Moeller Odense Opiniones 22

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fup og fidus. Af skade bliver man klog, men sjældent rig. På deres hjemmeside står der to forskellige ting omkring returnering. Endvidere skriver de, at varerne sendes med PostNord, men de kommer... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan kun bakke op om alt det andre skriver. Produktet der modtages er langt fra det man troede man bestilte. Kundeservice i form af en chatbot, der kommer med det ene uacceptable forslag efter det and... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg burde have læst anmeldelserne på trustpilot inden handlede hos Møller Odense. Min anmeldelse er helt i tråd med de øvrige. Min vare var af usandsynlig dårlig kvalitet. Jeg ville annullere mi... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fup og fidus.

Fup og fidus.
Af skade bliver man klog, men sjældent rig.
På deres hjemmeside står der to forskellige ting omkring returnering.
Endvidere skriver de, at varerne sendes med PostNord, men de kommer med DAO.
Det giver heller ingen mening, at varene kommer fra Kina (og skal returneres dertil), når de holder ophørsudsalg....

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

0 stjerner, jeg er enig med alle de andre dårlige anmeldelser af Møller Modebutik.

29 de agosto de 2025

Dårlig service

Vi bestilte to par shorts til min mand og de levede bestemt ikk op til de billeder på nettet og kvaliteten var så ringe .. bedte om at få lov at returnere dem men de tilbød at jeg kunne beholde dem og så købe for beløbet på deres hjemmeside.. alt kommer fra Kina og det ville vi ikk .. så efter meget skriveri gav de sig endelig og vi kunne sende det retur til Kina hvilket kostede så meget at det oversteg hvad varen kostede .. ca 640 kr i porto til Kina ..
Vi har forsat shorts men vil bare sige hold jer langt væk fra det firma .. det er så dårligt service og man bliver snydt og får ingen returret

26 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan kun bakke op om alt det andre…

Kan kun bakke op om alt det andre skriver. Produktet der modtages er langt fra det man troede man bestilte. Kundeservice i form af en chatbot, der kommer med det ene uacceptable forslag efter det andet.
Har meldt forretningen til Forbruger Europa, som gik videre med sagen og har i dag fået pengene retur. Kan kun anbefale andre at gøre det samme, hvis I som jeg ikke fik læst anmeldelserne før I bestilte.

10 de julio de 2025

Fup og svindel.

Fup og svindel.
Kjolen er så langt det de viste på billedet. Lige til at smide ud og i det mest syntetiske og væmmelige materiale. Lad være med at handle der.

14 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på - ikke et dansk firma!

Pas på! Dette er ikke et dansk firma.
Der gik 3 uger før jeg kunne spore afsendelse af mit køb og her kunne jeg se at det var afsendt i Asien og var på vej til Holland. Efter lidt over en måned fik jeg en underlig besked om at jeg skulle kontakte DAO for at få min pakke. Efter endnu en uge fik jeg en besked om at jeg kunne få “gensendt” min vare eller få 30% af pengene retur.

8 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Læs anmeldelser på trustpilot før du handler

Min anmeldelse er helt i tråd med de øvrige.
Min vare var af usandsynlig dårlig kvalitet. Jeg ville annullere mit køb, men de påstod min vare var afsendt. Efter modtagelsen ville jeg returnere varen, men kunne ikke få tilsendt den returformular som jeg skulle bruge.
Nu er kommunikationen helt stoppet, og alle mails er forsvundet. Fup og svindel
Jeanette

24 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt en kjole 23 juni nu har vi…

Har købt en kjole 23 juni nu har vi den 24 juli de har hævet pengene og de bliver ved med at komme med den efter den anden latterlig undskyldning for at den ikke bliver leveret …. Lad vær med at handle med dem de burde blive politi anmeldt

Fup og svindel

Fup og svindel. Har lige modtaget min kjole som slet ikke er som den på billedet. Kun farverne passer. Røg direkte i skraldespanden og griner ad mig selv. Aldrig mere hopper jeg på noget fra Møller Odense og som bliver produceret i Kina 😡 Jeg er blevet klogere og hold jer væk fra firmaet😊 De skal have 0 stjerner. Fupfirma 😡

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har nu modtaget min ordre efter 4…

Jeg har nu modtaget min ordre efter 4 uger, og er SÅ irriteret på mig selv over, at jeg igen er røget i fælden på noget Kina-bras!
Kjolen ser slet ikke ud som på billedet og er lavet i noget ikke åndbart stof (nok derfor det ikke fremgår nogen steder, hvad kjolen er lavet af) - den er simpelthen så grim, at jeg kom til at grine! På billedet så det ud som om at kjolen var lavet af demin-stof.
Det var den så ikke😡
1 stjerne herfra - jeg fik svar på min henvendelse om leveringstidspunkt.
Mit navn Helle og ikke Helen!!

Helst slet ingen stjerne

Helst slet ingen stjerne, da man kun får en kopi af den kjole, der var billede af. Der er ingen mærke indeni kjolen, så man kan se, hvad den er lavet af. Ubehageligt stof, der ikke er åndbart

20 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der er endnu intet der har gjort det…

Der er endnu intet der har gjort det til en god oplevelse.
Helt forkert levering, og kan ikke komme i kontakt med kundeservice. Der er ingen tlf nr man kan ringe på, og de svarer ikke mine mails.
Føler at jeg er blevet fuppet - hvordan kommer man sådan et firma i tale+

8 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte en kjole som på billedet var…

Købte en kjole som på billedet var bomuld med struktur, overskæring i høj talje, lommer i siden. Da jeg modtog den var det ren polyester uden struktur men med print, ingen overskæring ingen lommer, lige til skraldespanden.
Leveringstiden var meget lang, længere end den estimerede længste tid.

11 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke til at komme i kontakt med

De lever ikke op til deres forventning .Jeg tror det er en fup firma Jeg bestilte en kjole d.16-6 de har trukket pengene for længe sige og siger at varen er på vej ,men jeg har ingen varer set endnu jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet Hold jer langt væk

9 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil ikke anbefale at handle hos…

Jeg vil ikke anbefale at handle hos Moeller Odense. Det lugter langt væk af fup og bedrageri. Hvis man kunne give 0 stjerne herinde, så havde jeg gjort det. Kvalitet lever ikke op til pris og de gør det meget besværligt at returnere og få pengene tilbage, og det er ikke lykkedes endnu. Pakkerne bliver sendt fra Kina og skal således også returneres dertil, på egen regning!! Brug ikke jeres penge hos dem.

5 de julio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.