Consulta las opiniones de los clientes
En kundeservice lige som den skal være! Nemt at navigere på hjemmesiden og gode priser. Kort efter bestilling var ordren allerede pakket og sendt afsted. Undervejs i leveringen var det nemt at følge m... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk hurtig service. Bestilte min pakke om søndagen og den blev allerede sendt afsted mandag formiddag. Jeg sparede endda en del penge ved at købe den hos modernhouse og ikke køre ud til en... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
ModernHouse ligger stor vægt på personlighed og tilbyder flotte og stilrene designs til det moderne hjem. ModernHouse støtter op omkring dansk design og upcomers, hvilket betyder, at mange af de brands som forhandles her på siden, er danske upcoming designere, som er de nyeste designere inden for boligindretning. Vi ligger stor vægt på, at dette skal være en webshop, som giver god inspiration til den moderne indretning, hverdagens fester og hygge. Derfor finder du et bredt udvalg af flot og populær design, samt skønne gaveartikler.
Información de contacto
Dueoddevej 6F, 7400, Herning, Dinamarca
- shop@modernhouse.dk
- modernhouse.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig fantastisk kundeservice!
Virkelig fantastisk kundeservice!! Jeg havde glemt og skrive dato på en gave, som skulle indgraveres med navn + dato. Jeg skyndte mig og skrive om de kunne få datoen med på og jeg fik svar hurtigt, at det kunne de sagtens.
Pakken blev sendt hurtigt og jeg har modtaget den fineste figur (bordflag) med både navn og dato.
Tusinde tak for hjælpen og fantastisk , hurtig og venlig service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtigt og nemt god service
Hurtig afsendelse god srivelse hele…
Hurtig afsendelse god srivelse hele vejen fra de pakkede varen til jeg modtog den pakken var intakt da jeg modtog den.
Kæmpe anbefaling
Mega lækre produkter til en god pris, venlig respons på mail og lynhurtig leverance!
Jeg ville uden tvivl handle her igen 💚
Hurtig levering. Varen svarer til billede og beskrivelse og er skånligt pakket i pæn æske
Fantastisk firma
Let at bestille - super hurtig levering - perfekt vare - vil helt sikkert handle her igen og anbefale siden til andre
Kan virkelig anbefales
Der er virkelig god kundeservice, samt hurtig svar. Meget hurtig levering. Fine varer. Kan anbefales.
god service og hurtig levering
Fuld tilfredshed 👍👍👍👍💪😉
MEGA FLOT TERMO DRIKKEDUNK MED…
MEGA FLOT TERMO DRIKKEDUNK MED GRAVERING
Hvis jeg kunne give 10 STJERNER så gjorde jeg det.
Hvor er det bare flot og lyn hurtig service.
Nemt, hurtigt og mega flot gravering!
Har købt 3 drikkedunke med gravering.
Hurtig levering og super flot gravering! 👌
Kan helt klart anbefales!
Det var fin orkide ligesom på billedet.
Jeg holdte min søns barnedåb her i…
Jeg holdte min søns barnedåb her i weekend og der fik vi en fin gave købt fra modernhouse, som desværre havde en lille fejl da jeg pakkede den ud. Har i dag skrevet til firmaet. De svarede inden for 30 minutter og skrev ingen problem vi sender en ny med det samme. VERDENS bedste service, og meget sød kundeservice. Det er det firmaer overlever på i dag. Jeg ved i hvert fald godt hvor jeg skal handle fremover. Tusind tak for den flotte flotte service og virkelig hurtige ekspedition ♥️
Hurtig levering og kvaliteten er rigtig…
Hurtig levering og kvaliteten er rigtig fin
Nem hjemmeside, hurtig levering.
Jeg bestilte en aya&ida termoflaske med gravering. Jeg er så tilfreds, det er så fint! Jeg bestilte en søndag aften og allerede mandag formiddag var den sendt afsted og kunne afhentes tirsdag i pakkeshop.
La experiencia Trustpilot