Moii Copenhagen Opiniones 15

4,3

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Moii Copenhagen er et dansk brand skabt ud fra et enkelt ønske om at gøre hverdagen lettere for mennesker der holder af deres planter, men som ikke altid kan finde tid eller overskud til at holde styr på vanding. Mange oplever usikkerhed omkring hvornår en plante egentlig mangler vand, og netop den tvivl ville vi fjerne. Derfor udviklede vi Side Level Planters, en selvvandende plantepotte med en tydelig indikator på siden som gør det klart om planten har brug for vand. Det giver en rolig og mere tryg måde at passe sine planter på, og fjerner behovet for at mærke i jorden eller gætte sig frem. Alle vores potter bliver produceret lokalt i Danmark, hvor vi arbejder i små batches for at sikre høj kvalitet og konsistens. Vi anvender biobaserede materialer og fremstiller kun potterne når der er lagt en ordre. Det giver os mulighed for at undgå spild, sikre omtanke for miljøet og tilbyde et produkt hvor hver eneste potte får opmærksomhed. Det er en bevidst tilgang der passer til vores værdier om ansvarlig produktion. Moii Copenhagen henvender sig til alle der ønsker sunde planter uden stress. Til dem der vil have et smukt og funktionelt produkt som gør deres hverdag en smule lettere. Vi tror på at planter skaber glæde i hjemmet, og at den glæde skal være nem at holde ved lige. Vores vision er at give planteejere en følelse af tryghed og en oplevelse af at tingene bare fungerer. Skulle du få brug for hjælp, står vi altid klar med personlig og imødekommende support, for vi værdsætter vores kunder og den tillid de viser os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lone hmm hmm

13 de mayo de 2026
Logotipo de Moii Copenhagen

Respuesta de Moii Copenhagen

Hej Rudy

Du har helt ret. Jeg kom desværre til at skrive det forkerte navn da jeg skrev til dig, og det beklager jeg oprigtigt.

Det var en menneskelig fejl fra min side, men jeg forstår godt, at det virker upersonligt.

Jeg håber ellers, at du bliver glad for potten. Og hvis den ikke lever op til dine forventninger, har du selvfølgelig stadig 60 dages prøve, hvor du kan få pengene tilbage.

Kristoffer fra Moii

Kan kun anbefale Moii Copenhagen

Kan kun anbefale Moii Copenhagen! lækre produkter og god kommunikation. Potterne er pæne og det er nemt at se, hvornår man skal vande. Konceptet med at købe afmålt jord er desuden genialt - slut med at skulle købe 15 liter jord til én potteplante!

22 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fina krukor som smart kan hjälpa…

Super fina krukor som smart kan hjälpa dig att hålla koll på växten om den har lagom fuktig jord eller inte. Perfekt för en sådan person som mig. Otroligt tacksam o väldigt nöjd med den personliga kontakten.
Kan varmt rekommendera dessa krukor

4 de abril de 2026

Självvattnade krukor

Så nöjd med mina krukor i olika storlekar.
Nu ser man precis när växterna behöver vattnas. Längtar till det kommer ännu större storlekar 🌿🌸

23 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Passer perfekt ind i min stue

Har købt urtepotten i beige, og den passer så fint ind i min stue. Min monstera trives, og jeg er glad for, at slippe for at skulle vande den så ofte.
Knappen falder desværre nemt af, men kan også sættes nemt på igen.

18 de febrero de 2026

Er vild med den!

Jeg har brugt Moii-potten i en måned nu, og indtil videre er jeg super glad for den! Den gør det bare så meget nemmere ikke at bekymre sig om planten nu mangler vand, da det er så nemt at se🙌🏼 Og er vild med det minimalistiske design!
Nu fås de endda også i flere lækre jordfarver😍

Det eneste lille bitte minus jeg kan nævne er, at magneten ikke er super stærk, så hvis man lige får strejfet den, så kan den godt falde af. Men den er lige så nem at sætte på igen, så det er virkelig ikke rigtig et problem🤷🏼‍♀️

23 de febrero de 2026

selvvanding

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med MOII 🙌🏼 Super god service, hurtig svar og man kan virkelig mærke passionen bag produkterne. Selvvandingstopperne fungerer mega godt, og mine planter har aldrig haft det bedre 🌱✨ Kan klart anbefales!

6 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med mit køb

Jeg har en af potterne stående i stuen, og den er jeg mega glad for. Farven og designet er virkelig pænt. Den passer godt ind i indretningen, og min plante trives i den, uden at jeg skal gå og tænke for meget over vanding.

22 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukt design og hjælpsom funktionalitet.

Har tre potter med selvvandingssystem, som jeg er rigtig glad for - de passer ind i enhver indretning og er fantastiske til en som mig, der elsker grønne planter i hjemmet, men glemmer at vande dem 🙈 det er heldigvis ikke længer et problem 😊😊

19 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos moii Copenhagen har jeg fundet de…

Hos moii Copenhagen har jeg fundet de fineste, stilrene potter med selvvandingssystem og jeg elsker dem virkelig. De gør det så meget nemmere for mig at huske planterne i en travl hverdag, og så er det bare et kæmpe plus, at de også er virkelig pæne.
Kan varmt anbefales

14 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.