Bestilte 2 stk jakker. De ligner slet ikke billedet - men ligner 2 natskjorter som vi aldrig ville bruge Sendte fotos og efter mange, dog venlige skriverier har de tilbudt at sende 20% af 800kr retur... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Burde være ulovligt at foregive, man er et dansk firma, når man sælger Kinesisk L**t. Derudover foregiver de ekstreme ny-priser, som er løgn løgn løgn! Jeg havde aldrig nogensinde købt noget s... Ver más
PAS PÅ, deres reklame er det er en dansk producere produkt..!! dit tilfælde kan vi foreslå, at du sender det tilbage til følgende adresse: Land:China Provins:Guangdong By:Dongguan Returadres... Ver más
Det rene svindel 👎 👎👎👎👎👎 En måned efter bestilling kom min jakke efter jeg havde henvendt mig mange gange og så er det slet ikke det jeg havde forventet og str 👎 HANDEL ALDRIG DER
Información sobre la empresa
Información de contacto
Det værste jeg nogen sinde har oplevet
Det værste jeg nogen sinde har oplevet.
Har bestilt og betalt for et par sandaler i maj måned i år.
Efter 6 mails til deres kundeservice stadig ikke modtaget min vare.
Har mailet at de kan overføre mine penge tilbage, men nej.
De kommer med dårlige undskyld om at jeg kan være rolig, da min ordre er på vej.
De for nul stjerne fra mig.
Handler aldrig der igen.
FUP FUP FUP FIRMA
Det burde være muligt at vælge ingen…
Det burde være muligt at vælge ingen stjerner. Simpelhen utroværdig forretningsmodel med opkrævning af betaling før vare sendes eller aldrig sendes.
Spar jeres penge og handel et andet sted😖😡
Man kan desværre ikke give 0 stjerner
Man kan desværre ikke give 0 stjerner, de fortjener ikke en, svindlerfirma. De trækker pengene men sender ikke varen!
Købte sandaler
Købte sandaler , det er de grimmeste jeg har haft og bestilte et par i 39 men fik to par i str 37 og 40 og har også betalt for to 😱jeg vil advare alle ☹️i bliver bare snydt 😡
HANDEL IKKE HER !!!
HANDEL IKKE HER !!!
Efter ca. 6 uger fik jeg endelig min kjole, men den passer desværre ikke, alt for stor i kraven i forhold til resten af kjolen.
Vil gerne sende den retur, men ingen svar fra dem, har forsøgt at sende flere mails til dem omkring retur.
Virkelig dårlig service og handler aldrig med dem igen.
Bestilte et par sko for 2 mdr siden
Bestilte et par sko for 2 mdr siden. De var hurtig til at trække pengene men har stadig ikke set skyggen af de sko. Har skrevet flere mails som de iikke reagerer på. Svindler firma. Svindel og humbug
Ren svindel
Ren svindel. Slet ikke i nærheden af at ligne varen på nettet.ØV! Fortjener 0 stjerner!
Har modtaget en kjole
Har modtaget en kjole, som ikke var den som vist på billedet, ej heller materialet.
Kjolen er ubrugelig, passer langt fra i størrelse, havde bestilt str L, tror kjolen en en XS og gider ikke en gang brokke mig.
Kan Aldrig anbefale at købe noget ved dette firma. Et FUP firma, håber nogle har overskud til, at anmelde firmaet for svindel.
Undgå at købe her - Firmaet hedder også By Bolada
Firmaet kalder sig også By Bolada. Da den tilsendte vare omsider kommer frem, er den af så ringe kvalitet, og afviger så meget fra de viste salgsfotos, at jeg finder den ubrugelig og ønsker at returnere den. Da jeg efter flere dage og flere mails får kontakt med firmaet, får jeg blot opgivet en returadresse i Kina !
Svindel. Ved nu, at selvom hjemmesiden ser dansk ud, kan firmaet have hjemme i Kina. Mailadressen slutter ikke på dk, men på com., og fremover vil jeg tjekke dette, da jeg ikke ønsker kinesiske skodvarer.
Har ikke engang fortjent en enkelt…
Har ikke engang fortjent en enkelt stjerne. Pengene trukket og ingen varer😡 lugter langt væk.
Jeannie Thomsen
Ulovligt træk af penge og man kan ikke kontakte dem
De trækker ulovligt penge fra dit kreditkort uden at varen er sendt. Man kan IKKE kontakte dem - svarer bare med autogenerede mail / standard svar.
Pengene trukket
Pengene trukket, har ikke fået varen og får ikke svar på mails eller besked via deres kontaktformular. Jeg har lavet en indsigelse til min bank.
Pengene er trukket og varen kom aldrig
Pengene er trukket og varen kom aldrig, nu svare de ikke
ALDRIG
ALDRIG, køb noget hos dem. Overpriser for virkelig ring Kina kvalitet, bukserne jeg modtog matchede slet ikke dem på billede, samt de var i stykker, ingen reklamation eller ombytning kunne jeg få, OG nu svare de ikke tilbage på mails. De værste SVINDLERE🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Katastrofe at det er muligt på det…
Katastrofe at det er muligt på det danske marked- Burde blacklistes og fratages virksomhedslicens :-(
Forfærdelig kinabras
Kinahjemmeside der giver sig ud for at…
Kinahjemmeside der giver sig ud for at være dansk. De er virkelig gode til at trække penge fra dit kreditkort ved bestilling. Alt andet, inklusiv levering, support, returnering, kvalitet af varer osv. er katastrofe på katastrofe.
Køb deres skrammel på Wish til en tiendedel af prisen. Der kan du i det mindste få dine penge retur!
Køb ikke ved dette firma
Køb ikke ved dette firma.
De svare ikke på mail. Leveringstid på 6 uger . Kan ikke fortryde købet.
Aner ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med dem
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.