Hotel Præstekilde - Møn golf resort Opiniones 45

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ankom en mandag kl. 15:30 og skulle bare finde en kuvert med navn på, hvori nøglen lå. Værelset havde en fin størrelse, men rengøringen kunne godt bruge en ekstra omgang og dybderensning af gulvtæp... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hotellet og området fint og personalet søde og venlige trods travlhed. Mange gæster for få serverings personale - bestilt bord til kl. 18 men måtte vente næsten 1 time inden maden kom på bordet. Yders... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En super fin hotel som tilbyder lidt af hvert. Tilbragte fødselsdagen dernede og sikke en oplevelse. De har en lille restaurant som er super hyggelig, med en fin vinmenu og personalet er lige t... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Hotel
  2. Restaurante elegante
  3. Campo de golf

Escrito por la empresa

Hotel Præstekilde er kilden til gode oplevelser. Det moderne hotel byder indenfor i hyggelige, varme rammer, hvor den rolige og uformelle atmosfære gør, at I straks vil føle jer tilpas. I Hotel Præstekildes Restaurant Albatros gøres en dyd ud af kvalitet og gennemskuelighed i maden. Her får danske klassikere et twist af modernitet, og der bliver hverken gået på kompromis med råvarer eller anretning. Restauranten har netop gennemgået en flot renovering, så I kan nyde den inkluderede middag i flotte rammer med helt nye møbler - og med en formidabel udsigt over vandet ved Stege Nor.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 62% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke særlig rent

Værelset havde en fin størrelse, men rengøringen kunne godt bruge en ekstra omgang og dybderensning af gulvtæpper og puder/hynder samt en ekstra støvklud, både på værelse og fællesområder, bl.a står der et flygel der er gråt af støv i et fællesområde og hynder på stolene ved morgenmaden var meget plettede. Her kunne der også trænge til vinduespudsning.
Det der trak vores ophold lidt op var morgenmaden, den var lækker og godt tilberedt.

30 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

From the moment we arrived

From the moment we arrived, we felt at home. Authentic service and a kitchen that really knows its craft. The gluten-free bread at breakfast was a huge plus!

24 de febrero de 2026

Perfect Party Venue.

We had a blast! Music, dancing, and plenty of drinks. The staff made the whole trip fantastic for the entire company. The surroundings are just stunning.

2 de marzo de 2026

Love the vibe here

Love the vibe here. The rooms are clean, the breakfast is great, and the staff is incredibly welcoming. It’s our favorite go-to spot for a reason. 5 stars!

12 de diciembre de 2025

Top Tier Catering.

Ordered food for a large group in a summer house. It arrived hot, tasty, and in large portions. Hotel Præstekilde really knows how to deliver quality food.

9 de marzo de 2026

Her er alt

Her er alt, hvad hjertet begærer. God musik, lækker vin og personale, der vil en det bedste. Naturen omkring hotellet er den perfekte bonus til et ophold.

3 de marzo de 2026

Masser af god mad.

Hold da op en buffet! Der manglede intet til vores firmaarrangement. Gode værelser og dejlig morgenmad efter en festlig nat. Vi kommer helt sikkert tilbage.

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Man mødes af et smilende og meget.

Man mødes af et smilende og meget autentisk personale. Atmosfæren er helt nede på jorden, og omgivelserne ved golfbanen er bare utrolig smukke. Fem stjerner herfra.

Kære Maxi
Tak for de varmende ord. Det er vi meget taknemmelige for.
Mvh Melany

Vi fik mad udefra.

Vi fik mad udefra til vores fest i sommerhus, og det var perfekt. Store portioner, velsmagende og leveret præcis til tiden. Hotel Præstekilde skuffede ikke.

Vores fjerde besøg.

Vores fjerde besøg, og det bliver ikke det sidste. Særlig tak til Linette og Sebastian for fantastisk service i restauranten. Man føler sig altid velkommen her.

Kære Aksel
Tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.
I er velkommen igen en 5. gang.
Vi har nye dygtige tjenere, som altid er interesseret i at give gæsterne den bedste service.

Fantastisk firmafest!

Alt spillede til vores julefrokost. Maden var i top, baren var fyldt, og musikken fik alle på gulvet. Personalet gjorde det virkelig formidabelt. Vi ses igen!

Kære Elliot
Mange tak for at du skriver, det er vi glade for at høre.
I er velkommen tilbage til næste julefrokost.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En super fin hotel som tilbyder lidt af…

En super fin hotel som tilbyder lidt af hvert.
Tilbragte fødselsdagen dernede og sikke en oplevelse.
De har en lille restaurant som er super hyggelig, med en fin vinmenu og personalet er lige til at få fat i.
Fin størrelse værelser til en lille weekendtur.
De har også en fantastisk udsigt over golfbanen som jeg ikke har prøvet endnu, men vil helt klart gøre det næste gang jeg kommer forbi!
Alt i alt en dejlig oplevelse og kommer helt sikkert tilbage når vejret tillader en runde ude i golfbanen!

13 de febrero de 2026

Kære Mostafa
Vi er glade for at vi kunne være med til at berige din dag.

Julefrokostophold

Har været til firma julefrokost. Det er længe siden alle kollegaer har nydt en aften som denne. Kan varmt anbefale stedet. Der er ALT som hjertet begærer, god mad ( Masser af det) Fri bar, musik vi alle kunne synge med på og danse til, skøn overnatning med morgenmad, mulighed for at bruge omgivelserne omkring som er skønne, samt et personale der gjorde vores tur fantastisk - Vi kommer gerne igen ;-)

12 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.