M&O diamonds Opiniones

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Joyero

Escrito por la empresa

M&O Diamonds to marka biżuterii diamentowej z Antwerpii (Belgia), specjalizująca się w wysokiej jakości pierścionkach zaręczynowych, naszyjnikach i kolczykach. Oferujemy starannie wykonane produkty z naturalnymi i laboratoryjnymi diamentami, łączące klasyczną elegancję z nowoczesnym designem. Dzięki bezpośredniej współpracy z Antwerpią zapewniamy konkurencyjne ceny oraz indywidualne podejście do każdego klienta. Obsługujemy klientów w całej Europie, oferując bezpieczną dostawę i pełne wsparcie na każdym etapie zakupu.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niesamowicie piękny i wykonany z…

Niesamowicie piękny i wykonany z najwyższą starannością pierścionek – na żywo prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Narzeczona jest zachwycona, a to dla mnie najlepsza rekomendacja! Cały proces zamówienia przebiegł sprawnie, a dostawa była bardzo szybka. Na szczególne wyróżnienie zasługuje również profesjonalna i życzliwa obsługa – doradcy cierpliwie odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i pomogli na każdym etapie. Z całego serca polecam!

8 de julio de 2026

Great experience and communication

They provided great communication throughout the entire process of choosing the engagement ring. The overall service was excellent, and their after-sales support is fast and reliable.

1 de junio de 2026

Serdecznie polecam!

Miałem małe obawy przez fakt, że firma działa za granicą jednakże jestem ogromnie zadowolony. Świetne podejście do klienta, rozmowy video, podpowiedzi, wysyłka i ostatecznie wykonanie oraz stosunek ceny do jakości na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam!

27 de mayo de 2026

Serdecznie polecam!

Wspaniali ludzie, profesjonalna pomoc i podejście do biżuterii. Otrzymałam ogromne wsparcie i ogromną cierpliwość. Bardzo szybka wysyłka, bezpieczna transakcja. Serdecznie polecam!! 🥰

1 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pierścionek jest po prostu przepiękny

Pierścionek jest po prostu przepiękny! Białe złoto wygląda bardzo elegancko i luksusowo, a diament 2-karatowy robi ogromne wrażenie. Kamień cudownie błyszczy i przyciąga uwagę. Wykonanie na najwyższym poziomie – każdy detal został starannie dopracowany.

Dodatkowo obsługa sklepu była bardzo miła, profesjonalna i pomocna. Zamówienie zostało zrealizowane szybko i bez żadnych problemów, a kontakt ze sprzedawcą był świetny. Cały proces zakupu przebiegł sprawnie i w bardzo przyjemnej atmosferze. Zdecydowanie polecam!

29 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo miła i profesjonalna obsługa

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Duży wybór biżuterii i diamentów. Bardzo polecam.

23 de mayo de 2026

Respuesta de M&O diamonds

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💎

Cieszymy się, że obsługa spełniła Pana oczekiwania i że szeroki wybór diamentów przypadł do gustu. Dokładamy starań, żeby każdy klient czuł się zaopiekowany na każdym etapie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam, wykonanie biżuterii i jakość kamieni jest TOP! Cena zdecydowanie niska co do tego, co otrzymałam.

21 de abril de 2026

Respuesta de M&O diamonds

Bardzo dziękujemy za zaufanie i miłe słowa 🙂

Naprawdę cieszy nas, że jest Pani zadowolona. Zawsze staramy się dać jak najlepszą jakość i uczciwą cenę, więc tym bardziej miło to czytać.

Dziękujemy, że wybrała Pani właśnie nas ❤️
Maor Ben Zvi

M&O Diamonds - profesjonalizm 👌🏻

M&O Diamonds pomogło znaleść idealny diament a w konsekwencji wykonać piękny pierścionek zaręczynowy.
Mieli do mnie sporo cierpliwości a jestem dość dociekliwy i lubię sprawdzać różne warianty. Bardzo szybko odpisywali na zadawane pytania i nie zrażali się do mojego podejścia. Pierścionek wykonano szybko i zadbano i expresową dostawę.
Serdecznie polecam jeśli poszukujecie profesjonalistów :)

2 de abril de 2026

Respuesta de M&O diamonds

Bardzo dziękujemy za zaufanie i za poświęcony czas na napisanie opinii 🙂

To była przyjemność przejść z Panem cały proces i znaleźć odpowiedni kamień. Takie decyzje warto dobrze przemyśleć, więc pytania i porównywanie różnych opcji są jak najbardziej naturalne — po to właśnie jesteśmy.

Cieszymy się, że wszystko finalnie wyszło tak, jak powinno.

Jeszcze raz dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego ❤️
Maor Ben Zvi

Świetna sprawa, gorąco polecam

Świetna sprawa. Pierścionek o szlifie Markiza wygląda obłędnie. Kontakt przez instagram szybki i profesjonalny (bardzo polecam w razie pytań lub problemów). Pomoc przy wymianie rozmiaru również bez problemów. Z całego serca polecam!

10 de diciembre de 2025

Respuesta de M&O diamonds

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię ❤️

Cieszymy się, że pierścionek spełnił oczekiwania i że szlif markiza zrobił takie wrażenie, to jeden z naszych ulubionych modeli!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bransoletka jest po prostu przepiękna

Bransoletka jest po prostu przepiękna — mieni się niesamowicie!
Jestem bardzo zadowolona!

Szczególnie dziękuję za ogrom cierpliwości, za to, że wytrzymali Państwo tyle moich pytań i doprecyzowań, oraz za wszystkie nagrania i zdjęcia, które mi Państwo wysłali ❤️❤️❤️❤️

24 de marzo de 2026

Respuesta de M&O diamonds

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię ❤️

Cieszymy się ogromnie, że bransoletka spełniła Pani oczekiwania i daje tyle radości ✨

To była dla nas przyjemność pomóc i odpowiedzieć na wszystkie pytania — zależy nam, aby każdy zakup był w 100% komfortowy i pewny.

Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.