Tromperie
Bonjour, j’ai commandé 4 produits de la marque DCM (marque de qualité, prix en conséquence) et j’ai reçu les 4 produits en version 1er prix. J’ai envoyé plusieurs messages et aucune réponse de plukkers. 1ere et dernière commande
J'ai recus un premier chateigné basse tige mort, pour faire appel au SAV et recevoir un deuxième chateigné mort.
Déplorable
Waardeloos. Ik zit al meer dan een week op mijn bestelling te wachten.
Ik bestel hier nooit weer.
Ik had een perenboom en witlof wortels besteld. Helaas kwam de perenboom met gebroken takken aan.
Berichtje erover gedaan. Dag erna werd ik benaderd dat ze een nieuwe boom gingen opsturen en dat ik de gekneusde boom ook mocht houden. Dezelfde dag hebben ze hem verzonden en hij is net(dag erna) bezorgd. Helemaal heel en mooie boom. Onwijs blij mee en ook een keigoeie service zo. Bedankt!!
Heb er en woelvork gekocht had t binnen 2 werkdagen binnen.
De goederen kwamen te laat omdat ze terug moesten naar het depot van Flemalle om opnieuw te worden verpakt. De plant in deze nieuwe doos kwam daardoor laat aan, zonder droog winterbeschermingspapier of ander isolatiemateriaal in de doos. Zonder enige vermelding van het woord ‘breekbaar’ op de buitenverpakking en zonder ventilatiegaten aan de zijkanten van de dozen. Dit transport vernielde de goederen en de levering werd geweigerd.
Ik had een perenboom besteld, bij de eerste leverpoging was ik niet thuis. Hun pakketdienst, de DPD geeft de mogelijkheid dan wat anders af te spreken, ik had gekozen voor een afleverpunt. Maar daar is hij nooit aangekomen. Ik ben toch gaan kijken omdat Moestuinweetjes dat vroeg, maar hij was er niet en op de scanner van de eigenaar was de status "onderweg" Moestuinweetjes doet verder ook niks dus ik heb betaald voor niks. volgens mij heet dat oplichting. 1 ster is nog teveel.
Très beaux plants livrés dans des délais très courts, Merci moestuinweetjes
Vorig jaar een bestelling geplaatst van meerdere planten. Veel lagen compleet door de doos heen en een aantal kon ik niet meer gebruiken.
Toen kwam de meerderheid van de bestelde yacon broedknollen niet uit, daar heb ik uiteindelijk nieuwe voor ontvangen (maar voor de andere planten niet).
Later kwam ik er ook nog achter dat de kiwi 'plant' die ik besteld had niets meer was dan een 'dood stokje', maar ik was er toen klaar mee om wéér contact op te nemen...
Onlangs contact gehad over yacon broedknollen, die zouden ze binnen enkele dagen (of zo) weer op voorraad krijgen, dan kon ik ze bestellen. Kijk ik een paar dagen later, staan ze weer op uitverkocht en dit keer definitief. Erg jammer dat ze zelf niet even wat voor me achteruit gelegd hadden, omdat ik er speciaal om gevraagd had. Bovenstaande heb ik ze ook allemaal gemaild.
Vervolgens blijf ik maar mails van de krijgen om een review te geven over mijn gedane bestelling van onlangs, die ik dus helemaal niet gedaan heb.
Bij deze, de review, voor mij geen moestuinweetjes meer!
Top service
10x Kweekbakken zwart dik plastic 56cm x 42cm x 9cm besteld, helaas was de onderste gebroken in de hoek, hiervoor heb ik een vervangend exemplaar ontvangen.
Fijne bakken heb er nog 5 extra besteld.
Logistiek is moeizaam duurt lang voordat er wordt geleverd, levertijden van meer dan week zijn eerder regel dan uitzondering, het maakt daarbij niet uit of dat er plantgoed bij de bestelling zit of niet. Frustrerend!
Ik heb bij hen tuinplanten en wijnstokken besteld. De tuinplanten kwamen eerder dan dat de wijnstokken beschikbaar waren. Ik kreeg meteen een mail met de vraag wat ik wilde. Ik ben tot op de dag van de levering op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en bij vragen kreeg ik op werkdagen binnen 24 uur antwoord. Top bedrijf. Wanneer ik weer wat nodig ben ga ik hier zeker weer wat bestellen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.