Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fotoproducten net afgedrukt, snel en netjes geleverd. Daarnaast kompleet met plakkers, magneten en mal om ze mooi op te hangen. Hooguit de tip om voor de hexagram foto's een 2e afstandhouder mee te l... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb al meerdere keren besteld via Modulari (om mijn fotowand uit te breiden). Producten worden steeds netjes en snel geleverd. Telkens heel blij als ik nieuwe fototegels ontvang.

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos relacionados con Internet
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Servicio de impresión fotográfica

Escrito por la empresa

Er is niets zo fijn als thuiskomen, of je nu terugkomt van een lange werkdag of van een zonovergoten vakantie. De plek waar je ongegeneerd jezelf kunt zijn en warme, persoonlijke momenten beleeft. Alles wat we bij Modulari doen draagt bij aan dat warme thuisgevoel en het ervaren van meer geluksmomenten. Het begon allemaal in 2017, toen we na veel ontwerpen en testen het ideale systeem ontwikkelden voor persoonlijke wanddecoratie. Op te hangen zonder boren, makkelijk zelf te ontwerpen met je eigen foto’s en designs én bovenal oneindig uit te breiden en te vervangen. Je leven staat namelijk nooit stil. Je hebt dromen en momenten die je wilt blijven vastleggen. Modulari is er voor jouw geluksmomenten van gister, vandaag en morgen. We waren de eerste in Europa én de bedenker van de hexagon tegel! Je weet wel, die stijlvolle, tijdloze zeshoek (en nog steeds ons best verkochte product). Maar daar bleef het niet bij. Want we ontwikkelen door, elke dag weer. Nieuwe materialen, verrassende combinaties en de mooiste beelden in onze veelzijdige beeldbank. Wat we voor jou creëren is onze passie en geeft ons energie! Daarom is het onze missie om een warm thuisgevoel te creëren voor jou. Omring jezelf met wat je dierbaar is en maak er jouw thuis van. Wanddecoratie die je blijft raken.

Información de contacto

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer goede kwaliteit!

Alles in orde. Bij nader inzien, had ik beter een maatje groter gekozen. Het enige minpuntje is dat er geen duidelijke uitleg aanwezig is voor het ophangen van de foto's. Er zitten verschillende magneetjes e.d. bij maar ik weet niet hoe het in mekaar zit.

9 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hexagons beschadigd geleverd

Verschillende hexagons werden beschadigd geleverd. Op 2 verschillende manieren de klantenservice gecontacteerd. Automatisch antwoord ontvangen dat ze opnieuw worden opgestuurd, maar na 5 dagen nog steeds geen echt antwoord ontvangen van wat en hoe. Telefoonnummer klantenservice is ook niet correct, dus kan ze zo ook niet contacteren. Heb in het verleden al gekocht bij Modulari en nog geen problemen gehad, maar nu werd het de dag erna al verzonden. Lijkt me een beetje te snelle service voor zo’n delicaat product.

13 de mayo de 2026

Hallo Charlotte,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je Hexagons beschadigd zijn geleverd! Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We hebben inderdaad even contact gehad over jouw bestelling. Wat vreemd dat het niet lukt om ons telefonisch te bereiken. Ik zal telefonisch contact met je opnemen!

Geweldig!

Al meerdere keren besteld om mijn foto wand uit te breiden. Hele goede en mooie kwaliteit!

13 de mayo de 2026

Lege verpakking

Hexagons besteld. Toen deze bezorgd werden was de verpakking leeg!! Onze foto's zijn uit de verpakking gevallen en dwalen nu dus ergens rond. Toen wij hiervoor belde gaven ze aan dat het wel vaker voorkomt en dat meestal de foto's wel teruggestuurd worden naar het bedrijf. Zorg aub voor een betere verpakking! Nieuwe hexagons zijn kosteloos opgestuurd. Deze keer wel goed aangekomen. Kwaliteit van de foto's zijn goed, dus daar heel blij mee.

8 de mayo de 2026

Hi!

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen jouw bestelling aanvankelijk zonder foto's waren geleverd. Zoals aangegeven is dit helaas tijdens transport beschadigd geraakt. We hebben een klacht ingediend bij de vervoerder om dit in de toekomst te voorkomen.

