1. Tienda de muebles

Do you want luxurious quality designer furniture, but do not have money for the designer price tag? Modborn is the answer. We are not just passionate about classic furniture designs – We are positively and utterly addicted to them. Our products are one of the highest quality in the marketplace. We really work hard to ensure that specifications are carefully replicated to create superb pieces that adhere to each original design ethos as closely as possible. We also believe that good quality is not achieved through random but through consistent and dedicated work therefore we find the best craftsmen to build our furniture products. With no high street expensive fancy show room to support, we can offer outstanding value for money. Modborn is committed to providing the very best in contemporary furniture classics through our streamlined online business model which eliminates unnecessary costs. This in turn creates significant savings for our customers. We secure your loyalty and trust by delivering excellent customer service and standing behind the products we sell. We are committed to offering you total customer satisfaction and regard each and every customer with equal importance.

4,9

Estupenda reproducción chaise lounge eames

Llevaba meses buscando una buena reproducción de la chaise lounge eames, pero ninguna web por unos motivos u otros me ofrecian confianza... encontré de casualidad a modborn y tras leer los comentarios en trustpilot me puse en contacto con ellos. La atención mostrada fue estupenda, contestando con prontitud a todas mis preguntas y además tenían el sillón que quería, en piel blanca y madera de roble en talla grande (recomiendo esta talla para personas a partir de 1,75 cm. De altura) , así que la compré y en una semana me llegó. Todo bien embalado, y la calidad del sillón es perfecta, tanto la madera como el cuero y las piezas metálicas, mejor de lo que esperaba y mucho más bonita de lo que se ve en las fotos. Calidad precio inmejorable, recomiendo a modborn por mi experiencia personal.

25 de noviembre de 2017
Mostrar reseñas en todos los idiomas. (148 reseñas)