Kritisabel forretning
Jeg vil bare gerne informere fremtidige kunder om, at alle varene er dropshippet. Jeg har selv haft succes med at finde de samme vare på Amazon til 20% af hvad de koster på Møtiv.
Vi tilbyder en bred vifte af produkter til både mænd og kvinder, fra enkle og elegante designs til mere udførlige og luksuriøse stykker med justerbare funktioner. Nogle af de produkter du vil kunne finde, inkluderer guld, sølv & rosegold, i form af armbånd, halskæder & ringe i mange forskellige størrelser og former!
skolegade 13, 6700, Esbjerg, Dinamarca
Jeg bestilte min vare tirsdag sidste uge, den er stadig ikke kommet fredag den følgende uge. Der står 1 - 3 dages levering. Fjollet.
Zeus-medaljonen var en god og original dåbsgave til mit barnebarn, der på grund af sin græske oldefar blev døbt i en ortodoks kirke i Delfi.
Syntes kvaliteten var lidt i den lave ende. Lidt skuffende men okay
Jeg har haft en virkelig dårlig oplevelse med Møtiv webshopen. Det er en måned siden jeg bestilte noget derfra, men har ikke modtaget noget. Jeg kan ikke anbefale hjemmesiden 😡 helt klart noget Fåb
Super god service og rigtig god kvalitet af smykker ⭐️⭐️⭐️ Hurtig leveringstid også 🤩
Købte en ring, passer godt og det er et fint produkt, lavet af godt materiale, den smitter ikke af på fingeren og ser godt ud.
Venlig og kompetent service😊
Hurtig levering😊
Flotte smykker og Super kvalitet😊
Jeg bestilte en smuk halskæde der kom til tiden

Respuesta de MØTIV

Respuesta de MØTIV
Más información sobre otros tipos de reseñas.