Oszuści i złodzieje! Firma wcale nie jest z Poznania, ale dowiadujesz się o tym dopiero po zakupie. Zarejestrowani gdzieś w Holandii, a towar idzie z Chin. Mimo, że szybko anulowałam zamówienie, tow... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Witam, szukam osoby oszukane przez fikcyjną ,,firmę". Osobiście zostałem oszukany, paczka szła 3 tygodnie, gdzie czas dostawy wynosił 1-4dni. Do tego paczka finalnie została transportowana firmą GLS,... Ver más
Piękny asortyment butów tanecznych! Właśnie wybrałam idealne buty na swój ślub! Ciesze się że właśnie z tego sklepu będę miała buty które już zawsze będą kojarzyć mi się z tym wyjątkowym dniem! Poleca... Ver más
Nie polecam . Sukienka idzie z chin, choć nazwa wskazuje na polską stronę - co mnie skusiło . To oszustwo . Zależało mi na przesyłce w kilka dni strona obiecywała wysyłkę w 1 dzień i co ? Już... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Scam!!
Scam!!! Fatalna jakość, próbowałam zwrócić (w ustawowym terminie) nie chcieli oddać mi pieniędzy pomimo informacji na stronie że jest to możliwe. Zgłosiłam ich do uokik.
Wydałam 189,99 za kombinezon Clara…
Wydałam 189,99 za kombinezon Clara który jest wart może 30 zł jakość bazarowa zdjęcia odbiegają od rzeczywistości nie kupujcie tam nic!!!!
Przeszczegam przed tą firmą
Przeszczegam przed tą firmą. Tak jak w poprzednich opiniach opisywali zamówienie wysyłane jest z Chin i trwa dłużej niż opisują na stronie. To nie jest najgorsze. Jeżeli chcesz zwrócić produkt to akurat mi odpisali na meila (podejrzewam że na meble odpisuje AI). Proponują beznadziejne zniżki zamiast zwrotu produktu i niezgodnie z ich regulaminem i prawem konsumenta piszą że masz 7 dni na odstąpienie od umowy oraz chcą abyś im napisał powód zwrotu. Nie zdziwię się że paczkę trzeba będzie odesłać do Chin.
Przestrzegam wszystkich przed zakupami…
Przestrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie. Zamówienie przyszło po miesiącu i to w dodatku w rozmiarze dużo mniejszym jaki zamawiałem a materiał z jakiego jest wykonana odzież to chusteczki higieniczne są trwalsze. Jedno WIELKIE OSZYSTWO!!!
Nie polecam oszuści
Nie polecam oszuści. Nie oddają pieniędzy za zwracany towar. Dostawa idzie 3 tygodnie. Masakra.
Oszuści
Oszuści, towar opłacony i nie dotarł.
Handlują towarem z Chin
Nazwa sklepu wskazuje na Polski sklep jednak tak nie jest mimo że na stronie opisana jest przesyłka w przeciągu 9 dni paczka idzie o wiele dluzej a po otrzymaniu paczki zupełnie inny produkt niż zakupiony zupełnie odbiegający wyglądem od przedstawionego na stronie
Dramat
Nic tu nie zamawiajcie! Oszustwo, sklep sprawia wrażenie polskiej firmy, a tak naprawdę jest zarejestrowany w Holandii, a towar jest wysyłany z Chin. Jakość bardzo słaba, pewnie to samo co można dostać na Temu/Aliexpress w niższej cenie. 1 na 4 produkty nadaje się do noszenia, do tego problem ze zwrotem, mimo wpisanych 30 dni na zwrot na stronie internetowej.
Katastrofa
Katastrofa, zamówiłam sukienkę czarną na pogrzeb, wysyłka w ciągu dwóch dni... Sama nazwa moda Poznan myślałam ze szybko przyjdzie, przyjechała po miesiąc na 100 % z Chin, zero metek, zupełnie nie tożsama ze zdjęciem. Opinie na stronie kupione wprowadzają w bład klienta, nawet z impostem którego nie posiadają zupełnie inna firma kurierska przywiozła. Przestrzegam !!!!
Zamówiłam kozaki ,że niby fajne .
Zamówiłam kozaki ,że niby fajne .
Chyba tylko na zdjęciu.
Koszmar ,cerata.
Wstyd czekałam trzy tygodnie.
No przestrzegam .
Ohydne i 300 zł ,z klamrami.
Nie polecam. Towar, który dostałam, nie ma nic wspólnego z tym, co było na zdjęciach i w opisie. Jakość jest dużo gorsza. Ze zwrotem też są problemy, bo każą odsyłać paczkę na adres w Azji, a pod nim można znaleźć wiele ostrzeżeń od ludzi, że to oszuści. Radzę dobrze się zastanowić przed zakupem.
Omijajcie szerokim lukiem
Zamawiając nie jest jasno napisane że paczka będzie szła z Chin. Zamówiłem lniane koszulę, jakość wykonania znacznie poniżej oczekiwań. Pełno wystających nitek, przeszycia wykonanie niechlujnie, koszule nie posiadają żadnej metki ze składem materiału czy producentem. Nazwa Moda Poznań tylko wprowadza w błąd. Nie zamawiajcie, omijajcie szerokim łukiem.
Zdecydowanie NIE POLECAM! Omijać ten sklep szerokim łukiem.
Złożyłam zamówienie, jednak po kilku minutach się rozmyśliłam. Natychmiast anulowałam transakcję i przesłałam prośbę o zwrot środków. Mimo natychmiastowej rezygnacji i pełnej świadomości ze strony sklepu, sprzedawca z premedytacją i tak wysłał towar!
Dla mnie to jawne naciąganie, celowe działanie na szkodę klienta i robienie problemów na siłę. Wygląda to na celowe blokowanie pieniędzy i próbę wymuszenia zakupu. Absolutny brak profesjonalizmu, zero szacunku do konsumenta i krętactwo. Trzymajcie się od nich z daleka!
Oszustwo
Oszustwo, sukienka co prawda przyszła ale absolutnie nie jest to ta jaką pokazują w sklepie. Na maile nie odpowiadają, nie da się dokonać zwrotu. Nie polecam
To jest oszusci.Mial być 450 zł…
To jest oszusci.Mial być 450 zł komplet na przecenę 220,a przyszedł Chiński najtańszy plastikowy strój.
Realizacja zamówienia trwa bardzo…
Realizacja zamówienia trwa bardzo długo. Produkty baaardzo słabej jakości. Brak kontaktu z dostawcą. Brak zwrotu towaru. W opisie zwrotu towaru jest konieczność napisania maila z informacją o zamiarze zwrotu a w odpowiedzi zostanie podany adres wysyłki zwrotnej. Niestety nikt na te maile nie odpowiada. Bardzo PRESTRZEGAM!
Firma pomyłka
Firma pomyłka, telefonu nikt nie odbiera.
Napisałam emaila w sprawie zwrotu - zobaczymy czy ktoś odpowie na niego.
To nie jest żadna Polska firma - wysyłka z chin.
Odradzam zakupy.
Moda Poznań nie z Poznania
Moda Poznań wcale nie pochodzi z Poznania. Przesyłka idzie z Chin i to dość długo. Towar doszedł, jakość bazarowa
Moda z „Poznania” a tak naprawdę z…
Moda z „Poznania” a tak naprawdę z Chin. Zamówiłem lniany set na upały, kto wie, może w grudniu już będzie. Do tego cena z kosmosu zważywszy na miejsce produkcji.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.