
Har kjøpt skapseng. Litt lang leveringstid. itt dårlig bruksanvisning. Mye skruing, men alle deler fulgte med, Sengen ble fin og virker solid når den er ferdigskrudd. Hyggelig sjåfør, som ga beskje... Ver más
La empresa ha respondido
Det vakreste konsollbord 🥰 er endelig ankommet, og jeg er meget fornøyd💯👌💕 Dessverre var ventetiden svært lang, men fordi deres ualminnelig dyktige og vennlige kundekonsulent Alicja Przybylska... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hei! Vi er veldig glade for at du kom hit, du vil bruke tiden og lære mer om oss. I flere år har vi endret interiøret i mange hus, og levert møbler som dekker alle behov. Når det gjelder hjemmet ditt, tror vi at du kan få alt: tidløst design, god kvalitet, alt til en overkommelig pris. Du har sikkert lagt merke til du kan kjøpe ulike typer av møbler hos oss. Vårt mål er din tilfredshet og tid besparelse. Det er grunnen til at hvert produkt som er tilgjengelig i vårt tilbud er gjennomtenkt og prøver å tilsvare på kundenes aktuelle behov. Vi vil at du skal finne alt du trenger for å dekorere hjemmet ditt. En seng, en madrass, en garderobe, en kommode, eller kanskje et TV-bord? Alt dette finner du hos Møbler24 uten å forlate hjemmet ditt. Vi har fokus på mangfoldighet. Du kan finne produkter som tilpasser dine behov, stil og til en pris som er skreddersydd for din lommebok. Vi jobber hele tiden med at handel i butikken vår blir en hyggelig opplevelse for deg. Teamet vårt forbedrer sine ferdigheter for å møte kravene til hver enkelt kunde. 90 % av varene leveres med egen transport, takket være at vi har kontroll over effektiv levering av pakker uten skader. Vi organiserer trygg transport for deg, gir monteringstips og råd om vedlikehold og rengjøring av møbler. Du kan ordne ethvert interiør med oss!
Información de contacto
Polonia
- mobler24.no
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Edward spisebord
Edward spisebord
Firma fortjener ikke en eneste stjerne. Jeg bestilte et spisebord, men da jeg skal skru det sammen, viser det seg at det er produksjonsfeil på bordplatene. Skruehullene er ikke symmetriske. Jeg fulgte bruksanvisning til punkt og prikke. Måtte få min sønn (som er Technical Manager/CNC operatør) til å hjelpe meg, vi måtte lage 2 nye hull for at utrekkskinnen skulle passe. Den svarte ringen er det 1/2 cm åpning pga skruehull er skjeve. Låsen spretter ut av gjengen sin. Jeg sender mail til bedriften. Får ikke reduksjon i pris, bare mld om at vi ikke har montert riktig. Nå har det vært frem og tilbake. Dersom jeg ønsker å returnere bordet får jeg trekk for at vi har laget 2 nye skruehull, til tross for at de har bedt oss om å gjøre det. Nå vil de sende en montør til å lage ytterligere hull i bordplaten, noe jeg ikke er interessert i. STYR UNNA dette firma, bare svindel. Jeg har forøvrig mailet med en Sebastian Surmiak som behandler meg som om jeg er en idiot. Jeg takket ja til montør 18 november, ref min mail 18.11.25, men av en eller annen grunn så overså dere den mailen.

Respuesta de Mobler24
Svarer ikke på henvendelser på mail.
Jeg venter fortsatt på en TV-benk som aldri dukker opp, og jeg begynner ærlig talt å angre på at jeg i det hele tatt bestilte herfra. Det er umulig å få tak i kundeservice, Jeg har sendt to e-poster uten så mye som et automatisk svar. Det er ekstremt frustrerende å betale for en vare som bare ser ut til å ikke eksistere. Hele opplevelsen føles useriøs.
Merkelig nok fikk jeg svar på mail rett etter denne anmeldenlsen ble lagt ut og fikk kanselert ordren, men fakturan hos Klarna er enda ikke blitt slettet.
Feillevering, da tekst og bilder ikke samsvarer.
En stjerne for grei leveringstid, selv om det var lite info om når varen ble levert. En stjerne for at sofaen i seg selv var flott. MEN… jeg bestilte en sofa med sjeselong på Høyre side - det ble levert sofa med sjeselong på venstre side. Her stoppet ALL form for service, ingen vilje til å møtes på havveien, eller noe tilbud om å sende RIKTIG sofa.. kunne bruke angrerett/reklamasjon, men da kostet det enda 2495 kr å sende i retur, pluss at det kostet ny frakt opp med ny sofa - dette ble uaktuelt. Derfor er det ikke registrert noe reklamasjon, siden de heller ikke ville gå med på å dekke noe som helst av frakt. Kvæææles, å blir aldri å handle med dette firmaet flere ganger.

