Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köpte attefallshuset Theo 2019. Byggprocessen var lång och huset var 6 månader försenat. Man har gjort flera missar och skyller dessa på kunden. Vi valde och betalade tex för fiskbensparkett men fick... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fint hus men otroligt mycket krångel i processen fram till dess att huset kom på plats. Finns dock en himla bra arkitekt på företaget som gör allt för kunderna och därmed kom även huset på plats tills... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Huset som sådant är underbart och passar väldigt bra in i vår miljö. Kontakterna med fabrik fungerade utmärkt och gav ett intryck av noggrannhet. Som andra påpekat var arkitekten suverän och med hans... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi valde att samarbeta med Modulhus eftersom de erbjöd ett stort utbud av husmodeller och ett imponerande sortiment av tillval, vilket gjorde det enkelt att skapa ett hem som verkligen speglade vår pe... Ver más

3,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

40 m2 stort Melissa

Har byggt ett 40 m2 stort Melissa hus som min mamma nu bor permanent i. De korrigeringar som har behövts har lösts på mycket bra sätt. En mycket nöjd mamma som nu bor i ett fantastiskt "äldreboende".

11 de octubre de 2021

Hej Marie,
Vad kul att ni är nöjda med huset, vi tackar så mycket för förtroendet! 😊💐

Attefallshus från Modulhus

Jag beställde ett Attefallshus och markarbete från Modulhus. Varje byggprojekt har sina utmaningar. Modulhus lyckades leverera ett fantastiskt hus och arbeta med kompletteringar som behövdes.
//Niklas

24 de septiembre de 2021

Hej Niklas,
Tusen tack för dina ord, vi önskar dig all lycka till med ditt fina hus!

Helnöjd med mitt fritidshus

Helnöjd med mitt fritidshus! Fin design, smarta planlösningar och skönt att även få hjälp med bygglovsbyråkratin och markarbetet.

7 de julio de 2021

Respuesta de modulhus.se

Hej Marlene, tack för dina ord! 😊 Det har varit ett nöje att ha dig som kund.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har haft mitt modulhus Maria i…

Jag har haft mitt Modulhus Maria i snart två år. Fortfarande väldigt nöjd och Modulhus håller en hög kvalitét. Jag tittade på olika leverantörer men valet föll på Modulhus dels för flera alternativ av husmodeller, kvalité och standard. Samt den personliga service, jag kände ett förtroende och fick hjälp hela vägen i processen. Kan varmt rekommendera Modulhus.

7 de julio de 2021

Hej Petra,
Det har varit en ära att ha dig som kund, vi tackar dig så mycket för förtroendet och önskar dig all lycka till med ditt fina hus! 💐😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan varmt rekommendera Modulhus som…

Vi kan varmt rekommendera Modulhus som leverantör av fritidshus eftersom de med råge har överträffat våra förväntningar. Trevlig bemötande, enkla att komma i kontakt eftersom de alltid är tillgängliga, högsta kvalitet på huset och leverans i tid. Hela familjen är supernöjda över vårt nya sommarparadis där vi kommer att tillbringa många somrar i. Tack än gång hälsar familjen Augustinsson.

6 de julio de 2021

Hej Lasse,
Tusen tack för dina fina ord! Modulhus tackar er för förtroendet och önskar er all lycka till med huset! 😊

Högsta betyg utan tvekan

Jag är så nöjd med vårat attefallshus. Ni får högsta betyg från mig för eran service och proffesionella teamet bakom modulhus. Rekommenderas starkt!

6 de julio de 2021

Respuesta de modulhus.se

Tusen tack för dina fina ord!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundservice utöver det vanliga.

Kvaliteten på attefallshuset känns till och med högre än vi ens hoppades på. Försenad leverans i coronatider kan man acceptera Helt enastående människor på kontoret och proffsiga och trevliga underentreprenörer som gjorde grund- och markarbeten gör att jag lätt kan rekommendera Modulhus.

12 de junio de 2021

Respuesta de modulhus.se

Hej Jerka, det har varit ett nöje att ha dig som kund. Stort tack för förtroendet och lycka till med huset! 😊💐

Bravo Modulhus

Tack Modulhus för ett fantastiskt Attefallshus. Kvaliteten på huset kompenserade för förseningen med leveransen, mvh Mickis

11 de junio de 2021

Respuesta de modulhus.se

Hej Mickis! Vad kul att du är nöjd med ditt husköp, lycka till med huset! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi hade en utmärkt upplevelse av Modulhus

Vi hade en utmärkt upplevelse av Modulhus från start till leverans.

Tack för den goda servicen och hjälp med val av husmodell. Även om vi visste vad vi ville ha så blev det bättre när vi fick expertisråd när det kom till placering, färgval och diverse andra tillval.

Vi rekommenderar Modulhus!

Mvh David Gustafsson

8 de junio de 2021

Hej David!
Tack för dina ord, vi är så glada över att du är nöjd med upplevelse. Vi på Modulhus vill även tacka dig för förtroendet och önskar dig all lycka till!

Med vänlig hälsning,
Modulhus.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.