Uiteraard gaan we dit intern verder oppakken, zodat we onze service en producten kunnen blijven verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ho ordinato varie foto ad esagono

Ho ordinato varie foto ad esagono. Purtroppo sono stata ospedale x 6 mesi e ho controllato le foto pochi giorni fa, diciamo che avevo già fatto nel tempo varie foto , tonde quadrate esagonali tutte bellissime, questa volta sono delusa, vi ho chiamato perché una è veramente brutta ma mi è stato detto che sono passati i termini, un’altra è doppia ma quella è colpa mia, i colori dí alcune sono sbiadite. Mi dispiace molto ho speso dei soldi inutilmente.
Comunque la Ditta Modulari seria e attenta con i suoi clienti ho appena ricevuto un contatto con un operatore e mi ha assicurato che mi cambieranno le foto quelle quelle proprio scene e non vogliono neanche vederle. Mi credono sulla parola grazie mi dispiace la prima recensione negativa ma purtroppo le cose erano andate così, ma adesso la cosa è variata e sono molto molto seri grazie 1000.

13 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Update 19/5/2026

Buongiorno Cinzia,

Grazie per la tua recensione aggiornata. Siamo davvero felici di sentire che possiamo aiutarti ulteriormente e che questo è anche di tuo gradimento!

Come detto in precedenza, per noi è importante che i nostri clienti siano soddisfatti al 100%. Stiamo quindi ancora cercando insieme una soluzione adeguata!

Cordiali saluti,

_____________________________________________________________________

Buongiorno Cinzia,

Grazie per la tua recensione. Che peccato sentire che non sei comunque soddisfatta del tuo ordine.

Per noi il servizio è molto importante e teniamo a che i nostri clienti siano soddisfatti al 100%.

Mi piacerebbe comunque metterti in contatto con noi per risolvere la situazione. Potresti inviarci i tuoi dati? Li abbiamo richiesti.

Cordiali saluti,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze klantenservice, komt niet na wat ze zelf beloven.

Het begon zo goed: vanwege onze verhuizing nagevraagd of het mogelijk was een nieuw ophangsysteem voor onze hexagons mee te bestellen bij een nieuwe bestelling. Hierop als reactie gekregen dat ik na de nieuwe bestelling mijn ordernummer moest mailen, en dan zouden ze kostenloos de magneetjes toevoegen aan mijn bestelling. Zo gezegd zo gedaan. Bestelling ontvangen, maar zonder extra magneetjes. Een paar uur later krijg ik een mail met een betaallink; magneetjes zijn opgestuurd naar omdat mijn bestelling al was verzonden naar mij, moet ik nu betalen. Aangegeven dit teleurstellend te vinden, daar ik er niets aan kan doen dat zij de bestelling eerder verzenden dan de mail lezen. Toch maar betaald, want ik heb ze nu eenmaal nodig. Komen de magneetjes aan, blijkt de speciale tape strips er niet bij te zitten, dus nu kan ik ze alsnog niet ophangen.. En tot op heden geen reactie meer van de klantenservice. Wat een waardeloze service en wat teleurstellend na het eerste, positieve, bericht. Jammer dat ze niet nakomen wat ze beloven.

12 de mayo de 2026

Hallo Eline,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je niet op tijd de magneten hebt ontvangen en de ervaring niet positief was. Dat is uiteraard niet de bedoeling!

Wij vinden klantenserivce heel erg belangrijk en willen dat onze klanten 100% tevreden zijn.

Ik neem opnieuw contact met je op om dit alsnog netjes voor je op te lossen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jammer dat er van de vijf 2 stuks niet…

Jammer dat er van de vijf 2 stuks niet goed zijn.
Worden wel vervangen maar het duurt wel lang voordat we ze binnen krijgen.

7 de mayo de 2026

Hallo Jannie,

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat er aanvankelijk 2 foto's niet naar wens waren.

Wij hebben hier contact over gehad; we hebben aangeboden om 2 foto's kosteloos voor je te herstellen. Ons team van Design zou even meekijken en hier een bewerking in maken. Het duurde inderdaad 2 dagen voordat wij de herstelorder voor je konden doorvoeren.

De herstelorder wordt gemaakt en spoedig verzonden. We hopen toch daarmee een nette oplossing voor je te bieden.

Mochten we meer voor je kunnen betekenen, dan horen wij dat uiteraard graag!

Fotoproducten net afgedrukt

Hooguit de tip om voor de hexagram foto's een 2e afstandhouder mee te leveren (of een langere) zodat ze ook ècht mooi geplaatst kunnen worden t.o.v. elkaar.

7 de mayo de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.