Respuesta de Mobler24
Dette er et polsk svindelfirma
Dette er et polsk svindelfirma. Det er bra lagt opp, men det er svindel. Ikke bestill herifra. De prøvde å svindle meg for mer enn 4000, ved å sende mail om at bestillingen ikke var gått igjen, noe den dessverre hadde. SVINDEL!!!

Godt fornøyd
Pent møbel, ser ut som på bildet. God kvalitet! Levert på estimert tid
Veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd, madrassen jeg hadde bestilt er som forventet. Jeg sover mye bedre nå :) Levering var raskere enn jeg trodde. Jeg anbefaler!
Ingen negative kommentar!👍👍👍
Stay away from this company
Stay away from this company!
I bought bed in July. It took 2 months to get it. Bed arrived absolutely horrendous,lopsided, it was making horrible noise. It was not possible to sleep in. Sebastian said that replacement will be sent.
Sebastian assured me that new part was inspected and it it in good condition. After months of waiting it finally arrived and it was even worse then first one!!!!!!
After I confronted Sebastian and told him i want the ugly thing out of my home - he said that time to return has passed.
And return cost 2000!!!
I have offered 700 krone compensation for almost 11 000 krone bed. It was just insult.
Sebastian you fail deliver product!!! Twice it arrived absolutely defective!!!!
And on top of everything he lied to my face and said I sign document on replacement!!! It absolutely lie!!!!
Company sells chip,low quality product made in Poland! Real product I absolutely different! Low quality job with even lower quality of material!!!
One start is too much for this company!!!!
Her MÅ man være hjemme når møbler24…
Her MÅ man være hjemme når møbler24 ønsker det selv…
Fikk ved bestilling ingen indikasjon på når sofaen skulle leveres. Fikk plutselig epost om leveranse - midt i fellesferien i norge. Ved forsøk på å få hjelp fra kundestøtte fikk jeg bare til svar at den ville bli levert selv om vi ba om at det ble utsatt noen dager.. neste ble at sjåføren sendte sms om kommende leveranse - noe jeg også forsøkte å stoppe.
Ikke bærer de inn heller, så da har man styr med å få en kattepasser til å måtte få hjelp til å bære inn en sofa.
Drittsted. Bestiller aldri igjen herfra. Måte på dårlig leveranse-tjeneste.

Bra priser
Bra priser, kjøpte en madrass som jeg er veldig fornøyd med og den kom på avtalt tid.

Respuesta de Mobler24
Fikk varen levert til hytta♥️mi på Nesbyen
Leveringen av bordet ble levert til avtalt tid
Kundeservice svarten omgående på min henvendelse
Kjempefornøyd med bordet, dritfint

Respuesta de Mobler24
Det mulig firma med gammal navn som de…
Det mulig firma med gammal navn som de byttet fra sellyhome. Sellyhome eller idag mobler24 solgte ås veldig dårlig kvalitet sofa som er 3 år gamalt men selv material til sofa er heilt ødelagt eller holder seg mot slitasje som fir eksempel IKEA møbler. Sellyhome eller mobler 24 sier beklager til oss og at sellyhome eksisterer ikke mer og de kan ikke hjelpe oss med garanti. Vi mistenker at sellyhome eller idag mobler 24 byttet sin navn for unngå garanti saker, på sine dårlig kvalitet møbler. Vi fikk levert møbler fra Poland

Very good quality
Very good quality.
Coffee table looks great. Nice driver helped me carry packages into the house.

Respuesta de Mobler24
Ikke verdt en eneste stjerne!
Ikke verdt en eneste stjerne!
Anbefaler å styre unna dette firmaet!!
Avbestilte en kommode da de ikke holdt leveringstid, men sjåfør kom på døren med kommoden. Etter en sur samtale med en kvinnelig ansatt i firmaet(?), tok sjåføren med møbelet. Dette var i 2022, altså 2 år siden. Har enda ikke mottatt pengene, selv om de lovet å utbetale beløpet innen 30 dager! Kun svar på mail om at saken skal sendes til regnskapsavdeling.....!
SVINDEL!!!
Har kjøpt skapseng
Sengen ble fin og virker solid når den er ferdigskrudd.
Hyggelig sjåfør, som ga beskjed om når han forventet ankomst, og kom litt før tiden.
Alt i alt en positiv opplevelse, prisen tatt i betraktning.

Styr unna!
Dårlig kvalitet og enda dårligere kundeservice. Styr unna!

Får ikke refundert penger
Bestilte 6 stoler, de kom i en skjør pappeske og stablet sammen i biter. Det så ikke bra ut og jeg pakket det raskt sammen igjen med masse teip. Returnere varene og merket da at lageret deres er i Polen. Måtte betale nesten 900 kr i frakt. Mottok tidlig i oktober bekreftelse på mottatt retur. Fikk beskjed at de trengte 4 uker på å returnere pengene. Etter over fire uker purret jeg gjentatte ganger på kundeservice for å få kr 3900,- i retur, fikk hver gang beskjed om at det var like før. På dagens dato er pengene er enda ikke returnert. Vil aldri benytte dette firmaet igjen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.