Consulta las opiniones de los clientes
Endnu en gammel københavnerforretning måtte lukke - på grund af en grådig udlejer, der tvang huslejen op. Skam over ham! Tak til de ansatte for alle de gange siden 1980'erne, hvor jeg er kommet i de... Ver más
Fuld plade. Fornøjelse at Møller & Mammen er genåbnet i nye og moderne lækre lokaler i stedet for det gamle, og slidte. Altid tid til personlig betjening
La empresa ha respondido
Skulle bruge en flot håndklædestang. Billedmaterialet var noget haltende på hjemmesiden, men på mail var de søde og rare til at sende nogle bedre billeder. Vi er glade for håndklædestangen den dag... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Møller & Mammen har siden 1876 ligget på samme hjørne i Gothersgade, og har siden da været specialist i beslag, dørgreb, møbelbeslag, skruer & bolte, værktøj, el-artikler, el-pærer, snor, wire og kæde, gardinstænger og tilbehør. Desuden har vi en mindre afdeling med de mest almindelige køkkenting. Vi har i alle årene troet på, at vejen til tilfredse kunder er altid at levere en god oplevelse gennem et stort vareudvalg, faguddannet personale og god service.
Información de contacto
Gothersgade 42, 1123, København K, Dinamarca
- post@moller-mammen.dk
- moller-mammen.dk
La gente también ha visto
De gør langt mer end andre firmaer.
De gør langt mer end de skal. Og har virkelig fagkundskab. Har fortalt meg ting betjening på Carl Ras og weblåsefirmaer IKKE vidste. Som hvornår D line begyndte med kuglelejre på sine greb. Jeg købte 4 AJ greb af dem på nettet. De havde kun de 3, som de sendte med det samme. 3 dager senere sender de det fjerde. De kunde jo godt have væntet. Der manglede en penolskrue. De fik åbnet pakken med nr 4 og lagt i. Det er bare ikke vanlig med en sådan service. Og nemme at få fat i på telefonen.
Fuld plade

Findes ikke bedre!
Møller & Mammen er - og har altid været - en fantastisk butik!! Super venlig betjening, de kender deres varelager, og så kan man få alt det, som de ikke har andre steder. Fik fx. I dag nogle tommeskruer til nogle vintage spisestuestole fra 50'erne, som selv fabrikanten ikke har på lager mere. Har handlet der hele mit liv, og det bliver jeg ved med!!! Tak for jer. Mvh. Grete Madsen
TAK M&M!
M&M HAR BARE alt det kram, som man har brug for til huset, men som man ikke længere kan få i byggemarkederne. Man kan ovenikøbet få det i små kvantiteter. Jeg betaler gerne mere, bare jeg kan FÅ dimserne! Uden M&M ville jeg have været på r---- flere gange ifm. reparationer på mit hus.
TAK M&M! Keep eksisting :-)

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Endnu en københavnerforretning tabte til grådig udlejer
Tak til de ansatte for alle de gange siden 1980'erne, hvor jeg er kommet i denne forretning med dens specialiserede udvalg af beslag, skruer, osv. osv. og er gået ud derfra med ordentlige varer og gode råd fra folk, der vidste, hvad de handlede med.
FANTASTISK SERVICE
FANTASTISK SERVICE
Manglede nogle møtrikker til et gammelt bord. Jeg blev bedt om at sende nogle billeder, så vi kunne ramme den rigtige størrelse. Da jeg fik dem hjem, passede de, og jeg blev meget glad. Mail korrespondance fungerede bare 100 % og Jan var meget service minded! kan KLART anbefales. :)

TAK til firma Møller & Mammen 🙏
SÅ super flot 👍 jeg bestiller 01. januar og fik pakke leveret allerede den 03. januar, og så kan det vist ikke gøres hverken hurtigere eller bedre, TAK 👏👍👏👍
Alle ved Møller og Mammen ønskes et rigtig godt nytår

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Har aldrig oplevet bedre service
Har aldrig oplevet bedre service. Jeg købte gardinstænger, som skulle sendes med PostNord. Da stængerne kom, var de bøjede (af PostNord). Da det er afsenderen, der skal anmelde skaden, sendte jeg dokumentation for skaden til Møller & Mammen. Få dage efter modtog jeg nye gardinstænger. Da jeg spurgte, om ikke de skulle vente på erstatning fra PostNord svarede de, at nej - det skulle de nok ordne - jeg skulle bare have de gardinstænger, jeg havde betalt for. Og alt dette midt i julehandelen. Kæmpe tak for overraskende god service.

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Endnu engang en fantastisk oplevelse
Endnu engang en god oplevelse! Jeg knuselsker Møller & Mammen - længere er den ikke.
Jeg kommer tilbage til butikken igen og igen, når der lige mangler noget fra deres sortiment.
Det koster lidt mere end andre steder, men til gengæld er der en fantastisk engageret betjening, og deres placering i indre by er fantastisk når man "lige mangler noget" fra deres sortiment.
Deres hjemmeside er ikke noget at skrive hjem om, men skidt med det - for det er butikken!
...og så er deres skrue, møtrik og små metaldimse udvalg uovertruffent, og det er en kæmpe glæde at man kan købe enkeltstyk til enkelte kroner stykket, så der ikke er en masse spild og kasser med søm/skruer og lignende der ligger og fylder derhjemme.
Husk at brug butikker som deres, vi vil gerne have at de bliver der ❤️

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Solgt mig noget der ikke virker og så…
Solgt mig noget der ikke virker og så ville de ikke bytte det. Mest uhøflige medarbejder nogensinde der kan finde på at svine kunde til uanset situation.

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Super god og hurtig service og god…
Super god og hurtig service og god løsningsorienteret 😊

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Hurtig levering, fin kommunikation, og vildt imponerende at man kan købe messingskruer stykvis!

Møbelgreb i messing
Har købt et Møbelgreb med nøglehul i poleret messing med lak.
Nøj hvor er det fint 😍 Det er helt som forventet og mere til.
Manglede dog kun, at der stod om skruer medfølger, da jeg endte med at tilkøbe skruer, fordi det ikke fremgik om de var med.
Men det er jo virkelig det mindste.
Blev leveret hurtigt og er glad for købet.

Godt at handle her
Lokalt, stort udvalg og god betjening til fair priser

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Tænk at den slags forretninger stadig…
Tænk at den slags forretninger stadig findes! Det gjorde mig glad. Gammeldags venlig og kompetent betjening af voksne mennesker. Og de havde selvfølgelig præcis hvad jeg skulle bruge.

Lynhurtig levering.
Rigtig godt firma med et kæmpe stort udvalg og levering fra dag til dag jeg kan kun anbefale Møller & Mammen . Tak for en super god service.

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Hurtig levering og virkelig god service!

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Skulle bruge en flot håndklædestang
Vi er glade for håndklædestangen den dag i dag.

Respuesta de Møller & Mammen ApS
Utrolig kompetent og professionel…
Utrolig kompetent og professionel vejledning. Fik sendt mine varer samme dag. Stort udvalg af kvalitetsvarer. Fik en mail efterfølgende hvor de ville spørge om alt var gået godt, det er ekstraordinær service.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.