Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service, transparente og fornuftige priser. For min M3 2020 Performance har jeg tidligere brugt anbefalede -ret dyre Tesla værksteder. Har nu lige hentet min bil efter udført reparation på bl.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Møllers Auto har serviceret min bil i efterhånden mange år, og jeg kan varmt anbefale dem. Altid god, pålidelig og imødekommende service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have "shoppet" rundt mellem forskellige mekanikere i noget tid, har jeg det seneste år udelukkende brugt Møllers Auto – og det bliver jeg ved med fremover. Deres service er i top, og jeg h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mantenimiento y reparación de automóviles

Escrito por la empresa

Vores lokale AutoPartner-værksted er stolt af at være en pålidelig og kompetent samarbejdspartner for vores kunder. Vi er dedikerede til at yde den bedste kundeservice og professionelle bilreparationer, der sikrer, at vores kunder altid kører sikkert og problemfrit på vejene. Vi tror på at opbygge langvarige og tillidsfulde relationer til vores kunder, og derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at hver enkelt kunde føler sig godt taget hånd om fra det øjeblik, de træder ind på vores værksted. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at rådgive og hjælpe vores kunder med deres behov og udfordringer. Vi ved, hvor vigtigt det er at bruge reservedele og udstyr af højeste kvalitet, når det kommer til bilreparation og vedligeholdelse. Derfor har vi nøje udvalgt vores leverandører og sikret, at alt udstyr og reservedele, der anvendes på vores værksted, er af topkvalitet og overholder vores strenge specifikationer. Dette sikrer, at vores kunder altid får den bedste kvalitet til den rigtige pris. Vores stab af dygtige teknikere er altid opdateret med de nyeste teknologier og opdateringer i bilindustrien. Vi er forpligtet til løbende at videreuddanne vores medarbejdere, så vi kan levere den bedst mulige service og resultater for vores kunder. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og kompetent partner, når det kommer til bilreparation og vedligeholdelse, så er vores AutoPartner-værksted det perfekte valg for dig. Besøg os i dag og oplev, hvad vi kan gøre for dig og din bil! Martin Ellehammer Møller overtog i 2022 NJ Auto. Vi kan efter en årrække stolt fortælle at vi har øget tilfredshedsgraden hos vores kunder, og med kvalitet for øjet, har vi leveret en bedre oplevelse. Rejsen fortsætter i vores ejet navn, Møllers-Auto med bestræbelse om at fortsætte den høje kvalitet og den gode oplevelse.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fem stjerner og nul motorlamper

Møllers-Auto kan varmt anbefales. Servicen er til alle tider hurtig, uden at der på nogen måde bliver gået på kompromis med grundigheden. Arbejdet udføres professionelt og med stor omhu, og priserne er yderst konkurrencedygtige.
Derudover mødes man altid af et usædvanligt venligt og imødekommende personale, som tager sig tid til at forklare tingene ordentligt og får én til at føle sig i trygge hænder. Et værksted man trygt vender tilbage til.

27 de enero de 2026

Respuesta de Møllers-Auto

Hej Gideon. Mange tak for de fine ord. Det er lige præcis det vi stræber efter. Alle os her hos Møllers-Auto siger mange gange tak for anmeldelsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et meget serviceminded og dedikeret…

Et meget serviceminded og dedikeret personale. Professionelt team med store kompetencer. Mine allerbedste anbefalinger!

12 de enero de 2026

Hej Lene. Tak for anmeldelsen og de fine ord. Hilsen Møllers-Auto

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitetsarbejde til en fair pris og…

Kvalitetsarbejde til en fair pris og service og kompetencer på højeste niveau.

Simple og komplicerede opgaver løses til perfektion og fleksibiliteten og forståelsen er i top, når man hsr brug for det.

7 de enero de 2026

Respuesta de Møllers-Auto

Tak for anmeldelsen Rasmus. Tak for de fine ord. Det er sådan det skal være. Vi gør alt for at kunne hjælpe. Igen mange tak

Utrolig god service

Utrolig god service. Altid venlig og seriøs betjening. Jeg har ikke selv det mindste forstand på biler, men føler at de har tålmodighed og vilje til at vejlede mig alligevel.
Fast kunde gennem mange år.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Møllers-Auto

Tak Trine. Det er det vi er her for :D. Vi står altid klar til at hjælpe, fra opgaver eller bare vejledning

Super service (hurtig

Super service (hurtig, venlig, overholder aftale, ringer om ændringer) både ved planlagt service og akut reparation med gennemgang af de skiftede dele hvilket er rart så man forstår hvad der bliver lavet og hvad der var ødelagt.

17 de diciembre de 2025

Virkelig god service

Virkelig god service.
Ringede om morgen med en mærkelig lyd på bilen og kunne komme med med den med det samme.
Da det var en mindre fejl, fiksede de det med det sammen.
Rigtig venlig personale og virkelig service mindede.

15 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugt værkstedet siden jeg flyttede…

Har brugt værkstedet siden jeg flyttede til Silkeborg for 10 år siden. For en der ikke har meget forstand på biler, er det vigtigt man kan stole på sin mekaniker - og det kan jeg her. De er dygtige - og er endnu ikke gået derfra med en dårlig følelse - altid positivt.

10 de diciembre de 2025

Tusinde mange gange tak for den fine anmeldelse Janie. Hilsen Martin

Dygtige

Dygtige, hurtige, ordentlige priser, super venlige og altid parat til at hjælpe.

8 de diciembre de 2025

Tak for den fine anmeldelse. Glad for vi kunne hjælpe. Hilsen Martin

Hurtig diagnosticering og udbedring

Hurtig og professionel diagnosticering, og udbedring af fejlen. Efterfølgende grundig forklaring med billeddokumentation.

3 de diciembre de 2025

Tak for anmeldelsen. Vi sætter stor pris på det. Hilsen Martin

Meget imødekommende og venlige

Meget imødekommende og venlige. Jeg har stor tillid til Jer -og altid en fair pris.
I yder altid en god service og man føler sig velkommen. Mine bedste anbefalinger 🙏.

2 de diciembre de 2025

Mange tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på det. Hilsen Martin

Tesla specialister

Top service, transparente og fornuftige priser.
Har nu lige hentet min bil efter udført reparation på bl.a. udskiftning af bøsninger til fast pris, nye bærearme og komplet bremsesæt.. og som altid lidt mere. Det spiller bare! TAK Møllers Auto.

7 de octubre de 2025

Respuesta de Møllers-Auto

Hej Stella. Mange tak for de fine ord, vi er glade for at kunne hjælpe dig videre :D

Altid god service

Vi bruger Møllers-Auto hver gang til begge vores biler. Altid en god oplevelse med god service.

1 de diciembre de 2024

Respuesta de Møllers-Auto

Glad for vi kan hjælpe. Tak for den fine anmeldelse

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.